Slot game

100 Super Hot Demo Pacanele Gratis

Slotul online 100 Super Hot Demo este unul dintre cele mai populare păcănele pe internet de la producătorul de jocuri EGT. Face parte din seria celor 3 producții Super Hot, alături de 20 Super Hot și 40 Super Hot. Dezvoltat în anul 2015, jocul ca la aparate este dispus pe o grilă 4 linii X 5 coloane și 100 linii de plată fixe. RTP-ul este de 95.53%, volatilitatea este medie, iar câștigul maxim este de 1000 X pariul.

Mizele sunt accesbile și poți juca pe bani reali cu un pariu cuprins între 1 RON sau 100 RON la unul dintre cazinourile online de top, cum ar fi NetBet Cazino. Disponibil și într-un cazino pe mobil, jocul de păcănele pe internet 100 Super Hot îți poate schimba viața într-o clipă, datorită celor 4 jackpot-uri progresive, a cărui valoare poate fi chiar și din 6 cifre. 

Simbolurile slotului online 100 Super Hot Demo

100 Super Hot Demo este un joc ca la aparate cu fructe și 77777, ceea ce înseamnă că pe role vei găsi simboluri precum Cireșe, Portocale, Lămâi, Prune, Pepeni și Struguri. Există și un simbol Scatter, reprezentat de Stea, fiind de departe cel mai bine plătit – oferă până la 500 X miza. Simbolul 7 este Wild și înlocuiește toate simbolurile de pe role, cu excepția Scatter-ului. Cu minim 3 simboluri potrivite, realizezi un caștig, dar hai să vedem ce putem obține și pentru 5 simboluri potrivite pe o linie de plată activă:

  • 5 X Scatter = 500 X miza
  • 5 X 7 = 10 X miza
  • 5 X Struguri = 4 X miza
  • 5 X Pepeni, Prune = 2 X miza
  • 5 X Lămâi, Portocale, Cireșe = 1 X miza
Simbolurile slotului online 100 Super Hot Demo
Simbolurile slotului online 100 Super Hot Demo

100 Super Hot păcănele – dublaj, simboluri Wild și jackpot-uri progresive

Jocul de păcănele pe internet 100 Super Hot Demo dispune de funcții speciale specifice producătorului de jocuri EGT, precum dublaj, simboluri Wild și jackpot-uri progresive.

Simboluri Wild

Simbolul Wild, reprezentat de cifra 7, poate apărea în timpul oricărei rotiri și va substitui celelalte simboluri, în afară de simbolului Scatter. Poate ateriza pe toate rolele, ceea ce înseamnă câștiguri frumoase la păcănele.

Jackpot Cards

În partea superioară a jocului sunt 4 jackpoturi progresive, premiile fiind la vedere. Nu sunt reguli speciale de a intra în posesia unui astfel de castig, tot ceea ce trebuie să faci este să fii perseverent și cu siguranță norocul va da peste tine, iar în acel momement tu trebuie să alegi 3 cărți de aceea și culoare din cele 12 întoarse cu fața în jos, iar în momentul ăla un jackpot va intră în buzunarul tău. Valoarea lui poate atinge chiar și 6 cifre.

Dublaj

După fiecare câștig, poți accesa de fiecare dată funcția de dublaj – Gamble, funcție care îți dublează câștigul, dacă ghicești felul cărții, Roșu sau Negru. Suma maximă pe care o poți dubla este de 35 X miza.

100 Super Hot Demo Gratis GamePlay
100 Super Hot Demo Gratis GamePlay

100 Super Hot păcănele gratis – părerea noastră

100 Super Hot face parte din seria jocurilor ca la aparate Super Hot de la EGT, singura diferența o constau liniile de plată câștigătoare. Din punctul meu de vedere, mai multe linii înseamnă câștiguri mai mici, o volatilitate mai mare, un risc mai mare, dar plățile pot fi mai dese. La fel că în cazul tuturor sloturilor de la acest provider, există 4 jackpot-uri progresive și un joc de dublaj, funcții bune de a-ți crește bankroll-ul rapid.

Unde poți juca pe bani reali păcănele pe internet 100 Super Hot?

Crezi că 100 Super Hot este slotul norocos pentru tine? Ei bine, află că-l poți juca cu mize reale la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Superbet, Fortuna și MaxBet.

Dacă ar fi acum să aleg unul dintre cazinourile online la care să joc acest slot, m-aș opri la Unibet Cazino, deoarece bonusul la prima depunere are condiții de rulaj ceva mai bune decât majoritatea și ai promoții la cazino în fiecare săptămână.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1