Slot game

Păcănele online Powerspin

Joacă păcănele online Powerspin, un slot de la Relax Gaming cu 3 role X 3 rânduri și 5 linii de plată! Este un slot cu fructe și șeptari, unde te bucuri de funcții bonus cu multiplicatori sau jackpot-uri. Jocul vine cu un RTP excelent, peste media de piață, de 96.84%, volatilitate ridicată și pariuri accesibile. Poți testa slotul atât pe versiunea desktop (laptop/PC), cât și pe dispozitivele mobile Android sau Apple (telefon/tabletă).

Cum câștigi la slotul Powerspin?

3 simboluri de același fel pe una din cele 5 linii de plată, așezate de la stânga la dreapta, începând cu prima rola, formează un câștig. Cele mai mici recompense sunt oferite de simbolurile cu fructe, în timp ce Soarele acordă cele mai mari premii. Plăți mai consistente se pot revendica în Bonus, acolo unde există și multiplicatori.

Cât plătește fiecare simbol?

  • 3 x Soare = 6 x miza
  • 3 x Tuburi de energie = 3 x miza
  • 3 x Diamante = 2 x miza
  • 3 x Șeptari = 1.2 x miza
  • 3 x Clopoței = 1 x miza
  • 3 x Lămâi = 0.80 x miza
  • 3 x Cireșe = 0.60 x miza
Pacanele online Powerspin

Funcții bonus

Roată Bonus – Se activează atunci când 9 simboluri de același fel sunt pe grila de joc. Apoi, o Roată împărțită în 5 segmente (multiplicatori și simboluri upgrade) se va învârti pentru a câștiga și mai multe recompense. Funcția ia sfârșit atunci când Roata se oprește pe un segment gri (devine gri atunci când când ai câștigat deja multiplicatorul de pe Roată).

Cu două role care arată același simbol, se activează funcția Respin. Astfel, există posibilitatea ca pe a 3-a rola să pice același simbol pentru a activa caracteristica Roată Bonus.

La păcănele online Powerspin poți activa Jackpot Star. Se declanșează la întâmplare, unde ai șansa de a câștiga unul dintre șase jackpot-uri fixe de valori diferite – click pe Jackpot Star, buton aflat în partea stânga jos a ecranului.

Pacanele online Powerspin

Păreri păcănele online Powerspin

Powerspin este un slot cu fructe atractiv, deoarece există inclusiv jackpot și multiplicatori. Se pot obține recompense consistente și în jocul de bază, însă cheia se află în Roata Bonus – noi am observat că se declanșează destul de des (am obținut multiplicator de 10x, upgrade de simbol și am încasat de undeva la 100x miza totală). Încearcă și tu păcănele gratis Powerspin pe pagina noastră!

Pentru ca îti plac sloturile cu șeptari, iată câteva titluri pe care ți le recomandăm:

Unde poți juca pe bani reali Powerspin?

Dacă simți că este ziua ta norocoasă, jocul de păcănele Powerspin se regăsește în oferta a mai multor cazinouri online licențiate ONJN, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 2.000 RON la NetBet, Betano, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Magic Jackpok, Unibet sau Vlad Cazino. Dacă ar fi acum să alegem unul dintre ele, ne-am opri la Betano Cazino, deoarece este printre puținii operatori care oferă bonus fără depunere.

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0