Slot game

🏆Păcănele Top Trumps Football Stars🏆 Prezentare Slot🏆

 

Lansat pentru Cupa Mondială din 2018, jocul ca la aparate Top Trumps Football Stars este o producție a celor de la Playtech, creat în luna mai în jurul a celor mai mari fotbaliști ai lumii. Structura este clasică, de 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată, dar vine cu jackpot-uri progresive, rotiri gratuite și Wild-uri lipicioase, ceea ce duc la câștiguri uriașe la păcănele. Rata de câștig este puțin scăzută, de 93.97%, iar volatilitatea este medie. Grafica și coloană sonoră te fac suporter adevărat și te duc lângă Messi și Ronaldo. Alege fotbaliștii preferați și câștigă jackpot-uri progresive zilnice, săptămânale sau Sporting Legends în jocul de păcănele Top Trumps Football Star!

Simboluri cu Ronaldo, Messi sau Neymar

Există, în total, 30 dintre cei mai bun fotbaliști din lume, dar înainte de a intra în joc, poți alege care dintre ei vor fi cele 5 simboluri de mare valoare. Aici îi găsești printre alții pe Messi, Ronaldo, Neymar, Ramos, Rooney, Aguero sau Ibrahimovic. Există și simboluri cu A, K, Q, J și 10, fiind cele de valoare mică. Wild-ul apare sub forma unei Mingi de fotbal și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus (Cupă) și logo Top Trumps.

De exemplu, eu i-am ales pe Ronaldo, Messi, Neymar, Ramos și Benzema. Hai să vedem ce valoare au fiecare:

 • 5 X Ronaldo = 500 monede
 • 5 X Messi = 350 monede
 • 5 X Neymar = 300 monede
 • 5 X Ramos = 250 monede
 • 5 X Benzema = 200 monede
 • 5 X A, K = 100 monede
 • 5 X Q, J, 10 = 50 monede
Păcănele Top Trumps Football Stars

Păcănele Top Trumps Football Stars – Simboluri și plăți.

Caracteristici Bonus și Jackpot la jocul de păcănele Top Trumps Football Stars

Respin Free Kick

În timpul oricărei rotiri din jocul de bază,se poate declanșa caracteristica Respin Free Kick. Mingea de Fotbal (Wild) ajunge pe tamburi pentru a face un jucător aleatoriu să îl transforme in Wild, iar dacă se înscrie un gol, Wild-uri rămân blocate pe role. Astfel, poți obține până la 5 Wild-uri înghețate pe role. Secvența continuă până când nu se mai marchează.

Runde bonus cu rotiri gratuite Wild

Atunci când pe rolele 2, 3 și 4 aterizează în aceeași rotire simbolul logo Top Trumps, vei activa rundă bonus cu rotiri gratuite. Mingea de Fotbal (Wild) ajunge pe role și alege un jucător aleatoriu pentru a transforma în Wild. Fiecare gol înscris oferă mai multe runde bonus, iar Wild-urile rămân blocate pe role. Atunci când nu se înscrie, funcția se încheie.

Bonusul Football Trophy

Simbolul Bonus (Cupă) poate ateriza pe tamburii 1 și 5, iar atunci când o face, declanșează caracteristica. Urmează să alegi 3 din cele 21 de cărți Top Trumps pentru a câștiga:

 • Premii în bani
 • Alegeri suplimentare
 • Multiplicatori
 • Win All (deschide toate cărțile)

Jackpotul legendele sportului

Jocul ca la aparate Top Trumps Football Stars face parte din Seria Sporting Legends și vine cu 3 jackpot-uri progresive. Există un jackpot zilnic, săptămânal și Sporting Legends, fiind cel mai mare ca valoare. Poți câștiga oricare dintre aceste jackpot-uri la întâmplare, la orice rotire. Cu cât joci mai mult, cu atât ai mai multe șanse.

Păcănele Top Trumps Football Stars

Păcănele Top Trumps Football Stars – Carecteristică Specială

Păreri despre jocul de păcănele Top Trumps Football Stars

Top Trumps Footbal Star de la Playtech este cel mai bun joc de păcănele cu tematică fotbal, din punctul meu de vedere. Spun asta pentru că întâlnim că simboluri legendele Messi și Ronaldo, dar și alți jucători de top mondial, iar pe lângă asta, vine cu jackpot-uri progresive și rotiri gratuite. Îmi place faptul că există o mulțime de Wild-uri lipicioase, ceea ce duc la câștiguri mari la păcănele. Este un slot pe care ar trebui să îl testezi, mai ales dacă ești fan fotbal și nu numai. Dacă îți place tema, ti-aș sugera, de asemene, să încerci și Football Glory de la Yggdrasil. Pe ambele le poți juca în mod gratuit, în varianta demo, pe site-ul nostru pacanele-gratis.ro.

Top Trumps Football Stars pe bani reali

Deși este unul dintre sloturile cu un mare potențial de distracție, jocul ca la aparate Top Trumps Football Stars poate fi jucat pe bani reali în doar două dintre cazinourile online licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc:

 • Betfair – sloturi Playtech cu jackpot progresiv incredibil + un bonus de bun venit de 1000 RON + 300 rotiri gratuite
 • Sportingbet – sloturi cu jackpot progresiv la care poți câștiga sume fabuloase și vine cu o aplicație mobilă foarte bine optimizată

Depune 50 RON și primești 100 de Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0