Bell Link de la EGT Digital: ce este și cum funcționează noul jackpot progresiv

Bell Link de la EGT Digital este una dintre cele mai noi funcții introduse de cazinourile românești recomandate. Aceasta face parte din eforturile EGT de a-și diversifica oferta și de a aduce un plus de distracție prin produsele sale. Ce aduce nou acest jackpot progresiv?

Bell Link de la EGT Digital ce este si cum functioneaza noul jackpot progresiv

Ce este Bell Link Jackpot?

Jackpotul Bell Link de la EGT Digital este o funcție bonus introdusă de EGT Digital după ce s-a desprins ca o ramură autonomă a EGT.  Funcția a fost încărcată pe 16 jocuri de pacanele:

  • Shining Crown Bell Link
  • Flaming Hot Extreme Bell Link
  • Flaming Hot Bell Link
  • Burning Hot Bell Link
  • 40 Super Hot Bell Link
  • 40 Shining Crown Bell Link
  • 40 Burning Hot Bell Link
  • 20 Super Hot Bell Link
  • 5 Dazzling Hot Bell Link
  • 40 Lucky King Bell Link
  • 40 Lucky King Extreme Bell Link
  • 20 Super Fruits Bell Link
  • Zodiac Wheel Bell Link
  • 40 Zodiac Wheel Bell Link
  • 40 Super Fruits Bell Link
  • Vampire Night Bell Link

Bell Link Jackpot este structurat pe 4 niveluri: Mini (purpuriu), Minor (albastru), Major (verde) și Grand (roșu). Valorile acestora sunt afișate deasupra rolelor în casete dedicate. Primele două niveluri reprezintă jackpot-uri fixe. Cei care câștigă Mini Jackpot vor primi 10x miza, în timp ce aceia care revendică Minor Jackpot vor fi recompensați cu 50x. Jackpot-urile Major și Grand sunt progresive.

Acest jackpot este alimentat de un procent din fiecare miză plasată la jocurile unde este disponibil. Cea mai mare parte din fondurile colectate sunt direcționate către bonusurile Mini și Minor. În mod firesc, acestea sunt câștigate mult mai frecvent. Ai o șansă rezonabilă să câștigi oricare dintre cele 4 niveluri jackpot-bonus indiferent de miza pe care o plasezi. Astfel, chiar dacă joci pe miza minimă de 0.2 lei există o șansă, este drept mică, să încasezi Grand Jackpot, așa cum poți câștiga doar Mini Jackpot atunci când joci pe mize mari.  

Cum câștigi jackpoturile Bell Link de la EGT Digital

Jackpoturile Bell Link pot fi câștigate doar în urma acțiunii simbolurilor Clopot. Pe parcursul jocurilor din această categorie pot să apară 6 simboluri Clopot: roșii, verzi, albastre, purpurii, aurii și Reels Boost. Primele 5 apar atât în jocul de bază, cât și în timpul funcției Bell Link. Clopotul Reels Boost apare doar în jocul de bază, dar este păstrat în timpul funcției Bell Link. La finalul acesteia dezvăluie o valoare multiplicator de miză 10x.

Cum poți obține jackpot-urile Bell Link?

  • Grand Jackpot se acordă instant pentru 3 Clopote roșii, atât în jocul de bază, cât și în timpul funcției Bell Link
  • Major Jackpot va fi revendicat instant pentru un Clopot verde oricând într-o rotire
  • Minor Jackpot poate fi câștigat doar în rotirile gratuite Bell Link
  • Mini Jackpot poate fi câștigat doar după ce se termină spinurile gratuite Bell Link.

Rotirile gratuite Bell Link

Funcția Bell Link este declanșată de minim 5 simboluri Clopot într-o rotire din jocul de bază. Nu contează culoarea Clopotelor. Vei primi 3 rotiri gratuite pe o grilă 5×4 cu simbolurile declanșatoare blocate. În timpul rotirilor gratuite pe role pot să apară simboluri Clopot roșu, verde, albastru, purpuriu și auriu (afișează premii multiplicator de miză 1x-100x).

Fiecare simbol care aterizează pe grilă resetează la 3 numărul de rotiri disponibile. La finalul rundei, dacă pe role sunt 1 sau 2 Clopote roșii, acestea vor dezvălui valori multiplicator de miză cuprinse între 50x și 100x. Premiile multiplicator și jackpoturile Mini și Minor vor fi cumulate și creditate în balanța contului.

