Slot game

Păcănele EGT 5 Burning Heart – Prezentare Slot

Descoperă un joc păcănele EGT cu 4 jackpot-uri progresive, dublaj și wild-uri stivuite pe o matrice clasică, cu 3 rânduri x 5 coloane și 5 linii de plată fixe! Caută Șeptarii și simbolurile cu fructe și poți câștiga până la 5.000 x miza totală într-o singură rotire! Lansat în decembrie 2017 de producătorul de jocuri bulgar, slotul vine cu un RTP peste media de piață, de 96.45% și o volatilitate medie. Este un joc tradițional cu fructe și șeptari, care impresionează prin câștigurile dese. Dacă te întrebi cum să câștigi la păcănele, află că ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie de plată activă, de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu tamburul din capătul stâng. Citește recenzia noastră pentru a află mai multe detalii!

Ce simboluri sunt în slotul online EGT 5 Burning Heart?

5 Burning Heart este un joc ca la aparate cu fructe, acestea fiind simbolurile pe care le vei întâlni cel mai des pe matrice – Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune, Pepeni și Struguri. Există și un simbol Clopoțel, iar cel mai bine plătit sunt Șeptarii. Wild-ul este reprezentat de Inimă – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția celor două simboluri Scatter – Dolar (3, 4 sau 5 oferă de 5x, 20x sau 200x miza totală) și Stea (3x acordă de 20 de ori pariul total).

Cât plătește fiecare simbol pentru o linie de 5?

 • 5 x Șeptari = 1.000 x miza
 • 5 x Struguri, Pepeni = 140 x miza
 • 5 x Clopoțel = 40 x miza
 • 5 x Cireșe, Lămâi, Prune, Portocale = 30 x miza
Păcănele EGT 5 Burning Heart
Păcănele EGT 5 Burning Heart – Simboluri Slot

Joc ca la aparate cu dublaj, jackpot și wild-uri stivuite

Fiecare câștig mic și mediu poate fi dublat datorită unei funcții speciale – Gamble (dublaj). Această presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu făța în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar dacă selecția este greșită, atunci suma pariată se pierde. Poți dubla orice câștig care nu depășește 35 X miza.

5 Burning Heart este un joc de păcănele EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpotul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de norocul tău.

Wild-uri stivuite

Simbolul Inimăeste Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția celor două Scatter. Apare doar pe tamburii 2, 3 și 4, iar atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare se extinde complet pe întreaga rolă, pentru a oferi mai multe câștiguri.

Păcănele EGT 5 Burning Heart
Păcănele EGT 5 Burning Heart – Gamble

Păcănele EGT 5 Burning Heart  – părerea noastră

5 Burning Heart este un joc de păcănele EGT creat în stilul celebrului slot Burning Hot, doar că vine cu plăți potențiale mult mai mari, de până la 5.000 x miza totală. Nouă ne plac ambele variante, mai ales că se obțin câștiguri de valoare mică și medie frecvent, perfecte pentru a fi supuse funcției de dublaj – vezi aici de ce nu este bine să joci pe termen lung la dublaj. Testează jocul de păcănele gratis EGT Burning Heart pe site-ul nostru, vezi cum ti se pare fără să riști niciun leu și, dacă îți place și consideri că merită să-l joci pe bani reali, fă-o la unul din cazinourile licențiate ONJN recomandate ceva mai jos.

Unde poți juca pe bani reali 5 Burning Heart?

5 Burning Heart este un joc ca la aparate popular, care poate fi jucat pe bani reali la următoarele cazinouri online – cu mize cuprinse între 0.20 RON și 100 RON, atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android/Apple:

 • Betano
 • NetBet
 • Superbet
 • Fortuna
 • Magic Jackpot
 • Maxbet
 • Vlad Cazino
 • Unibet

Consultă recomandările noastre pentru a alege cel mai potrivit cazino online pentru tine. Dacă ești la început de drum, află cum poți primi la Maxbet 50 RON fără depunere după verificarea identității, dar și un pachet de bun venit consistent. Ia bonusul acum!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0