buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.000 RON

Nume

Slotul online Majestic Megaways

Producator

iSoftBet

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: iSoftBet
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.14%
 • Data lansării: 30.03.2020
 • Mize: 1 RON – 15 RON
 • Câștig maxim: 35.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Slotul online Majestic Megaways – Prezentare Slot

 

Intră fără frică în lumea animalelor sălbatice din Africa și poți câștiga până la 35.000 x miza totală dintr-un singur Spin! Aliniază în haită Leii, Rinocerii și Bivolii pe o matrice cu 6 role x 7 rânduri cu până la 117.649 linii de plată câștigătoare și bucură-te de o aventură de neuitat în Safari! Majestic Megaways este un joc ca la păcănele ce a fost dezvoltat de producătorul iSoftBet în martie 2020, cu un RTP destul de bun, 96.14%, iar volatilitatea este foarte mare. Din punct de vedere vizual, arată uimitor. Grila este creionată în cele mai mici detalii, așa că te duce direct pe pajistele africane, la apus de soare. Află mai multe detalii în recenzia detaliată a slotului online Majestic Megaways!

Simbolurile slotului online Majestic Megaways

Grila de joc amplasată în Savana Africană conține simboluri cu animale – Bizoni, Rinoceri, Elefanți și Lei (Regele junglei este cel mai bine plătit simbol). Nu lipsesc simbolurile cărți de joc A, K, Q, J, 10 și 9. Copacul la apus de soare este simbol Wild – apare doar pe tamburii  2, 3, 4 și 5 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonusului (Diamant). În jocul de bază vei întâlni și un simbol misterios, reprezentat de Luna plină, care le va transforma pe celelalte în același simbol.

Cât plătește fiecare simbol in slotul online Majestic Megaways pentru o linie de 6?

 • 6 x Leu = 50 x miza
 • 6 x Elefant = 7.5 x miza
 • 6 x Rinocer = 2 x miza
 • 6 x Bivol = 2 x miza
 • 6 x A, K = 1.75 x miza
 • 6 x Q, J = 1 x miza
 • 6 x 10 = 0.90 x miza
 • 6 x 9 = 0.80 x miza
Slotul online Majestic Megaways

Slotul online Majestic Megaways – Simboluri Slot

Descoperă un joc de păcănele cu numeroase funcții speciale – Rotiri gratuite, Câștiguri în avalanșă, Simboluri misterioase și Cumpără Speciala

Slotul Majestic Megaways conține conține caracteristici bonus specifice jocurilor de păcănele Megaways – câștiguri în avalanșă, simboluri misterioase, rotiri gratuite cu multiplicator nelimitat și o funcție care îți permite să cumperi „speciala” oricând dorești – citește aici dacă merită sau nu.

Funcția câștiguri în avalanșă – După orice combinație câștigătoare, simbolurile care au făcut parte din câștig vor fi înlocuite cu altele noi, până când nu se mai formează nici o plată. Procesul se repetă ori de câte ori obții câștiguri consecutive.

Funcția simboluri misterioase – La orice rotire pot să apară aleatoriu simboluri misterioase, care se vor transforma în același simbol, pentru a forma mai multe combinații câștigătoare.

Funcția rotiri gratuite – Cu 4 simboluri Bonus vei iniția 12 rotiri gratuite. Vei începe cu un multiplicator de 1x, iar cu fiecare combinație câștigătoare, crește cu 1, acesta fiind nelimitat. Fiecare simbol Bonus adaugă 5 rotiri suplimentare, până la maximum de 27, în timp ce 3 sau 4 oferă 5 sau 10 rotiri gratuite.

Funcția Majestic Bet – Cu această funcție inedită poți cumpăra Rotiri Gratuite. Tot ce trebuie să faci este plătești de 75 de ori miza totală, iar la următoarea rotire se va declanșa „speciala”.

Slotul online Majestic Megaways

Slotul online Majestic Megaways – Funcție Specială

Slotul online Majestic Megaways – părerea noastră

Jocul ca la aparate Majestic Megaways este la fel ca majoritatea sloturilor Megaways – nu prea găsim ceva în plus sau în minus. Din punctul nostru de vedere, The Dog House Megaways este un joc mai bun, deoarece caracteristicile bonus au mai mult potențial de plată. Cu toate acestea, Majestic Megaways este un slot interesant, care impresionează din punct de vedere vizual, iar cheia către câștig sunt rotirile gratuite cu multiplicator în continuă creștere.

Unde poți juca pe bani reali Majestic Megaways?

Dacă vrei să adaugi puțină adrenalină jocului de păcănele Majestic Megaway și vrei să îl testezi pe bani reali, află că la Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot și Superbet îl poți juca cu mize cuprinse între 1 RON și 15 RON, atât pe dispozitivele mobile Android/Apple, cât și pe versiunea deskop, pe laptop sau PC. Toate cele 5 cazinouri online licențiate ONJN în România vin cu promoții foarte atractive, dar la Maxbet poți juca din banii casei – Ia acum 50 RON, fără depunere!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0