Slot game

Păcănele gratis Perfect Gems

 

La păcănele Perfect Gems de la Play n Go există pietre prețioase în valoare de până la 5.000 X miza totală pe rotire! Caută-le pe o matrice cu 6 role X 4 rânduri într-o atmosferă misterioasă, plină de funcții bonus și caracteristici moderne. RTP-ul este excelent, volatilitatea este medie spre ridicată, în timp ce design-ul este de top. Crezi că ești un bun explorator de pietre prețioase? Încearcă gratis Perfect Gems aici!

Cum câștigi la slotul Perfect Gems?

Este un slot unde se câștigă des, asta pentru că există până la 21.609 linii de plată, însă valoarea simbolurilor este destul de mică – 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri de același fel așezate pe fiecare rolă, începând cu prima, formează o victorie. Pentru a revendica recompense mari, trebuie să obții câștiguri consecutive, deoarece fiecare combo face ca multiplicatorul să crească cu X1.

Premii pentru 5 X simbol

  • 6 x piatră prețioasă albastră = 25 x miza
  • 6 x piatră prețioasă galbenă = 4 x miza
  • 6 x piatră prețioasă verde = 2.5 x miza
  • 6 x piatră prețioasă mov = 2 x miza
  • 6 x A, K = 1.5 x miza
  • 6 x Q, J = 1 x miza
  • 6 x 10, 9 = 0.80 x miza

Păcănele gratis Perfect Gems

BONUS

De fiecare dată când se formează o combinație câștigătoare, se activează funcția Câștiguri în Cascadă – simbolurile care au format combo-ul sunt eliminate de pe role, iar în locul lor vor cădea altele noi, ceea ce poate duce la formarea de noi câștiguri. Fiecare câștig consecutiv face ca multiplicatorul din colțul din stânga-sus să crească cu X1.

Rotiri Gratuite

Cu 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter oriunde pe matrice în aceeași rotire , vei primi 9, 15, 21 sau 27 de rotiri gratuite – fiecare Scatter care cade ulterior pe role adaugă 2 rotiri gratuite suplimentare. Multiplicatorul de câștig există și în Free Spins, doar că acesta nu se resetează după fiecare premiu, ci crește cu X1 după fiecare câștig.

Păcănele gratis Perfect Gems

Păreri păcănele Perfect Gems

Perfect Gems este interesant, atât ca matrice, cât și ca funcții bonus – ne place că se pot câștiga premii mari și în jocul de bază prin multiplicatorii progresivi. Totuși, în Rotiri Gratuite există șanse mai mari de câștig, de până la 5.000 X miza totală. Cu toate astea, nu te lasa influențat și nu uita să practici mereu un joc responsabil, deoarece este un slot de volatilitate ridicată și vor exista multe rotiri necâștigătoare.

Unde poți juca pe bani reali Perfect Gems?

Vrei să iei parte la căutarea de pietre prețioase cu jocul de păcănele online Perfect Gems pe bani reali? Ei bine, jocul ca la aparate este disponibil în următoarele cazinouri online: NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Magic Jackpot, PokerStars, Winbet sau Winmasters. Personal, am opta pentru Vlad Cazino, deoarece pe lângă promoțiile săptămânale, ai un bonus de bun venit fabulos + rotiri gratuite la sloturi de top.