Slot game

Păcănele noi 81st Cabaret

 

Joacă păcănele online 81st Cabaret pe ritmuri de jazz, un slot de la Synot cu tematică Cabaret, pe o matrice cu 4 rânduri X 4 role, cu până la 81 moduri de a câștiga! Nu lipsesc caracteristicile bonus , care vin sub forma unui joc de noroc Gamble și Wild-uri stivuite pe tot ecranul. De asemenea, îl poți testa pe tot felul de dispozitive mobile, precum o tabletă sau un smartphone iOS sau Android. „Spin the reels” și câștigă până la 500X miza totală pe rotire!

Cum câștigi la păcănele 81st Cabaret?

Sunt 9 moduri de a câștiga la pacanele online 81st Cabaret, însă cu Wild, liniile de plată urcă la 81, ceea ce poate duce la formarea de mai multe combinații câștigătoare. Pentru un combo castigatator ai nevoie de 4 simboluri de același fel, așezate pe o linie de plată activă, pe role adiacente, de la stânga la dreapta. Volatilitatea este medie, rata de câștig (RTP) este puțin scăzută, deci va exista un echilibru între recompensele mici și mari, însă miza pe rotire folosită va influența, cu siguranță, valoarea câștigurilor.

Tabel de plată pentru jocul ca la aparate 81st Cabaret

  • 4 x logo The Cabaret = 16 x miza
  • 4 x Sticlă Parfum = 10 x miza
  • 4 x Pălărie = 6 x miza
  • 4 x Pene = 6 x miza
  • 4 x A, K = 2 x miza
  • 4 x Q, J, 10 = 1 x miza
Cum plateste 81st Cabaret

Păcănele noi 81st Cabaret – Tabel de plată

Funcții bonus

Simbolul Wild

Dansatoare Cabaret poate ateriza pe fiecare tambur, adică pe 1, 2, 3 și 4 și le înlocuiește pe toate celelalte simboluri, iar atunci când aterizează pe role, acesta se extinde complet și activează 81 moduri de a câștiga, dacă ajută la formarea unei combinații câștigătoare.

Dacă obții un “tablou” cu Wild-uri, atunci vei fi recompensat cu un premiu instant de 500X miza totală!

O altă caracteristică a jocului de păcănele online 81st Cabaret de la Synot este Gamble. După un premiu nu mai mare de 110.000 RON, îl poți încasa sau îl poți inceca să îl dublezi. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoara unei cărți întoarse cu fața în jos (Roșu/Negru) și poți risca în continuare sau poți colecta premiul. Reține că vei pierde toată suma riscată, dacă faci o alegere greșită. De asemenea, poți da click pe “Înjumătățire”, pentru a paria doar jumătate din câștig.

Speciala 81st Cabaret

Păcănele noi 81st Cabaret – Simbolul Wild Special

Păreri păcănele online 81st Cabaret

81st Cabaret este un joc ca la aparate online simplu, atât ca design și gameplay, cât și ca funcții bonus – există doar Wild-uri stivuite și Gamble. Nu era rău o rundă de Respin cu Wild-uri lipicioase sau un Multiplicator, însă dacă vrei mai multă adrenalină de la un slot cu tematică Cabaret, îți recomandăm Retro Cabaret de la EGT, un joc cu 4 moduri de rotiri gratuite și 4 jackpot-uri progresive. Pe ambele le poți testa gratuit pe site-ul nostru, fără să riști niciun leu din buzunarul tău. Ție care îți place mai mult?

Unde poți juca pe bani reali 81st Cabaret de la Synot?

81st Cabaret se găsește momentan la Betano Casino, unul dintre cele mai bune cazinouri online licențiate din România, cu pariuri pentru toate buzunarele, cuprinse între 0.20 RON și 200 RON. Îl poți testa de pe versiunea desktop (laptop/PC), cât și pe dispozitivele mobile iOS și Android – Aici ai parte de cea mai bună aplicație de mobil! Accesează link-ul următor pentru mai multe detalii interesante! CLICK AICI!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1