Slot game

Jackpot Crown Gratis Demo Online

Jackpot Crown este un joc de păcănele Novomatic cu fructe, dispus pe o grilă de joc cu 3 rânduri X 5 coloane și 5 linii de plată câștigătoare fixe. Așa cum sugerează și numele, slotul se bazează pe Jackpot, a cărui valoare atinge cote foarte mari. Miza per rotire este accesibilă pentru toate buzunarele și începe de la 0.40 RON și ajunge la 100 RON, fiind disponibil pentru a fi jucat și într-un cazino pe mobil. RTP-ul este mic, de 94.09%, iar volatiliatea este medie spre ridicată. Descoperă ce premii îți pot aduce simbolurile tale favorite Cireșe, Portocale, Pepeni și Struguri!

Ce simboluri sunt în slotul online Jackpot Crown Gratis?

Fructele sunt la putere în acest slot, iar pe matrice vei întâlni o serie de simboluri cu Cireșe, Prune, Portocale, Lămâi, Pepeni și Struguri – toate cu aceeași valoare. Simbolul Stea este Scatter, dar nu vine cu rotiri gratuite, ci cu un premiu de 50x miza totală pentru 5 bucăți. Coroana este cel mai bine plătit simbol, iar 3, 4 sau 5 acordă 20x, 200x miza totală sau Jackpot-ul.

Păcănele Novomatic Jackpot Crown – premii la linie de 5

  • 5 x Pepeni, Struguri = 100 x miza totală
  • 5 x Cireșe, Prune, Lămâi, Portocale = 40 x miza totală

O combinație câstigătoare este formată prin alinierea de la stânga la dreapta pe role consecutive a minim două simboluri (Cireșe) și cel puțin 3 pentru celelaltepe una din cele 5 linii de plată fixe. Simbolul Scatter plătește indiferent unde s-ar află pe tamburi.

Jackpot Crown Gratis Demo Online Simboluri
Jackpot Crown Gratis Demo Online Simboluri

Păcănele cu Jackpot și Dublaj

Jackpot Crown este un joc retro, clasic, dedicat celor care apreciază lucrurile simple, clasice, în care premiile vin mai des și poți juca la dublaj, o caracteristică excelentă de a menține balanță pe plus, în zilele bune.

Câștigă un Jackpot la păcănele online

Pentru a declanșa Jackpot-ul, trebuie ca pe una din cele 5 linii de plata fixe să aterizeze 5 simboluri Coroană. Dacă faci asta, vei câștiga Jackpot-ul, a cărui valoare variază în funcție de miza per rotire folosită.

Joc ca la aparate cu dublaj

Cum funcția cu Rotiri Gratuite nu există, singura care rămâne este caracteristică Gamble. Aceasta permite dublarea ultimului câștig prin indicarea corectă a culorii pe care cartea cu fața în jos o are. Ea poate fi roșie sau neagră, dar dacă indici greșit, atunci suma pariată este pierdută. Poți supune funcției de dublaj orice câștig care nu depășește 500x miza totală.

Păcănele Novomatic Jackpot Crown – părerea noastră

Poate nu este cel mai bun joc de păcănele Novomatic, dar, dacă ești fanul sloturilor retro, clasice, cu fructe, atunci Jackpot Crown este pentru tine. Personal, nu pot să spun că mă atrage, grafica lasă de dorit, iar caracteristica Jackpot nu este ușor de obținut, așa cum se întâmplă în majoritatea jocurilor cu această opțiune – vezi aici mai multe păcănele cu Jackpot. Un plus îl constituie funcția de dublaj, cu ajutorul căreia poți obține premii decente, dacă ești destul de inspirat.

Jackpot Crown Gratis Demo Online GamePlay
Jackpot Crown Gratis Demo Online GamePlay

Unde poți juca pe bani reali Jackpot Crown?

NetBet Casino este singurul cazino online licențiat ONJN la care poți încerca jocul de păcănele Jackpot Crown pe bani reali. Dacă nu ai cont, profită de un pachet de bun venit 3.000 RON + 300 rotiri gratuite EGT, pentru 5 depuneri consecutive, cu rulaj 40x la sloturi.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1