Slot game

Păcănele online Book Of Destiny

Egiptul Antic își deschide portilele la păcănele online Book Of Destiny! Descoperă puterile zeilor Thoth, Horus și Anubis pentru un câștig de până la 5.000 X miza totală pe rotire. Aventura are loc într-un templu egiptean, respectiv pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe. Slotul Relax Gaming vine cu un RTP foarte bun, de 96.50%, volatilitate ridicată și pariuri pentru toate buzunarele. Ești un bun explorator la păcănele?

Cum câștigi la slotul Book Of Destiny?

Câștigi atunci când 3, 4 sau 5 simboluri de același fel se află pe o linie de plată activă, așezate de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu cea mai din stânga rolă. Cartea are rol atât de Wild, cât și de Scatter și este cel mai bine plătit simbol – pe lângă faptul că le înlocuiește pe toate celelalte, 5 x oferă de 500 de ori miza totală. Premii mai mici vin de la cărțile de poker. Cheia către recompense consistente se poate află în Free Spins, acolo unde “tablou” cu oricare simbol din tabelul de plată este posibil.

Ce valoare are fiecare simbol pentru 5 bucăți?

  • 5 x Explorator = 500 x miza
  • 5 x Horus = 200 x miza
  • 5 x Thoth = 75 x miza
  • 5 x Anubis= 75 x miza
  • 5 x As = 15 x miza
  • 5 x Popa = 15 x miza
  • 5 x Damă = 10 x miza
  • 5 x Valet = 10 x miza
Pacanele online Book Of Destiny

Păcănele online Book Of Destiny – BONUS

Atunci când 3, 4 sau 5 simboluri Scatter sunt simultan pe role, se va declanșa funcția Rotiri Gratuite. Vei primi 10 rotiri gratuite și un premiu de 2x, 20x sau 200x miza totală, în funcție de numărul de Scattere de pe role. Înainte de a începe, va trebui să alegi unul din simbolurile din tabelul de plată pentru a deveni expandabil – devine stivuit pe întregul tambur și plătește chiar și în poziții neadiacente. Poți începe funcția sau poți paria pentru a câștiga simboluri expandabile suplimentare (până la 3). Dacă în timpul funcției apar cel puțin 3 simboluri Scatter, vei fi recompensat cu 10 rotiri gratuite suplimentare și un alt simbol expandabil va fi selectat la întâmplare.

Oricând, în acest slot poți cumpăra bonusul. Click pe simbolul Stea din partea dreapta a grilei, plătește de 75 de ori miza totală, iar la următorul spin pe matrice vor ateriza 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, care vor iniția runda bonus cu rotiri gratuite. De asemenea, pentru a crește șansele de a activa “speciala”, poți opta pentru funcția Amplificator Scatter – la fiecare rotire, pariul crește cu jumătate, dar pe role pot ateriza mai des simboluri Scattere, ceea ce poate duce la declanșarea bonusului.

Pacanele online Book Of Destiny

Merită să joci păcănele online Book Of Destiny?

Merită să joci păcănele Book of Destiny, deoarece se pot câștiga sume mari de bani, dar dacă ne gândim la creativitate sau design, atunci nu. Acest slot este o copie a celebrului joc ca la aparate Book of Ra Deluxe – simbol Carte activează rotiri gratuite cu simboluri expandabile. Dacă ești mare fan al jocurilor în gen, poți juca gratis Book of Destiny pe pagina noastră.

Unde poți juca pe bani reali Book Of Destiny?

Există multe cazinouri recomandate ce au în ofertă jocul de păcănele Book of Destiny, cum ar fi Maxbet, Unibet, Vlad, Magic Jackpot, NetBet, Frank Casino, Mr Bit, SlotV sau Maxbet.

Dacă nu ai încă un cont activ la Maxbet, îți recomandăm această platformă pentru bonusul de bun venit fabulos, pentru bogata colecție de jocuri, calitatea serviciilor și generoasa ofertă promoțională. Avem pentru tine un bonus fără depunere la înregistrare! CLICK AICI ȘI ÎNCASEAZĂ!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1