Slot game

Păcănele Skywind Wild Five – Prezentare Slot

Pornește într-o aventură prin Safari cu jocul de păcănele Wild Five de la Skywind și descoperă animalele sălbatice în habitatul lor! Lei, Elefanți, Rinoceri sau Bivoli sunt simbolurile pe care le vei găsi pe o matrice cu 4 rânduri x 5 coloane și 50 linii de plată fixe. Jocul are și o funcție specială de top – Rotiri Gratuite cu niveluri progresive! Caută Diamantul și poți câștigă până la 2.000x miza totală într-un singur Spin! Slotul vine cu un RTP de 96.04%, unul destul de bun și cu o volatilitate ridicată. Grafica și efectele audio te duc direct în deșertul din Safari, la apus de soare. Încearcă-l și tu direct de pe canapeaua ta, de pe orice dispozitiv mobil Android / Apple!

Simboluri cu animale la păcănele Wild Five

Grila de joc este alcătuită în mare parte de simboluri cu animale –  Gheparzi, Rinoceri, Bivoli, Elefanți și Tigri – oferă câștigurile cele mai mari. De asemenea, vei găsi și simboluri cărți de joc K, Q, J, 10 și 9, acestea fiind și cele care plătesc mai puțin. Scatter-ul este reprezentat de un Copac – 3 X declanșează runda bonus cu rotiri gratuite, în timpul cărora poate ateriza pe tamburi un Diamant – simbol Wlild.

 • 5 X Leu = 300 monede
 • 5 X Elefanți = 250 monede
 • 5 X Bivol = 200 monede
 • 5 X Rinoceri = 150 monede
 • 5 X Gheparzi = 100 monede
 • 5 X K, Q, J, 10, 9 = 50 monede
Păcănele Skywind Wild Five
Păcănele Skywind Wild Five – Simbloluri

Funcții speciale – Rotiri Gratuite cu Niveluri Progresive

3 X Scatter declanșează secvența bonus cu rotiri gratuite. Vei fi recompensat cu 15 jocuri gratuite, în timpul cărora trebuie să colectezi câte 20 de simboluri cu animale pentru a trece la un nivel superior, cu plăți mai mari:

 • Nivelul 1 – colectează 20 simboluri Ghepard pentru a avansa la Nivelul 2
 • Nivelul 2 – toate simbolurile Ghepard devin Rinoceri
 • Nivelul 3 – toate simbolurile Rinoceri se transformă în Bivoli
 • Nivelul 4 – toate simbolurile Bivoli se transformă în Elefanți
 • Nivelul 5 – toate simbolurile Elefanți devin Lei
 • Nivelul 6 – toate simbolurile Lei se transformă în Diamante

Simbolul Diamantul apare doar la Nivelul 6 – este Wild și le înlocuiește pe toate celelalte, dar oferă și câștigurile cele mai mari – 2, 3, 4 sau 5 plătesc 10, 100, 300 sau 1000 de monede.

Păcănele Skywind Wild Five
Păcănele Skywind Wild Five – Niveluri

Păcănele Skywind Wild Five  – părerea noastră

Nu este cel mai bun joc de păcănele cu animale din punct de vedere grafic – ai putea încerca Majestic Megaways de la iSoftBet – dar impresionează prin funcția specială, care nu pare atât de greu de inițiat. Un minus ar fi faptul că nu avem un simbol Wild încă de la început, ci doar la Nivelul 6, lucru puțin dezamăgitor. Poți încerca mai multe jocuri ca la aparate gratis cu animale pe site-ul nostru, ca mai apoi să faci o comparație și să decizi dacă merită să îl testezi într-un cazino online, pe bani reali – citește paragraful de mai jos.

Unde poți juca pe bani reali Wild Five?

Jocurile de păcănele Skywind se găsesc momentan la NeBet, Maxbet și PokerStars, așa cum este și cazului slotului Wild Five, pe care îl poți testa cu mize cuprinse între 0.50 RON și 1.500 RON.

Vrei 50 Rotiri Gratuite la înregistrare, fără depunere? Atunci joacă la NetBet! Deschide cont din acest link special – Click AICI și profită de un mega bonus pentru prima depunere!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1