Slot game

Jocul ca la aparate Retro 7 HOT

Încearcă jocul ca la aparate Retro 7 HOT, un slot dezvoltat de producătorul de software Fazi în 2019. Este un aparat online cu șeptari, ce are loc pe o matrice cu 3 rânduri X 3 role și unde există 5 linii de plată fixe – aici, vei găsi simboluri cu Cireșe, Lămâi, Pepeni, Struguri sau Șeptari.

Este un slot de volatilitate medie, cu un RTP (rată de câștig) de până la 95.5%, pariuri pentru toate buzunarele și câștiguri frecvente. Poți juca gratis Retro 7 HOT direct din browser pe mobil Apple/Android sau din confortul propriei case pentru o doză de distracție în plus.

Retro 7 Hot – joc de bază

Cum câștigi la Jocul ca la aparate Retro 7 HOT?

Se câștigă atunci când 3 simboluri de același fel aterizează pe una din cele 5 linii de plată active, așezate de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur. Cele mai mici recompense vin de la simbolurile Cireșe, Prune, Lămâi și Portocale, în timp ce Șeptarii oferă cele mai mari câștiguri. Nu există simboluri Wild sau Scatter, astfel că toată acțiunea are loc în jocul de bază. Poți compensa valoarea câștigurilor dacă alegi să joci la dublaj, o funcție de risc – practică mereu un joc responsabil!

Tabel de plată pentru 3 x simbol

  • 3 x Șeptari = 60 x miza
  • 3 x Stea = 40 x miza
  • 3 x Clopoței = 20 x miza
  • 3 x Pepeni = 16 x miza
  • 3 x Struguri = 16 x miza
  • 3 x Prune = 8 x miza
  • 3 x Cireșe = 8 x miza
  • 3 x Portocale = 8 x miza
  • 3 x Cireșe = 8 x miza

Retro 7 Hot – Tabel de plată

 Bonusuri 

Nu există bonusuri cu rotiri gratuite sau alte caracteristici la aparate online Retro 7 HOT. Este un slot destinat celor care sunt la început în industria jocurilor de noroc sau celor care apreciază lucrurile simple, ușor de înțeles și de jucat. Există doar o funcție de dublaj și jackpot, funcții populare la păcănele pe internet.

Gamble – După orice premiu, poți juca la dublaj. Trebuie să ghiceșți ce culoare are cartea întoarsă cu fața în jos (Roșu/Negru), iar dacă ai ghicit poți întoarce altă carte sau colecta premiul total. Prima selecție greșită duce la pierderea sumei de bani câștigate până atunci, deci fii responsabil.

Jackpot – Se activează în mod întâmplător, deci nu există garanții că îl vei declanșa în sesiunile tale. Din proprie experiență, am observat că jucătorii care aleg să joace pe mize mai mari au mai multe șanse pentru a activa jackpot-urile.

Merită să încerci Jocul ca la aparate Retro 7 HOT?

Dacă merită sau nu, doar tu poți decide – joacă gratis Retro 7 HOT pe site-ul nostru! Noi îți putem spune că este un slot simplu, fără bonusuri cu rotiri gratuite – există doar dublaj și jackpot. Dacă îți place să joci păcănele cu fructe și șeptari, atunci acesta poate fi o opțiune. Pentru noi este mult prea puțin, asta pentru că premiile sunt destul de mici – nu există nici măcar un Wild. Poate un multiplicator ne-ar fi ținut mai mult în joc. Ție cum ți se pare?

Unde poți juca pe bani reali Retro 7 HOT?

Ai testat slotul gratis pe pagină noastră și vrei să joci păcănele pe bani reali Retro 7 HOT? Află că îl găseșți la cazinoul online NetBet. Pariurile sunt accesibile și sunt cuprinse între 0.10 RON și ajung până la 200 RON, atât pe versiunea desktop (laptop/PC), cât și pe dispozitivele mobile IOS sau Android (tabletă/telefon). Oricare ar fi alegerea ta, la NetBet te bucuri de bonusuri fără depunere cu rotiri gratuite cele mai tari sloturi, cu cerințe minime de rulaj.