Slot game

Păcănele Novomatic Flame Dancer – Descriere Slot

Dacă nu ai fost până acum în Hawaii, e timpul să mergi! Cel puțin virtual, cu jocul de păcănele online Flame Dancer, lansat de producătorul de jocuri Novomatic în noiembrie 2012 pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată ajustabile (1 – 20). Există funcții speciale de top, precum rotiri gratuite, dublaj și Wild-uri expandabile. Câștigul maxim ajunge până la 2.000 x miza totală într-o singură rotire, iar pariul este cuprins între 0.80 RON și 200 RON. Slotul Flame Dancer este complet optimizat pentru dispozitivele mobile Android/Apple, așa că îl poți juca în browser sau descărcând aplicațiile de mobil. Alătură-te petrecerii în stil hawaian și află de ce este viața mai frumoasă în Hawaii!

Ce simboluri sunt în slotul online Flame Dancer?

Grila de joc este alcătuită dintr-o serie de simboluri specifice tematicii din care fca parte Vulcanul, Tobele, Chitara și Cocosul.Simbolurile care oferă câștiguri mai mici sunt cărțile de joc A, K, Q, J și 10, după cum probabil bănuiai. Simbolul Wild apare sub forma unui Dansator Flame, care se extinde pe întregul tambur, dacă face parte dintr-o combinație câștigătoare și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Torțe) – 3, 4 sau 5 Scatter plătesc de 2x, 10x sau 25x miza totală.

Cât plătește fiecare simbol pe o linie de 5?

  • 5 x Tobe = 37.5 x miza
  • 5 x Chitară = 20 x miza
  • 5 x Cocos = 20 x miza
  • 5 x A = 7.5 x miza
  • 5 x K, Q = 6.25 x miza
  • 5 x J, 10 = 5 x miza
Păcănele Novomatic Flame Dancer
Păcănele Novomatic Flame Dancer – Simboluri, Speciale

Joc ca la aparate cu dublaj și rotiri gratuite

Gamble

Flame Dancer este un joc ca la aparate cu dublaj – Gamble. Grație acestei funcții, poți dubla orice câștig ce nu depășește 500x miza. Ghicește culoarea cărții – roșu/negru și dublează fiecare câștig sau în cazul în care selecția ta nu este corectă, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

Rotiri gratuite la Flame Dancer

Pentru a iniția runda bonus cu rotiri gratuite, trebuie ca oriunde pe matrice să aterizeze în aceeași rotire minim 3 simboluri Scatter. Vei primi 7 jocuri gratuite, în timpul cărora simbolul Wild transformă simbolurile Vulcan, Chitară, Cocos și Tobe în Wild, caracteristică care duce la crearea unor câștiguri substanțiale. Cu alte minim 3 Scatter obții rotiri suplimentare, numărul lor fiind nelimitat.

Păcănele Novomatic Flame Dancer
Păcănele Novomatic Flame Dancer – Caracteristica Flame Dancer

Păcănele Novomatic Flame Dancer  – părerea noastră

Cu siguranță, nu este cel mai bun slot din punct de vedere vizual, dar, având în vedere faptul că a fost lansat în 2012, nu te poți totuși aștepta la o grafică și efecte speciale așa cum sunt cele din zilele noastre. Ca la orice joc de păcănele online sau offline, și aici există perioade în care „nu dă nimic”, dar și sesiuni în care câștigurile apar destul de des. Exact așa se întâmplă și în jocul Flame Dancer. Cheia către premii consistente este declanșarea funcției Free Spins, în cadrul căreia Wild-urile joacă un rol esențial. Noi l-am testat și am obținut undeva la 100 x miza totală cu 14 rotiri gratuite (o redeclanșare). Încearcă-l și tu gratis pe site-ul nostru sau cu bani reali la oricare din cazinourile licențiate ONJN!

Unde poți juca pe bani reali Flame Dancer?

Ai încercat varianta demo și ți-a plăcut? Ei bine, află că poți juca Flame Dancer cu mize reale la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Superbet, MaxBet, Unibet și Vlad Cazino. Dacă nu ești fanul tranzacțiilorbancare, ar fi bine să știi că la Superbet depunerea minimă este 10 RON fără card – prin agențiile stradale.

Deschide cont aici și profită de un bonus de până la 1.200 RON + 300 rotiri gratuite, cu rulaj 35x.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1