buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele Novomatic Jolly Fruits

Producator

Novomatic

Rating

Sending
4.33 / 5 (3 voturi)

 • Producător: Novomatic
 • Volatilitate: Scăzută - Medie
 • RTP: 93.97%
 • Data lansării: 15.04.2014
 • Mize: 40 – 10000 monede
 • Câștig maxim: 2.876 x miza
 • Rotiri Gratuite: Nu
 • Dublaj: Da

Păcănele Novomatic Jolly Fruits – Prezentare Slot

 

Cum ar fi ca 5 simboluri Joker sau 5 Scatter să ofere fiecare câte un Jackpot? Ei bine, în jocul de păcănele Novomatic Jolly Fruits exact asta se întâmplă. La orice rotire poți câștiga un premiu uimitor de 1.365x miza totală sau chiar 2.876x!

Jocul a fost lansat de cei de la Novomatic în aprilie 2014, pe o grilă de joc clasică pe 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată fixe. RTP-ul nu este cel mai bun, de doar 93.97%, iar ca volatilitate îl putem încadra la scăzută spre medie. Caută pe role simboluri cu Șeptari, Pepeni, Struguri, BAR sau Cireșe și câștigă premii substanțiale!

Ce simboluri sunt în slotul online Jolly Fruits?

Există 13 simboluri în totală pe matrice, printre care și cele cu fructe – Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune, Pepeni și Struguri. Apoi, vei găsi un Clopoțel, BAR, dublu BAR și triplu BAR. Cele mai bine plătite dintre simbolurile obișnuite sunt Șeptarii. Simbolurile Stea și Joker (le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului) sunt cele speciale.

Tabel de plată la păcănele Novomatic Jolly Fruits

 • 5 X Șeptari (77777 ca la aparate) = 200 X miza
 • 5 X triplu BAR = 100 X miza
 • 5 X dublu  BAR = 80 X miza
 • 5 X BAR = 60 X miza
 • 5 X Clopoțel, Pepeni, Struguri = 40 X miza
 • 5 X Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune = 20 X miza
Păcănele Novomatic Jolly Fruits

Păcănele Novomatic Jolly Fruits – Tabel simboluri

Funcții speciale – două jackpot-uri și dublaj

În slotul Jolly Fruits nu există rotiri gratuite, ceea ce poate fi puțin dezamăgitor, dar compensează prin faptul că poți câștiga două jackpot-uri progresive în orice moment. Pe lângă un câștig de 2x, 10x sau 200x pentru 2, 3 sau 4 simboluri Joker, simpla aliniere pe o linie de plată activă a 5 de un fel declanșează Jackpot-ul în valoare de 2.876 x miza totală. Al doilea Jackpot este oferit de 5 simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotire – plătește de 1.375 x miza totală (3 sau 4 oferă de 10x sau 100x pariul).

Există o funcție de dublaj, dar nu cea clasică, la care trebuie să ghicești culoarea cărții – Roșu/Negru. Este și un “Joc în Scări”, unde trebuie să urci treptele pentru a dubla câștigul per rotire. În funcția de câștig, numărul treptelor variază, iar dacă reușești să le urci pe toate, primești un premiu de 1.000x miza totală.

Păcănele Novomatic Jolly Fruits

Păcănele Novomatic Jolly Fruits – Căștig

Păcănele Novomatic Jolly Fruits  – părerea noastră

Poate că nu e la fel de dinamic și plin de funcții speciale ca Circus Brilliant, un slot EGT cu până la 50 rotiri gratuite, jackpot și dublaj, dar plusează prin modul inedit de a câștiga unul din cele două jackpot-uri progresive și prin plățile de valoare mică și medie destul de dese, pe care, la alegere, le poti pune la dublaj. Noi l-am testat și încă nu putem spune că ne-a impresionat, dar cred că o să ii mai dăm ceva șanse în viitor, cu gândul la jackpotul de peste 2.800 x miza totală.

Unde poți juca pe bani reali Jolly Fruits?

NetBet este singurul cazino online licențiat ONJN în care poți testa și pe bani reali jocul de păcănele Jolly Fruits. Pe această platformă există peste 2.000 de jocuri de cazino pe care le poți încerca și cu un pachet de bun venit de până la 3.000 RON  + 300 de rotiri gratuite. Activează 50 de rotiri gratuite fără depunere

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0