PRO
  • Numeroase premii la gale de prestigiu
  • Multe jocuri cu jackpot progresiv
  • Serviciu de relații cu clienții de calitate
  • Depuneri și retrageri ușor de efectuat
  • Securitatea & încredere 100%

Introducere

Superbet Interactive (Romania) Limited este o societate înregistrată în Malta, sub Numărul Uniform de Identificare a Societăților C75273, cu sediul la Nivel G, Birou 1/5597, Quantum House, Str. Abate Rigord nr. 75, Ta‘Xbiex, Malta. În România, Superbet deține licență definitivă ONJN cu numărul L1160659W000328, valabilă până în 31.08.2026.

Cu peste 1300 de agenții stradale la noi în țară, Superbet a cucerit destul de rapid și mediul online. Are trei premii consecutive de “Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est” (2017, 2018 și 2019) la CEEGC și a început să culeagă laude și pentru secțiunea de cazino: “Cel mai bun operator de Cazinou online”, în 2019, tot la CEEGC.

Cum deschizi cont la Superbet Cazino

Pentru a-ți deschide cont la Superbet Cazino, e necesar să apeși pe butonul “Înregistrare”, din dreapta sus, și să furnizezi informațiile cerute. E un proces simplu, pe care ar trebui să poți să-l parcurgi imediat.

  • Intri pe site, iar din partea dreapta sus apeși pe butonul de “înregistrare”;
  • Introduci datele tale personale și datele contului pe care vrei să-l deschizi: prenume, nume, email, utilizator, parola, CNP, număr telefon, adresa, județ, localitate:
  • Acceptă sau nu bonusul acordat la prima depunere, confirmă vârsta și luarea la cunoștință a Termenilor și Condițiilor.

superbet cazino bonus bun venit

Verificare cont la Superbet Cazino

Procesul de verificare al identității este un pas obligatoriu prin lege pe care e necesar să-l parcurgi, după ce te-ai înregistrat. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a finaliza această sarcină. În caz contrar, riști să te trezești cu contul și cu eventualele fonduri disponibile blocate. Spre deosebire de alți operatori de jocuri de noroc, Superbet cere și verificarea numărului de telefon, prin SMS.

Inițial, nu e necesar să trimiți decât o copie după un act de identitate. Poți să uploadezi documentul direct pe site sau să-l trimiți pe mail la suport@superbet.ro. Adițional, sunt șanse să ți se ceară și alte documente, în funcție de metodele folosite la depunere. Dacă vei depozita cu un card de credit, ți se va solicita o copie după acel card.

Ce bonus de bun venit primești la Superbet Cazino

Bonusul de bun venit la Superbet Cazino constă, de fapt, în trei bonusuri diferite la primele trei depozite efectuate. Suplimentar, pe lângă suma bonus obținută, primești un pachet de rotiri gratuite.

Depozit Procent bonus acordat Valoare maximă a bonusului
Primul depozit 100% 500 RON
Al doilea depozit 80% 400 RON
Al treilea depozit 60% 300 RON

Primești Rotiri Gratuite la sloturi EGT

Depozit Nr. Rotiri Joc
Primul depozit 50 Shining Crown
Al doilea depozit 100 Burning Hot
Al treilea depozit 150 20 Super Hot

Bonusul are condiții de rulaj de 35x valoarea sumei acordate pentru fiecare depozit, iar rotirile sunt supuse tot unor condiții de rulaj de 35x. Trebuie să ții însă cont de faptul că prima dată trebuie să rulezi bonusul înainte de a încasa rotirile aferente depozitului respectiv. Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON. Bonusul pentru primul depozit este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus, în timp ce termenul de valabilitate al bonusurilor acordate pentru depozitele 2 și 3 este de 14 zile din momentul în care s-a efectuat depozitul pentru fiecare din acestea.

Promoții la Superbet Cazino

Promoțiile la cazinoul online Superbet se schimbă în mod frecvent. De regulă, multe oferte sunt trimise pe adresa de mail, dar promoțiile care constau în turnee sau în rotiri gratuite sunt la vedere pe site. Pentru că își actualizează constant oferta de sloturi online, Superbet Cazino propune promoții care includ multe jocuri noi.

Ce poți juca la Superbet Cazino

Sunt multe păcănele pe care poți să le încerci în secțiunea de “Jocuri” a celor de la Superbet Cazino. Dar pentru că subsecțiunile sunt puține, e un pic dificil să localizezi jocul preferat. Partea pozitivă este că jocurile sunt dispuse în ordine alfabetică. Partea negativă este că, dacă îți dorești să experimentezi jocuri de masă, va trebui să le cauți manual, după nume. Sunt câteva jocuri de masă la Superbet: ruletă, blackjack sau video poker. Mizele sunt accesibile, plecând de la 0.10 RON.

Secțiunea de Live Cazino, separată, propune și două jocuri de ruletă fără dealer, cu mecanism automat. Miza minimă este de 0.50 RON și urcă până la un maxim de 50.000 RON.

Păcănele Superbet Cazino

Pentru că Superbet și-a construit renumele cu agenții stradale, era inevitabil să nu vină în ajutorul jucătorilor și să le ofere “Jocuri din agenții”. Ai la dispoziție pe net sloturi precum Shining Crown, Book of Ra Deluxe sau Lucky Lady’s Charm.  Jocurile cu fructe reprezintă o tematică des întâlnită la Superbet Cazino. Dacă ai poftă de Flaming Hot, Sizzling Hot sau Dice & Roll, le poți găsi pe site-ul celor de la Superbet. Mizele pot fi și de 0,05 RON, așa cum e cazul la Sizzling Hot.

