Slot game

Păcănele gratis Rise of Dead – Prezentare Slot

 

Vizitează Țara Faraonilor cu Rise of Dead, un joc ca la păcănele cu grafică și coloană sonoră excelentă și nu vei mai dori să pleci! Acest slot cu 5 role X 3 rânduri și 20 linii de plată fixe vine cu funcția Rotiri Gratuite, simboluri stivuite și caracteristici aleatorii pentru a crește șansele de a obține premii mari. Învârte tamburii din acest joc cu tematică egipteană și poți câștiga până la 5.000 X miza totală într-o singură rotire!

Cum câștigi la slotul Rise of Dead?

Simpla aliniere a minim două simboluri Faraon (Ramses, Thutmose și Amenhotep) și trei pentru cărțile de joc A, K, Q, J, 10 de la stânga la deapta, începând cu primul tambur pe role consecutive, formează o combinație câștigătoare. Desigur, pentru câștiguri mai mari, trebuie ca pe matrice să aterizeze 5 X simboluri pe una din cele 20 de linii de plată fixe. Simbolul Wild, reprezentat de Scarabeu plătește cel mai bine, însă, cele mai mari câștiguri vin în funcția Free Spins.

Tabel de plată la slotul

  • 5 X Scarabeu = 125 X miza
  • 5 X Ramses = 25 X miza
  • 5 X Thutmose = 8.75 X miza
  • 5 x Amenhotep = 12.5 X miza
  • 5 X A, K = 5 X miza
  • 5 X Q = 3.75 X miza
  • 5 X J, 10 = 2.5 X miza
Păcănele gratis Rise of Dead

Păcănele gratis Rise of Dead – Simboluri

Rotiri gratuite și simboluri stivuite la păcănele

Mega Stive – Această funcție se declanșează în mod aleatoriu, iar atunci când se activează, face ca 12 spații consecutive de pe fiecare rolă să arate același simbol.

Darul Zeilor – La orice rotire din jocul de bază, în mod aleatoriu, un simbol este ales la întâmplare pentru a umple 3 role – 1, 3 și 5, ceea ce face posibilă obținerea unui „tablou” cu același simbol mult mai ușor.

Rotiri Gratuite – Pentru a primi 10 rotiri gratuite, ai nevoie ca pe tamburii 1, 3 și 5 să aterizezi simultan simbolul Scatter (Pergament). Apoi, la fiecare Spin, unul din simbolurile A, K, Q, J și 10 va apărea stivuit pentru a umple 8 spații consecutive pe fiecare rolă. Simbolul Wild poate apărea comple stivuit, ocupând 6 sau 7 spații consecutive și, de asemenea, Faraonii se vor extinde pe role, dacă formează o combinație câștigătoare. Pentru 1, 2 sau 3 Scatter în timpul funcției, veți obține 2, 4 sau 10 rotiri gratuite suplimentare, fără limite. 

Păcănele gratis Rise of Dead

Păcănele gratis Rise of Dead – Rotiri gratuite

Păcănele gratis Rise of Dead – părerea noastră

Rise of Dead este unul dintre jocurile de păcănele din Egiptul Antic pe placul nostru. Vine cu diferite caracteristici moderne, făcându-l destul de interesant și atractiv, dar cheia către plăți mari rămâne funcția Rotiri Gratuite – noi am inițiat-o pe miza de 5 RON și am obținut un câștig de 200x – 220x pariul, dar am prins 24 de runde bonus. Dacă apreciezi sloturile cu Egipt, nu ar fi rău să încerci păcănele gratis Book of Dead pe site-ul nostru, tot de la furnizorul Play’n Go!

Unde poți juca pe bani reali Rise of Dead?

La Betano, Maxbet, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino, PokerStars și NetBet poți testa jocul ca la aparate pe bani reali, cu mize pentru toate bugetele, cuprinse între 1 RON și 500 RON, fie de pe desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS / Android. NetBet Cazino vine cu cel mai mai mare pachet de bun venit de pe piață, dar și cu 100 rotiri gratuite fără depunere, la înregistrare.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1