Slot game

Păcănele Skywind Aztec Respin – Introducere

 

Descoperă bogățiile lumii aztece în jocul de păcănele Aztec Respin pe o matrice cu 6 rânduri X 6 role și 20 linii de plată fixe! Acest joc Skywind te duce adânc în jungla Americii de  Sud, acolo unde vei găsi Amulete de Aur Wild, Pietre Prețioase și Sculpturi în Piatră, gata să îți ofere premii de până la 500 X miza totală. Rata de câștig (RTP) este puțin cam mică, în timp ce volatilitatea este medie, ceea ce face ca între plățile mici și mari să existe un echilibru. Câștigă în ambele sensuri la cele mai bune cazinouri online cu slotul Aztec Respin!

Cum câștigi la slotul Aztec Respin?

Jocul ca la aparate Aztec Respin vine cu 20 linii de plată fixe și cu funcția care îți permite să câștigi în ambele sensuri, astfel încât poți obține premii atât din stânga, cât și din dreapta. Premiile mari se vor obține în special cu ajutorul simbolului Wild (Mască Totem de Aur), despre care vom vorbi ceva mai jos. Există o serie de simboluri sculptate în piatră, de culori diferite, care vin cu plăți mai mici – Verde, Roșu și Alb. Simboluri de valoare mai mare sunt Bijuterii sculptate în piatră și ele sunt Turcoaz, Mov, Albastru și Roșu.

Premii la păcănele Skywind Aztec Respin

  • 6 x Wild = 500 monede
  • 6 x Bijuterie Roșie = 500 monede
  • 6 x Bijuterie Albastră = 400 monede
  • 6 x Bijuterie Mov = 300 monede
  • 6 x Bijuterie Turcoaz = 250 monede
  • 6 x Piatră Roșie = 200 monede
  • 6 x Piatră Albă = 150 monede
  • 6 x Piatră Verde = 100 monede
Păcănele Skywind Aztec Respin

Păcănele Skywind Aztec Respin – Simboluri

Caracteristici Bonus – Respin și Wild-uri expandabile

Cu toate că nu există o gamă largă de funcții specale, la Aztec Respin ai parte de o mulțime de moduri de a obține un câștig, datorită faptului că slotul plătește în ambele sensuri (ca Starburst sau Starburst XXXtreme), ceea ce este destul de rar la păcănele. Cheia către un câștig mare este simbolul Wild – pe lângă faptul că le înlocuiește pe toate celelalte, de fiecare dată câte aterizează pe matrice, acesta se extinde pentru a acoperi cele 4 simboluri adiacente din jurul sau. Odată ce s-a extins, va rămâne blocat pe tamburi și va acorda rotiri gratuite (respins).  Dacă în timpul acestei rotiri aterizează un alt Wild, procesul se repetă până când nu mai obții nici un simbol sălbatic.

Păcănele Skywind Aztec Respin

Păcănele Skywind Aztec Respin – Caracteristică Reînvârtire Wild

Păcănele Skywind Aztec Respin  – părerea noastră

Ne place din punct de vedere vizual, dar nu este de mirare, deoarece Skywind Group acordă multe atenție design-ului și, în special, funcția de câștig în ambele sensuri, chiar dacă de cele mai multe ori plățile sunt de valoare mică/medie. Nu este atât de atractiv în ceea ce privește caracteristicile bonus, precum este un alt slot cu aceeași tematică – Aztec Glory de la EGT. Încearcă acum gratuit Aztec Respin fără să riști bani reali!

Unde poți juca pe bani reali Aztec Respin?

Aventura prin jungla Americii de Nord cu slotul Aztec Respin este posibilă pe bani reali la NetBet și PokerStars, cu mize pentru toate bugetele, cuprinse între 0.20 RON și 1.000 RON, atât de pe versiunea desktop (PC, laptop), cât și de pe dispozitivele mobile Android/Apple (smartphone, tabletă).

NetBet – dacă nu ai cont, CLICK AICI și ia acum 100 de rotiri gratuite sau profită de un bonus uriaș pentru primul depozit

PokerStars – este platforma nr.1 în materie de poker, dar vine și cu păcănele exclusive, pe care le poți încerca cu un bonus consistent la prima depunere

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
5.0