buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele Pragmatic Play Chicken Drop

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.50%
 • Data lansării: 19.07.2021
 • Mize: 0.80 RON – 400 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: DA

Păcănele Pragmatic Play Chicken Drop

 

Caută Oul de aur în valoare de până la 5.000X miza totală la păcănele Chicken Drop, un slot online Pragmatic Play cu o matrice formată din 7 rânduri X 7 role! Aici, găsești multe funcții bonus, inclusiv rotiri gratuite, multiplicatori, simboluri de dimensiuni uriașe sau câștiguri în cascadă, toate cu potențial mare de câștig. RTP-ul (Return to Player) este excelent, de 96.50%, volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că odată încercat, trebuie să te aștepți oricând la câștiguri masive. Să înceapă vânătoarea Ouălor de aur!

 

Cum câștigi la păcănele Chicken Drop?

49 de simboluri vor ateriza pe tamburi la fiecare rotire, iar scopul este să obții grupuri formate din 5 sau mai multe simboluri indentice conectate orizontal sau vertical. Astfel, vei obține o combinație câștigătoare, dar de la 37+ vin premiile cu adevărat mari – cel mai profitabil simbol este Căpșuna, urmat de Afină, Porumb, Ghinde și Ciuperci, în timp ce cărțile de joc oferă câștigurile cele mai mici. Cea mai mare recompensă este de 5.000X miza totală, plată posibilă doar în timpul funcției Rotiri Gratuite, acolo unde pot există multiplicatori și simboluri de dimensiuni uriașe.

Cât plătește maxim fiecare simbol la păcănele Chicken Drop ?

 • 37-49 Căpșuni = 1.000 x miza
 • 37-49 Afine = 500 x miza
 • 37-49 Porumb = 250 x miza
 • 37-49 Ghinde = 100 x miza
 • 37-49 Ciuperci = 100 x miza
 • 37-49 Frunză, Inimă = 50 x miza
Păcănele Pragmatic Play Chicken Drop

Cum câștigăm la Chicken Drop?

Caracteristici Bonus

Acțiunea din jocul de bază este dinamică datorită funcției Câștiguri în Cascadă – această presupune că toate grupurile câștigătoare de pe grilă vor fi eliminate, iar în locul lor vor ateriza altele noi. Acest lucru poate duce la plăți consecutive într-un singur spin, care se încheie atunci când nu se mai formează alte victorii.

În jocul de bază, atunci când pe matrice aterizează simboluri Stropitoare (crește dimensiunea simbolului de la 2×2 până la 6×6) sau Trifoi cu 4 foi (vine cu multiplicatori de la 2x și până la 11x), se activează un Mod progresiv. Când nu se mai realizează niciun upgrade la aceste două simboluri speciale, un Ou este aruncat pe grilă, care transformă toate simbolurile din zona evidențiată în același simbol de plată și se calculează câștigul total cu multiplicatorii respectivi.

Rotiri Gratuite

Funcția se declanșează atunci când 4, 5 sau 6 simboluri Bonus (Cufăr) aterizează simultan pe tamburi. În funcție de numărul lor, vei primi 10, 15 sau 20 de jocuri bonus și 3x, 5x, 20x sau 100x miza totală, în timpul cărora simbolurile Stropitoare și Trifoi cu 4 foi rămân active până la sfârșit și, de asemenea, căderea unui Ou este garantată (funcționează la fel ca mai sus). Se pot obține rotiri gratuite suplimentare +5 (fără limite), atunci când 4 sau mai multe simboluri Bonus ajung pe grilă.

Cumpără bonus la păcănele Chicken Drop!

În partea stânga a ecranului există un buton „Cumpără Rotiri Gratuite”, iar odată accesat, vei observa că pentru o plată de 100 de ori miza totală, poți activă principala caracteristică. La următorul spin, cel puțin 4 simboluri Bonus vor ateriza pe grilă și vor iniția Free Spins.

Păreri Chicken Drop de la Pragmatic Play

Chicken Drop este un slot dinamic, ce nu te lasă să te plictisești, deoarece există destule elemente care să mențină adrenalina ridicată. Arată foarte bine din punct de vedere vizual – design și efecte audio de mare calitate, așa cum ne-a obișnuit Pragmatic Play. Un alt joc interesant, cu aceeași tematică, tot de același producător, este The Bird House, pe care vi-l recomandăm. Încearcă păcănele gratis pe site-ul nostru, inclusiv pe cele două și vezi care îți place mai mult!

Păcănele Pragmatic Play Chicken Drop

Caracteristicile cpeciale ale slotului Chicken Drop

Unde poți juca pe bani Chicken Drop?

La Betano, Superbet, Maxbet, Magic Jackpot, Winbet, PokerStars și NetBet poți testa jocul ca la aparate Chicken Drop pe bani reali, cu mize pentru toate buzunarele, cuprinse între 0.80 RON și 400 RON, fie de pe desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS / Android.

NetBet Cazino vine cu cel mai mai mare pachet de bun venit de pe piață, dar și cu 100 rotiri gratuite fără depunere, la înregistrare. Nu ai cont? AI LINK SPECIAL AICI!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0