buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele online Olympus Glory

Producator

EGT

Rating

Sending
4.5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: EGT
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 96.23%
 • Data lansării: 06.08.2016
 • Mize: 0.20 RON – 100 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele online Olympus Glory – Descriere Slot

 

Olympus Glory este un joc de păcănele EGT, lansat în august 2016 pe o grilă de joc cu 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile. Grecia Antică este și va fi mereu o inspirație pentru jocurile ca la aparate, iar Zeus, Afrodita, Apollo, Poseidon și Artemis sunt simbolurile pe care le vom găsi în acest slot. RTP-ul este de 96.23%, volatilitatea este medie, iar câștigul cel mai mare ce poate fi obținut este impresionant, 5.000 x miza totală. Disponibil atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile, jocul de păcănele online este perfect compatibil cu telefoanele mobile sau tabletele Apple sau Android.

Simboluri la păcănele Olympus Glory

Simbolurile prezente în jocul de păcănele online Olympus Glory sunt cărțile de joc A, K, Q, J și 10, fiind cele de valoare scăzută, dar avem și personaje reprezentative Greciei Antice. Acestea sunt Poseidon, Apollo, Afrodita și Artemis. Zeus are rol atât de Wild (le înlocuiește pe toate celelalte), cât și de Scatter (inițiază secvența bonus cu rotiri gratuite). 5 Scatter plătesc de 200 de ori miza totală.

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu prima rolă. 2, 3, 4 sau 5 de același fel formează o combinație câștigătoare, după cum urmează:

 • 5 X Afrodita = 500 x miza
 • 5 X Poseidon = 200 x miza
 • 5 X Artemis = 75 x miza
 • 5 X Apollo = 75 x miza
 • 5 X A, K = 15 x miza
 • 5 X Q, J, 10 = 10 x miza
Păcănele online Olympus Glory

Păcănele online Olympus Glory – Simboluri și plăți

Free Spins și Jackpot la păcănele online Olympus Glory

Rotiri Gratuite

Cu 3 simboluri Scatter (Zeus) oriunde pe role în aceeași rotire este activată runda specială – bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 10 la număr și, înainte de a începe, se va alege aleatoriu un simbol special expandabil. Poți câștiga rotiri suplimentare cu alte minim 3 simboluri Scatter, numărul acestora fiind nelimitat.

Dublaj

Olympus Glory este un joc ca la aparate cu dublaj, iar după fiecare câștig poți face click pe Gamble, caracteristică ce îți dublează câștigul, dacă ghicești culoarea cărții, Roșu sau Negru. Dublajul se poate activa doar pentru sume mai mici de 35 X miza.

Jackpot Cards

Olympus Glory este un joc creat de EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpotul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de norocul tău.

Păcănele online Olympus Glory

Păcănele online Olympus Glory – Rotiri gratuite

Păcănele online Olympus Glory  – părerea noastră

Cheia către un câștig mare la păcănele Olympus Glory este declanșarea rundei bonus cu rotiri gratuite, acolo unde, de cele mai multe ori, există posibilitatea de a obține rotiri suplimentare. Îmi place și grafica, deoarece pictogramale cu zeii Greciei Antice sunt reprezentate cu inspirație pe grila de joc. De asemenea, funcția de dublaj și cele 4 jackpot-uri progresive reprezintă un punct de atracție la sloturile EGT. La fel ca sute de alte jocuri de păcănele gratis, Olympus Glory este aici în varianta demo. Dacă îți place și vrei să-l joci pe bani reali, încearcă să o faci profitând de cele mai bune bonusuri la cazino online în România.

Unde poți juca pe bani reali Olympus Glory?

Îți plac sloturile inspirate din Grecia Antică și vrei să joci Olympus Glory pe bani reali? Ei bine, află că-l poți juca cu mize reale la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Superbet, MaxBet și Fortuna Cazino. Poți juca chiar și dacă nu ai card bancar – la Superbet depunerea minimă este 10 RON prin agențiile stradale, iar bonusul de bun venit urcă până la 1.200 RON.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0