buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele gratis Miami Bici

Producator

Skywind

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Skywind
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 95.63%
 • Data lansării: 12.05.2021
 • Mize: 2 RON – 1600 RON
 • Câștig maxim: 48.000 monede
 • Rotiri Gratuite: Nu
 • Dublaj: Da

Păcănele gratis Miami Bici – Prezentare

 

Visul American este acum mai aproape cu jocul de păcănele Miami Bici, un slot online realizat de producătorul Skywind, inspirat din filmul românesc cu același nume, în care Codin Maticiuc (Ilie) și Matei Dima (Ion) sunt actorii principali. Descoperă acțiunea din film pe o matrice cu 5 role X 4 rânduri și 40 linii de plată câștigătoare și bucură-te de o grafică modernă, dinamică, cu secvențe din film și o coloană sonoră grozavă! Rata de câștig (RTP) este de 95.63%, iar volatilitatea este undeva spre medie. Descoperă mai multe detalii în recenzia noastră completă!

Simboluri și plăți la păcănele gratis Miami Bici

Simbolurile pe care le vei întâlni în acest slot sunt pictograme cu personajele din film, dar și obiecte care au făcut istorie. Astfel, cele mai mari câștiguri sunt oferite de Ion, Ilie, Natasha și Juanita, în timp ce Șapca, Flamingo, Sacul cu Bani și Pâinea oferă plăți mai mici. Există și un simbol Wild, reprezentat de logo-ul Miami Bici – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Orhidee).

Ce valoare are fiecare simbol pentru 5 de un fel?

 • 5 x Natasha = 1.200 monede
 • 5 x Juanita = 300 monede
 • 5 x Ion = 200 monede
 • 5 x Ilie = 200 monede
 • 5 x Șapcă, Flamingo, Sac cu Bani, Pâine = 80 monede
Păcănele gratis Miami Bici

Păcănele gratis Miami Bici – Simboluri

Caracteristici bonus – Bonus Pick Me, Gamble și Jackpot

Joc Bonus

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter (Orhidee) simultan în aceeași rotire, vei iniția secvența bonus. Apoi, urmează un joc de tip “Pick Me”, unde pe ecran vor apărea o serie de Ghivece, iar în funcție de numărul de Scatter care au declanșat funcția, poți face 1, 2 sau 3 alegeri. Aici poți câștigă premii cash de până la 15x miza totală per alegere.

Jackpot Instant Superbet

Unele jocuri ca la aparate, cum este și Miami Bici, intră în categoria la care poți câștiga la anumite ore sau zile un Jackpot. Cu cât joci mai mult, cu atât ai șansa de a-ți intra în buzunar unul dintre Jackpoturi – Orar, Zilnic sau Mega, în funcție de noroc – la momentul redactării recenziei, cel mai mare depășea 20.000 RON.

Joc ca la aparate cu dublaj

Cu slotul Miami Bici poți juca la dublaj – nu este cea clasică, aceasta fiind puțin diferită, numită “Uzzi Gamble”, unde trebuie să alegi culoarea Roșu / Negru, iar Hamsterul din film începe să fugă până când se oprește la o culoare. Dacă se oprește la selecția ta, suma pariată se dublează, iar în caz contrar, totul se va pierde. Dacă vrei să riști mai puțin, poți opta pentru “Colectează Jumătate”. 

Păcănele gratis Miami Bici

Păcănele gratis Miami Bici – Caracteristică Specială

Păcănele gratis Miami Mici  – părerea noastră

Ca efecte audio și grafic nu avem nimic de reproșat, dar ca funcții speciale nu impresionează, mai ales că nu există rotiri gratuite, iar câștigurile sunt destul de mici. Totuși, ii dăm o șansă, deoarece este un slot inedit, bazat pe un film românesc de mare succes. Dacă vrei să încerci mai multe păcănele din filme – TV, CLICK AICI! Pe toate le poți testa gratuit, în varianta demo, fără să riști nici un leu.

Unde poți juca Miami Bici pe bani reali?

Dacă vrei să intri în atmosfera comediei și să adaugi puțină adrenalină, trebuie să știi că jocul de păcănele Miami Bici este o producție exclusiv Superbet. Îl poți testa cu mize cuprinse între 2 RON și 1.600 RON, fie de pe versiunea desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS/Android. La Superbet ai parte de multe promoții și bonusuri zilnice/săptămânale și te bucuri de una dintre cea mai bună aplicație de mobil. Dacă nu ai cont, CLICK AICI și încasează rotiri gratuite și/sau bani cash, fără depunere!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0