Slot game

Păcănele Pragmatic Play Eye of Cleopatra

 

Caută aurul Cleopatrei, conducătorul legendar al Egiptului, în jocul de păcănele online Eye of Cleopatra! Acest joc ca la aparate nou nouț de la Pragmatic Play te invită într-o expediție prin deșert și piramide, respectiv pe o matrice cu 4 rânduri X 5 role și 40 linii de plată fixe, acolo unde se ascund comori uriașe. Activează până la 30 rotiri gratuite cu multe Wild-uri pentru a câștiga premii de până la 4.000X miza totală pe rotire într-o atmosferă plină de mister și suspans!

Cum câștigi la păcănele online Eye of Cleopatra?

Volatilitatea este mare, RTP-ul este de 96.50%, mizele sunt accesibile, elemente ce fac ca slotul să plătească mai rar, însă există o șansă mai mare de a încasa un premiu consistent într-un interval scurt de timp. Poți începe să obții câștiguri atunci când cel puțin trei simboluri potrivite aterizează pe una dintre cele 40 linii de plată fixe, începând din partea stânga. Cu 5 X simbol vei obține recompense mai mari, în special pentru Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter și oferă de 10 ori miza totală. Premiul cel mare de 4.000X pariul poate fi revendicat în Rotiri Gratuite, acolo unde alegerea ta va influența plata finală.

Cât plătește maxim fiecare simbol la păcănele Pragmatic Play Eye of Cleopatra?

 • 5 x Cleopatra = 10 x miza
 • 5 x Faraon = 5 x miza
 • 5 x Pasăre = 3.75 x miza
 • 5 x Pisică = 2.5 x miza
 • 5 x Cobră = 1.25 x miza
 • 5 x A = 1 x miza
 • 5 x K = 0.75 x miza
 • 5 x Q = 0.5 x miza
 • 5 x J = 0.25 x miza
Cum plătește Eye of Cleopatra

Păcănele Pragmatic Play Eye of Cleopatra – Tabel de plată

Funcții Bonus

În partea dreapta a ecranului se află un Cerc, cu 8 poziții exterioare. La orice rotire, aceste poziții se pot lumina aleatoriu în albastru, iar dacă se întâmplă acest lucru când există simboluri Wild pe role, simbolurile adiacente devin și ele Wild – Model aleatoriu de Wild.

Rotiri Gratuite

3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Scarabeu) în aceeași rotire oriunde pe ecran, activează funcția Rotiri Gratuite. Înainte de a începe, va trebui să alege dintre cele patru opțiuni:

 • 4 modele luminoase – se acordă 10, 20 sau 30 de rotiri gratuite
 • 6 modele luminoase – se acordă 8, 16 sau 24 de rotiri gratuite
 • 8 modele luminoase – se acordă 6, 12 sau 18 rotiri gratuite
 • Număr aleatoriu de modele luminoase și rotiri gratuite

În timpul funcției, modelul luminos ales este activ în fiecare rundă de joc, în timp ce minim 3 simboluri Scatter vin cu rotiri gratuite suplimentare (același număr selectat inițial).

Mod miza specială

Este o funcție opțională, iar dacă o folosești, miza ta crește cu 25%, dar ai șanse duble de a activa secvența bonus cu rotiri gratuite, dar nu ai o garanția că se va iniția – click pe butonul din partea dreapta sus a ecranului!

Speciale Eye of Cleopatra

Păcănele Pragmatic Play Eye of Cleopatra – Caracteristici

Păreri păcănele Pragmatic Play Eye of Cleopatra

Eye of Cleopatra este joc de păcănele online 2022, la fel de fermecător și vibrant ca majoritatea acestor jocuri ca la aparate cu Egiptul Antic. Arată excelent din punct de vedere vizual, însă funcțiile bonus nu sunt chiar la înălțimea așteptărilor – avem multe Wild-uri și 4 opțiuni de Rotiri Gratuite la alegere. Este bine că se pot câștiga recompense consistente și în jocul principal, însă parcă îi lipsește ceva – credem că un multiplicator ar fi făcut lucrurile mult mai interesante. Merită să arunci o privire, așa cum merită și Legend of Cleopatra Megaways de la Playson, în cazul în care ești atras de Egiptul Antic.

Ești sigur că nu ratezi niciun Bonus de ziua ta la Cazino? Click pe articol!

Bonus de ziua ta la Cazino – Lista bonusurilor disponibile

Unde poți juca pe bani reali Eye of Cleopatra?

La momentul redactării recenziei, jocul ca la aparate Eye of Cleopatra pe bani se găsea doar la următorul cazino online recomandat: Betano, cu pariuri cuprinse între 0.08 RON și 500 RON. Deschide un cont Betano și vei putea juca slotul cu un bonus uriaș de bun venit. În plus, vei putea participa la cele mai tari turnee cu premii cash și rotiri gratuite!