buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

1500 RON + 600 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele Novomatic Orca

Producator

Novomatic

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Novomatic
 • Volatilitate: Medie – Ridicată
 • RTP: 95.06%
 • Data lansării: 12.09.2013
 • Mize: 0.10 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 1.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: DA

Păcănele Novomatic Orca

 

Caută Balena ucigașă în jocul de păcănele online Orca, un slot Novomatic cu 4 rânduri, 5 role și până la 50 linii de plată! Acțiunea are loc pe fundul oceanului, acolo unde vei întâlni multe animale marine, precum Pinguini, Foci sau Pești, însă Coada Balenei este cea care declanșează secvența specială cu Rotiri Gratuite și Wild-uri garantate! RTP-ul este puțin scăzut, volatilitatea este medie spre ridicată, așa că ai grijă la pericolele din adâncuri. Scufundă-te în universul incredibil al acestui joc și poți găsi Perle în valoare de 1.000X miza totală!

Cum câștigi la păcănele online Orca?

Există până la 50 moduri de a câștiga la păcănele Orca, ceea ce înseamnă că valoarea simbolurilor nu este atât de mare. Totuși, se formează destul de des combinații câștigătoare, cel puțin asta am descoperit noi – 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel așezate de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur, formează o victorie. Simbolul Wild (Soare mayaș) te va ajuta să obții mai multe premii, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului. Cea mai mare recompensă este de 1.000X miza, plată pe care o poți obține cu un “tablou” de simboluri Orca,  în special în Rotiri Gratuite.

Premii pentru 5X simbol la păcănele Orca

 • 5 x Orca = 20 x miza
 • 5 x Pinguin = 10 x miza
 • 5 x Focă = 10 x miza
 • 5 x Pești = 8 x miza
 • 5 x A, K = 8 x miza
 • 5 x Q, J, 10, 9 = 4 x miza
Cum plătește slotul Orca

Păcănele Novomatic Orca – Tabel premii

Funcții Bonus

3 simboluri Scatter (coadă de balenă) pe rolele 1, 2 și 3 în aceeași rotire, activeaa funcția Rotiri Gratuite. Vei fi recompensat cu 10 jocuri bonus și 4x miza totală, în timp ce cu alte 3 Scatter, vei primi alte 5 rotiri gratuite suplimentare. În timpul funcției, te vei bucura de Wild-uri suplimentare pe rolele 2, 3, 4 și 5 (+2 Wild-uri la a două rotire, +3 la a treia rotire și așa mai departe).

Dublaj Roșu – Negru

Există și un joc de noroc la păcănele Orca, respectiv caracteristica Gamble. Această permite dublarea ultimului câștig prin indicarea corectă a culorii pe care cartea cu fața în jos o are. Ea poate fi roșie sau neagră, dar dacă indici greșit, atunci suma pariată este pierdută. Poți supune funcției de dublaj orice câștig care nu depășește 500x miza totală. 

Dublaj la slotul online Orca

Păcănele Novomatic Orca – Gamble

Merită să joci păcănele Novomatic Orca?

Orca este un slot ce nouă ne place, asta pentru că arată destul de bine ca design, iar funcția Rotiri Gratuite se desfășoară într-un mod interesant, cu potențial de plată mare – noi am reușit să o inițiem de două ori într-o singură sesiune și ne-a făcut plăti de 60X, respectiv 80X miza totală. În jocul principal nu ne-am plictisit, asta pentru că simbolul Orca apare destul de des stivuit pe role, ceea ce ne-a adus un câștig frumos. Cu siguranță, merită să îl încerci!

Unde poți juca pe bani reali păcănele online Orca?

Betano, NetBet, Winbet, Unibet și Vlad Cazino sunt cazinouri online licențiate ONJN în România, unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Orca, atât pe versiunea desktop, pe laptop sau PC, dar și pe dispozitivele mobile – smartphone sau tabletă Android/Apple.

La NetBet ai un bonus fără depunere după verificarea indentității, multe promoții atractive, dar și un pachet de bun venit fabulos! Nu ai cont? CLICK AICI și intră în atmosferă!

Bonus 1.000 RON + 1.000 Rotiri Gratuite
4,8 rating
4.8
Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
4,8 rating
4.8
8.000 RON + 1.000 Rotiri Gratuite
4,0 rating
4.0
100% Bonus 1000 RON + 333 Rotiri Gratuite
4,5 rating
4.5
100% Bonus 1500 RON + 400 Rotiri Gratuite EGT
4,5 rating
4.5