Slot game

Păcănele gratis Panther Pays – Prezentare Slot

Explorează jungla din jocul de păcănele Panther Pays, caută Pantera pe grila de joc cu 4 rânduri x 5 role și 50 linii de plată câștigătoare pentru câștiguri de până la 12.500 monede într-o singură rotire! Este un slot online Playtech, dezvoltat în luna mai 2019 și inspirat din lumea animalelor. Există o funcție Free Spins cu Wild-uri garantate, care poate genera plăți substanțiale. RTP-ul este peste media de piață, iar volatilitatea este undeva la mijloc, între medie și ridicată. Descoperă mai multe detalii în recenzia noastră completă Panther Pays.

Click aici pentru mai multe păcănele cu animale!

Simboluri și tabel de plată la păcănele Panther Pays

Simbolurile care plătesc mai puțin sunt cărțile de joc A, K, Q, J, 10 și 9, iar simbolurile specifice tematicii –  Broaște, Maimuțe, Papagali, o Mască și o Panteră sunt cele care oferă câștiguri mai mari. Wild-ul este reprezentat de un Diamant – apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5 și le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Scatter (Amuletă).

Tabel de plată pentru 5 x simboluri la păcănele Panther Pays

  • 5 x Panteră = 250 monede
  • 5 x Papagali = 200 monede
  • 5 x Mască = 200 monede
  • 5 x Maimuță = 150 monede
  • 5 x Broască = 150 monede
  • 5 x A, K = 100 monede
  • 5 x Q, J = 75 monede
  • 5 x 10, 9 = 50 monede
Păcănele gratis Panther Pays
Păcănele gratis Panther Pays – Simboluri

Funcții speciale – Rotiri Gratuite și Wild-uri garantate

Panther Pays este un slot destul de simplu, cu o singură funcție specială, dar care este în același timp și cea mai populară la păcănele. Hai să vedem cum o putem activa! Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotire vor iniția secvența bonus cu rotiri gratuite. Pe lângă un câștig de 5x, 20x sau 100x miza totală, vei fi recompensat și cu 10 jocuri gratuite. În timpul lor, pe rolele 2, 3, 4 și 5 vor ateriza garantat simboluri Wild Extra, până la 10 pe fiecare tambur, ceea ce este cu adevărat fabulos. 3 x Scatter sau mai multe vor adauga 5 rotiri suplimentare la cele actuale și nu există nici o limită în ceea ce privește numărul de posibile redeclanșări.

Păcănele gratis Panther Pays
Păcănele gratis Panther Pays – Jocuri Gratuite

Păcănele gratis Panther Pays – părerea noastră

Poate că nu este cel mai bun joc de păcănele cu animale, cum ar fi Majestic Megaways de la Pragmatic Play, dar, dacă apreciezi lucrurile simple, cu Rotiri Gratuite și Wild-uri, atunci Panther Pays este un joc pe care ar trebui să îl încerci. Am încercat acest slot și pare unul care oferă premii destul de des, nu însă foarte mari. Așadar, dacă vrei să-l joci pe bani, poate ar fi bine să-l testezi întâi gratuit pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali Panther Pays?

Betano și NetBet sunt la momentul actual singurele cazinouri online unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Panther Pays, cu mize cuprinse între 2 RON și 2.000 RON, atât pe desktop/ laptop / PC, cât și pe dispozitivele mobile Android / iOS.

Betano – vine cu cea mai bună aplicație de mobil și numeroase promoții

NetBet – acordă un mega bonus de bun venit și îți oferă o experiență completă în materie de jocuri de noroc

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1