Slot game

🌹Păcănele online Flamenco Roses🌹 – Prezentare Slot🌹

Cum ar fi să câștigi premii de până la 5.000 x miza totală într-o singură rotire, în timp ce dansezi flamenco – dansul spaniol atât de pasional? Ei bine, în jocul de păcănele online Flamenco Roses de la providerul Novomatic fix asta se poate întâmpla. Ritmurile spaniole te duc până în inima Andaluziei, pe o grilă de joc cu 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată câștigătoare. Descoperă acest gen muzical de oriunde te-ai afla, chiar și pe dispozitivele mobile Android sau iOS, pe mize cuprinse între 0.10 RON și 200 RON! RTP-ul este stabilit la 95.09%, iar volatilitatea este una medie.

Ce simboluri sunt în slotul Flamenco Roses?

Pe matrice vei găsi simboluri cărți de joc A, K, Q și J, acestea fiind cele de valoare mai mică, dar și specifice tematicii, cum ar fi o Pălărie, o Chitară, o Brățară și un Colier de aur. Simbolurile de valoare mare sunt reprezentate cuplul de Dansatori Flamenco. Simbolulul Bărbat este Wild și înlocuiește toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (3 Trandafiri de Aur).

Tabel de plată la păcănele Flamenco Roses

  • 5 X Bărbat = 100 X miza
  • 5 X Dansatoare flamenco = 50 X miza
  • 5 X Brățară, Colier = 30 X miza
  • 5 X Chitară, Pălărie = 20 X miza
  • 5 X A, K = 15 X miza
  • 5 X Q, J = 10 X miza
Păcănele online Flamenco Roses
Păcănele online Flamenco Roses – Tabel Simboluri

Joc ca la aparate cu dublaj și rotiri gratuite

Pentru a iniția runda bonus cu rotiri gratuite ai nevoie de minim 3 simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotire. Pe lângă un premiu de 5x, 20x și 50x pentru 3, 4 sau 5 Trandafiri de Aur, vei obține 11 rotiri gratuite, cu posibilitatea de a obține rotiri suplimentare. În timpul funcției, Dansatorul de Flamenco (Bărbatul), care are rol de Wild, de fiecare dată când aterizează pe role, rămâne pe blocat până ce caracteristica se încheie.

Există, de asemenea, funcția specială Gamble. Ghicește culoarea cărții – Roșu/Negru pentru a va dubla câștigul obținut. În cazul în care selecția ta nu este corectă, toată suma pariată se va pierde. Poți paria orice câștig care nu depășește 500x miza totală.

Păcănele online Flamenco Roses
Păcănele online Flamenco Roses – Caracteristică Specială

Păcănele online Flamenco Roses  – părerea noastră

Nu sunt un mare dansator sau familiarizat cu acest gen muzical flamenco, dar jocul de păcănele online Flamenco Roses arată foarte bine, cu o rundă bonus extrem de atractivă, cu un potențial de câștig de până la 5.000 x miza totală într-o singură rotire. Nu eram foarte optimist înainte să îl încerc, dar, pe parcurs, am descoperit un slot interesant, care pe o miză de 1.50 RON mi-a făcut o plată undeva la 100x – 120x. Am mai și dublat cu funcția Gamble, dar de cele mai multe ori am preferat “să bag în casă” – citește aici de ce nu este indicat să joci prea des la dublaj.

Unde poți juca pe bani Flamenco Roses?

Ai încercat varianta demo și ți-a plăcut? Află că poți juca Flamenco Roses cu mize reale la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, MaxBet, Unibet și Vlad Cazino.

Deschide cont  la Maxbet și profită de un bonus de până la 1.800 RON, cu rulaj 35x, dar și de 50 RON gratis, după verificarea identității la Maxbet Cazino.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0