Dar, indiferent de miză, la Superbet Cazino poți încasa premii colosale datorită jocurilor cu jackpot progresiv. Le găsești într-o subsecțiune separată, într-un număr impresionant: peste 100. Majoritatea sunt jocuri ca la aparate de la Euro Games Technology, dar vei da și peste jocuri de la alți producători cunoscuți. Divine Fortune, de la NetEnt, este un slot foarte apreciat de jucători, iar jackpotul cel mare se ridică, în acest moment, la aproape 250.000 RON. Totuși, dacă la jocurile EGT te poți juca și pe 0.20 RON, aici miza minimă este de 1 RON.

Pe lângă EGT și NetEnt, Superbet Cazino mai oferă jocuri de la alți producători cu renume, precum iSoftBet și GreenTube Novomatic. Cele mai multe jocuri pot fi încercate și în varianta demo. Așadar, dacă-ți dorești păcănele pe gratis, le poți juca în cazinoul celor de la Superbet.

Superbet Cazino pe mobil

Superbet Cazino are o aplicație specială pentru secțiunea de “Jocuri”. Ea poate fi descărcată atât pentru dispozitivele cu Android, cât și pe cele care utilizează iOS. Cei cu Android pot lua aplicația direct de pe site, în timp ce utilizatorii de Apple au posibilitatea să o descarce din AppStore.

Vizual, aplicația arată foarte bine și îți permite să îi parcurgi tot conținutul foarte ușor. Jocurile de la EGT s-ar putea să meargă ceva mai încet și să se blocheze din când în când, dar nu este o noutate, deoarece și alte aplicații ale cazinourilor online se confruntă cu această problemă.

Cât de sigur e sa joci la Superbet Cazino

Superbet este un operator foarte cunoscut în România, care deține licență ONJN, ceea ce înseamnă că te poți juca în deplină siguranță la cazinoul lor online. Datele tale personale sunt complet protejate și nu sunt împărtășite cu terțe părți fără acordul tău. Datele tale cu caracter personal vor fi păstrate, prelucrate și stocate de noi și de furnizorii de servicii ale celor de la Superbet pe teritoriul Uniunii Europene, în Serbia, SEE și SUA.

Informațiile transmise și primite prin intermediul site-ului și al aplicațiilor Superbet sunt criptate folosind tehnologia Secure Socket Layer (SSL). Superbet deține un sistem de monitorizare a traficului în rețea 24/7 pentru detectarea indiciilor de atacuri sau intruziuni.

Cum depui la Superbet Cazino

Este foarte ușor să efectuezi o depunere la Superbet Cazino. Metodele sunt unele folosite și de alte cazinouri online legale în România, dar faptul că îți poți alimenta contul online în orice agenție stradală Superbet indică, cu siguranță, un plus. Metodele de plată online pe care le poți folosi sunt cardul bancar, serviciile de plăți online Skrill și Neteller sau portofelul electronic Paysafecard.

Metoda de plata Depunere minima Depunere maximă
Card de credit/debit 20 RON 45.000 RON
Agenție 1 RON 45.000 RON
Skrill 20 RON 45.000 RON
Neteller 20 RON 45.000 RON
paysafecard 20 RON 20.000 RON
Transfer bancar 20 RON Nelimitat

Cum scoți bani de la Superbet Cazino

Retragerile n-ar trebui să fie o treabă complicată, iar Superbet Cazino are grijă ca acest lucru să nu se întâmple. Prin orice metodă vrei să depui, poți să și retragi. Chiar și prin Paysafecard, dacă scoți bani în același cont folosit și la alimentare.

Metoda retragere Retragere minima Retragere maxima
Card de credit/debit 20 RON 200.000 RON
Agenție 10 RON 45.000 RON
Skrill 20 RON 45.000 RON
Neteller 20 RON 45.000 RON
Paysafecard 20 RON 20.000 RON
Transfer bancar 20 RON Nelimitat

Serviciul relații cu clienții

Superbet Cazino

Superbet Cazino are un serviciu de relații cu clienții foarte bine pus la punct

Superbet Cazino pune mare accent în comunicarea cu clienții. Astfel, ai la dispoziție multiple opțiuni pentru a-ți rezolva o eventuală problemă. Poți alege să vorbești pe chat cu cei de la relații clienți, să comunici pe WhatsApp, text, la numărul 0725154154 sau să trimiți un mail la suport@superbet.ro.

Secțiunea de FAQ de la Superbet Cazino este una stufoasă și te poate ajuta în orice moment. Și nu uita că la live chat poți primi răspunsuri și de la un “bot” desemnat să răspundă la întrebări simple. Dacă dorești să contactezi un operator, trebuie doar să precizezi.

Concluzie

CEEGC Awards 2018 le-a adus celor de la Superbet trofeul de “Cel mai bun serviciu de suport clienți”. Așadar, satisfacția clientului este întotdeauna pusă pe primul plan la Superbet Cazino. Gama de jocuri nu este uriașă, însă sunt destui producători cunoscuți (NetEnt, iSoftBet, EGT și GreenTube) cât să facă lucrurile foarte interesante pentru orice jucător. Cazinoul celor de la Superbet nu este încă la nivelul secțiunii de pariuri sportive, dar este, fără îndoială, o alegere excelentă.

DESCHIDE CONT  LA SUPERBET CAZINO

5,0 rating

Lasă un răspuns