Slot game

Păcănele Novomatic Irish Coins

 

Caută Oala cu Monede de Aur din jocul de păcănele Novomatic Irish Coins, un slot online cu tematică irlandeză și poți câștigă până la 1.000x miza totală! Acest joc te duce pe câmpiile verzi din Irlanda, pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 20 linii de plată fixe, unde vei descoperi o grafică simplă, clară, cu simboluri vibrante, specifice temei, frumos detaliate. Începe o aventură plină de premii, Rotiri Gratuite și funcții Bonus aleatorii!

Cum câștigi la păcănele Novomatic Irish Coins?

Pentru a câștiga la păcănele online Irish Coins, ai nevoie de minim 2 simboluri Spiriduș (este cel mai bine plătit) așezate de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur pe una dintre cele 20 linii de plată fixe și cel puțin 3 pentru Femeie, Pipă, Trifoi cu 4 Foi, Ciuperci sau cărțile de joc A, K, Q, J, 10 și 9 – acesta sunt simboluri de valoare mai mică. Wild-ul reprezentat de o Monedă de Aur – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter și oferă premii de 50X miza totală pentru 5 bucăți. În mod teoretic, în timpul secvenței Rotiri Gratuite se pot obține cele mai mari recompense, însă totul depinde valoarea pariului tău și de puțin noroc – un tablou cu Spiriduși îți poate aduce până la 1.000x miza totală!

Cum plătește slotul Irish Coins

Păcănele Novomatic Irish Coins – Simboluri prezente

Funcții speciale la păcănele online Irish Coins

3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Oală cu Monede de Aur) activează 7, 15 sau 20 Rotiri Gratuite. Dacă pe rola 5 există un Scatter special (Oală mov cu Monede de Aur), numărul de rotiri gratuite se dublează sau chiar triplează, adică poți obține până la 60 de jocuri bonus! În timpul funcției, pe matrice pot ateriza mai multe Wild-uri, în timp ce dacă Oala mov cu Monede de Aur face parte dintr-o combinație câștigătoare, se aplică un multipliacator de x2 sau x3 la câștigul total.

Irish Coins

Această funcție se declanșează în mod aleatoriu în timpul jocului de bază, dar și în timpul secvenței Rotiri Gratuite. Atunci când o face, Spiridușul apare pe ecran și începe să arunce cu Wild-uri pe role, până la 15, pe poziții aleatorii, ca mai apoi să se facă plata.

Funcția Gamble

După fiecare câștig mai mic de 500x miza totală, ți se oferă șansa de a paria sau de a colecta premiul. Dacă alegi să joci la dublaj, un joc simplu, care îți oferă șanse de 50/50 de a câștiga sau a pierde. Trebuie doar să ghiceșți dacă o carte este de culoare Neagră sau Roșie, iar dacă selecția ta este corect, câștigul se va dubla, în timp ce dacă este greșită, pierzi toată recompensa din acea rotire.

Ce specială are jocul ca la aparate Irish Coins

Păcănele Novomatic Irish Coins – Funcția specială a slotului

Păreri Irish Coins de la Novomatic

Irish Coins este un slot bun cu tematică norocul irlandezului, dar nu printre cele mai de succes, cum ar fi Gold Party de la Pragmatic Play, însă este un joc unde te vei distra și vei găsi elemente populare, care pot face plăți consistente – există rotiri gratuite, dublaj, wild-uri și funcții aleatorii. Dacă vrei să vezi despre ce este vorba, pe păcănele-gratis.ro îl poți testa gratuit, pentru a vedea dacă poți găsi Oală de Aur de la capătul curcubeului.

Unde poți juca pe bani reali Irish Coins?

NetBet, Maxbet, Superbet, Magic Jackpot și Winbet sunt 5 cazinouri online licențiate ONJN în România, unde poți testa păcănele online Irish Coins pe bani reali, cu mize potrivite pentru fiecare buget.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0