Slot game

Plenty on Twenty Gratis Demo Online

Un “panou” complet cu Șeptari nu a fost niciodată mai realizabil decât în jocul de păcănele Plenty on Twenty Gratis – dacă ai curiozități despre cifra 7, click aici. Caută cele mai apreciată simboluri cu fructe Cireșe, Portocale, Lămâi, Pepeni, etc. și bucură-te de un joc clasic, dar dinamic și plin de surprize!

Plenty on Twenty a fost lansat de producătorul de jocuri Novomatic în martie 2014 pe o matrice de 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată fixe. RTP-ul este de 95.61%, unul destul de mic, iar ca volatilitate este mediu spre ridicat. Câștigă până la 1.000 x miza totală într-o singură rotire!

Simboluri Plenty on Twenty Gratis

Cele mai îndrăgite simboluri cu fructe le găsești pe grila de joc Plenty on Twenty Gratis! Cireșe, Lămâi și Portocale sunt cele care au o valoare mai mică, dar Prunele și Pepenii vin cu plăți mult mai mari. Simbolul Clopoțel este, și el, prezent, dar 77777 ca la aparate este cheia către succes. Pe lângă faptul că este cel mai bine plătit, acesta este și Wild – apare pe toate cele 5 role și le înlocuiește pe toate celelate simboluri, cu excepția Scatter-ului (Steaua – nu oferă rotiri gratuite, dar plătește de 5x, 20x și 500x pentru 3, 4 sau 5 oriunde pe tamburi în aceeași rotire).

Ce valoare are fiecare simbol?

  • 5 X Șeptari = 50 X miza
  • 5 X Clopoțel = 20 X miza
  • 5 X Pepeni = 10 X miza
  • 5 X Prune = 10 X miza
  • 5 X Lămâi = 5 X miza
  • 5 X Portocale = 5 X miza
  • 5 X Cireșe = 5 X miza
Simboluri Plenty on Twenty Gratis
Simboluri Plenty on Twenty Gratis

Păcănele gratis Plenty on Twenty: Gamble și Wild-uri cu Șeptari

Plenty on Twenty este un joc de păcănele destinat celor care apreciază sloturile simple, fără rotiri gratuite, dar care nu te lasă să te plictisești. Este un joc cu fructe și șeptari, deci există multe lucruri atractive.

Partea bună este că poți obține un “tablou” complet cu simbolurile 77777, lucru mult mai realizabil decât în alte sloturi. Să nu uităm joacă rol și de Wild!

Fiecare câștig mic și mediu, de până la 500x miza totală, poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Această presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar dacă alegerea este greșită, atunci suma pariată se pierde. 

Plenty on Twenty Gratis Demo Online GamePlay
Plenty on Twenty Gratis Demo Online GamePlay

Păreri joc Plenty on Twenty Gratis

Sincer, am fost mare fan al acestui joc de păcănele Plenty on Twenty și chiar îl jucam des în agențiile LOTO. Acum, l-am încercat și online, iar pe lângă starea de nostalgie mi-a făcut și o plată decentă, de 80x miza totală (2 RON). Partea bună este că acum îl poți testa și pe bani reali direct de pe canapeaua ta într-un cazino online cu licență ONJN în România, chiar și de pe mobil. Ca multe alte sloturi, pe site-ul nostru poți testa păcănele gratis Plenty on Twenty fără să riști bani reali.

Unde poți juca pe bani reali Plenty on Twenty?

Ai încercat varianta demo și ți se pare că e un joc care merită testat și cu mize reale? Ei bine, află că-l poți juca pe bani la majoritatea cazinourilor online de top din România: NetBet, Betano, Superbet, MaxBet, Unibet, Vlad Cazino, Magic Jackpot  și Fortuna Cazino.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1