Slot game

Păcănele noi Secret of Dead

Crezi în destin? Oricare ar fi răspunsul tău, trebui să joci păcănele online Secret of Dead, un slot Play n Go, inspirat din Egiptul Antic! Acest joc vine cu o matrice cu 3 rânduri X 6 role și cu 10 linii de plată ajustabile, cu Zeul Shai în prim plan – Zeul Destinului. Descoperă cum poți activă Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil, dar și cum poți încasa un premiu de până la 10.000x miza totală pe rotire în recenzia noastră! RTP-ul este foarte bun, peste media de piață, de 96.20%, în timp ce volatilitatea este ridicată!

Cum câștigi la Secret of Dead?

Câștigurile se obțin atunci când două sau mai multe simboluri potrivite ajung de la stânga la dreapta de la prima rolă și până la ultima, așezate pe una dintre liniile de plată selectate (există până la 10) – cu 6X simbol, în special pentru Shai, vei obține cea mai mare recompensă. Crucea Ankh joacă rol atât de Scatter, cât și de Wild, iar 6X oferă de 500 de ori pariul totală. În Free Spins poți revendică cel mai mare premiu, de până la 10.000x miza totală pe rotire, mai ales dacă ai norocul și obții un “tablou” cu Shai (dublează câștigurile când se extinde).

Plăți simboluri la păcănele noi Secret of Dead

  • 6 x Shai = 500 x miza
  • 6 x Pisică = 200 x miza
  • 6 x Scarabeu = 100 x miza
  • 6 x Cobră = 100 x miza
  • 6 x A = 25 x miza
  • 6 x K, Q, J, 10 = 20 x miza
Cum plătește Secret of Dead
Tabel simboluri Secret of Dead

Rotiri Gratuite cu simbol expandabil + joc de noroc!

3, 4, 5 sau 6 simbolui Scatter (Cruce Ankh) în aceeași rotire activează o plată de 1x, 10x, 50x sau 250x  valoarea pariului totală + 8, 10, 12 sau 15 rotiri gratuite. Înainte de a începe, unul dintre simbolurile din tabelul de plată este ales aleatoriu pentru a deveni special expandabil – când acest simbol câștigat cade pe role, se extinde pentru a acoperi întregul tambur  (nu trebuie să fie adiacente penru a forma combinații câștigătoare ca în jocul principal).

Dacă în timpul funcției, 3 sau mai multe simboluri Scatter ajung pe ecran, vei primi 5 rotiri gratuite suplimentare, iar un alt simbol este ales pentru a deveni expandabil!

La jocul de păcănele noi Secret of Dead există o funcție de risc cu care poți să îți înmulțești premiile. Dacă alegi să joci la dublaj, va trebui să ghicești culoarea corectă a unei cărți cu fața în jos pentru a dubla câștigul sau îl poți multiplică de patru ori, dacă ghicești felul cărții. Poți juca de până la 5 ori sau până la valoarea de 2.500 de monede.

Scatter si Wild in Secret of Dead
Rotiri Gratuite în Secret of Dead

Păreri Secret of Dead de la Play n Go

Secret of Dead este un joc bun și, chiar dacă există o multe de păcănele online cu Egiptul Antic, Play n Go reușește întotdeauna să ne surprindă – este minunat că putem juca cu 6 role, în Rotiri Gratuite se pot obține mai multe simboluri speciale expandabile, iar câștigul maxim ajunge până la 10.000x pariul total. Cu siguranță, merită să încercat și chiar poate fi unul dintre cele mai căutate păcănele pe internet, mai ales că arată bine ca design, iar modificările aduse sunt suficiente pentru a menține adrenalina la cote înalte.

Unde poți juca păcănele noi Secret of Dead pe bani reali?

Dacă îți place acest joc, află că îl poți testa cu un pariu minim de 0.50 RON și maxim 500 RON. Poți încerca păcănele pe bani reali Secret of Dead la următoarele cazinouri online licențiate: NetBet, Mr Bit, Slotv, Maxbet, Betano, Magic Jackpot și Frank Casino. Vrei un bonus fără depunere? Alege Maxbet și încasează premiul tău, iar la primul depozit te bucuri de un pachet uriaș de bun venit!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0