Dacă la finalul funcției Link Bell vei contabiliza 15-19 simboluri Clopot pe grilă, toate câștigurile vor fi înmulțite cu 2. Dacă completezi toată grila (20 de simboluri), premiile afișate vor fi multiplicate de 3 ori (excepție jackpot-urile progresive). În cazul în care completezi grila Bell Link, iar la declanșare a participat un simbol Reels Boost, câștigul va fi multiplicat de 4 ori (excepție Major Jackpot și Grand Jackpot).

Cazinouri licențiate unde găsești funcția Bell Link

Cele mai multe cazinouri recomandate au preluat în ofertă jocurile Bell Link de la EGT Digital. Poți încerca să revendici spectaculoasele jackpoturi-bonus la:

  • Superbet – 13 sloturi Bell Link
  • Betano – 15 jocuri online Bell Link
  • Winbet – 15 sloturi online Bell Link
  • Maxbet – 11 jocuri ca la aparate Bell Link
  • Winboss – 14 aparate slot Bell Link
  • NetBet – 15 păcănele online Bell Link
  • Mr Bit – 14 sloturi Bell Link de la EGT Digital.

Bineînțeles în fiecare dintre acestea poți juca și pentru Jackpot Cards de la Amusnet Interactive (companie soră cu EGT Digital) sau Clover Chance de la EGT Digital.

Cele mai populare sloturi online cu funcția Bell Link de la EGT Digital

EGT Digital a ales să implementeze această funcție în unele dintre cele mai populare sloturi EGT. Fiecare dintre acestea își păstrează caracteristicile proprii. Jocurile care au fost încărcate cu această funcție rulează după modele matematice cu RTP în jurul a 96.50%, unul extrem de generos. Asta înseamnă că, deși sunt calculate în funcție de pariurile plasate de jucători, mizele nu sunt afectate de jackpot.

Înainte de a începe să joci pentru Bell Link Jackpot, nu uita că toate sloturile participante sunt disponibile în variantă demo pe Păcănele Gratis, locul unde poți încerca aproape toate jocurile din cazinourile online românești.

Shining Crown Bell Link

Pacanele Shining Crown Bell Link

Dintre jocurile selectate pentru a participa la această funcție jackpot nu putea lipsi Shining Crown Bell Link, slotul emblemă al EGT. Pe lângă caracteristica Bell Link, în acest slot cu fructe te poți bucura de Wild extensibil, plăți Scatter sau funcția Gamble (Roșu sau Negru). La fel de incitantă ca vânătoarea de jackpot este și țintirea liniei de Șeptari, speciala din acest joc de casino online.

Burning Hot Bell Link

Pacanele Burning Hot Bell Link

Burning Hot Bell Link este celălalt slot iconic de la EGT. Includerea sa printre jocurile care alimentează Jackpotul Bell Link este firească, ținând cont de popularitate. Și în acest caz distracția în jocul principal este asigurată de Trifoi-Wild extensibil pe rolele 2, 3 și 4, plăți Scatter și parierea câștigurilor (Gamble).

Vampire Night Bell Link

Pacanele Vampire Night Bell Link

Să vânezi jackpoturi într-o lume a vampirilor poate fi extrem de incitant. În Vampire Night Bell Link această aventură este și mai spectaculoasă cu cât, pe lângă jackpotul Bell Link și funcția Gamble, câștigurilor cu 3-5 role complet stivuite li se aplică un multiplicator egal cu numărul de role participante la combinație.

Zodiac Wheel Bell Link

Pacanele Zodiac Wheel Bell Link

Zodiac Wheel Bell Link te îmbie să îți provoci norocul. Este greu să reziști acestei tentații în condițiile ai numeroase caracteristici care te pot recompensa din plin: Plăți Scatter, Wild, Jackpot și Gamble.

40 Lucky King Bell Link

Pacanele 40 Lucky King Bell Link

Dacă vrei să fii regele fructelor, 40 Lucky King Bell Link este alegerea perfectă. Acest slot respectă toate caracteristicile sloturilor EGT: mecanism de joc simplu, gamă de pariuri pentru toate gusturile, plăți Scatter, parierea câștigurilor și jackpot.

Concluzii

Poate că mulți se întreabă de ce era necesar un nou jackpot EGT. Răspunsul este unul extrem de simplu. Funcția Bell Link reprezintă un instrument inovativ care aduce acțiune, culoare și suspans în jocurile companiei. Ea acționează ca un joc bonus cu jackpot progresiv și trezește spiritul de competiție în jucători.