Cum știi când păcănelele sunt gata să dea câștiguri

Cum știi când păcănelele sunt gata să dea câștigurile mult așteptate. Dacă îți place să-ți încerci norocul din când în când la păcănele online sau offline, sigur îți dorești ca la finalul zilei/săptămânii/lunii să ieși pe plus. Iar pentru asta e posibil să te fi uitat la câteva strategii despre cum poți să câștigi la jocuri ca la aparate.

Iar printre cele mai discutate teme pentru jucătorii de păcănele este cum să îți dai seama dacă un aparat este pe cale să plătească, dacă e pe “dat”. Din păcate, informațiile prezente în cadrul acestui articol s-ar putea să te dezamăgească. Dar măcar vei ști răspunsul la această întrebare care frământă destui jucători de păcănele online și offline.

Ce este RNG – generator de numere aleatorii

Pentru a-ți da seama dacă un slot este pe cale să plătească sau nu, trebuie prima dată să devii familiarizat cu anumite concepte din domeniul jocurilor de noroc. Unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui slot este “generatorul de numere aleatorii”. Sau RNG-ul. Acesta este un algortim care generează o serie de numere aleatorii, în mod automat. O tehnologie a păcănelelor online care asigură că totul se petrece întâmplător. Citește și articolul „Cum funcționează păcănelele online”.  

Așadar, la majoritatea jocurilor de noroc, inclusiv la sloturi, vorbim despre evenimente independente pentru fiecare rotire. Ce înseamnă, de fapt, cuvântul “independent” în acest context? Nimic mai simplu decât faptul că, indiferent ce s-a întâmplat cu o rotire înainte ori cu o serie de rotiri, runda care urmează nu este afectată de evenimente trecute. Doar pentru că te joci Book of Ra Deluxe și începe să îți dea mereu câte două “cărți” nu înseamnă că “speciala” se apropie.

E la fel ca atunci când te joci la ruletă. Sunt 38 de numere pe ruletă, deci ai 38 de rezultate posibile. Dacă pariezi pe un singur număr, probabilitatea de câștig este de 1/38. În cazul în care pariezi pe numărul 21, iar acesta pică de trei ori la rând, care sunt oare șansele ca el să pice și a patra oară? Tot 1/38. Runda anterioară nu influențează cu nimic șansele vreunui număr să iasă într-o altă rundă, total independentă. Fiecare rundă de la orice slot este o rotire independentă, care va da un rezultat aleatoriu, pe care nu ai cum să îl prezici.

Bonus 1.000 RON
5,0 rating
5.0

Ce se întâmplă dacă un slot pare să fie pe “dat” sau pe “luat”

Jocurile ca la aparate au perioade în care plătesc și perioade în care nu dau mai nimic. În acest mod funcționează evenimentele aleatorii. Câteodată se mai întâmplă să existe secvențe mai lungi de câștiguri sau de pierderi. Să presupunem că te joci la un aparat care e programat să furnizeze un câștig în 30% dintre cazuri. Asta se traduce prin faptul că una din trei rotiri îți va aduce un câștig. Totuși, pot să treacă trei rotiri fără să câștigi nimic. Și asta nu înseamnă că cea de-a patra rotire va plăti.

Pur și simplu aceste “serii” de rotiri plătitoare ori necâștigătoare sunt vizibile și interpretabile doar retroactiv. Din păcate, ele nici nu înseamnă nimic pentru rundele pe care le vei da în continuare. Sunt doar rezultate aleatorii cauzate de generatorul de numere aleatorii, algoritm pe care funcționează sloturile. Un “ciclu” de rotiri nefavorabile sau câștigătoare nu înseamnă că poți să anticipezi dacă un slot este pe “dat”.

Idei false despre păcănele

Mulți, poate chiar prea mulți, trăiesc cu impresia că atunci când se „bagă” sume consistente într-un aparat, acesta trebuie să plătească în perioada imediat următoare. Regretăm să te dezamăgim din nou, dar nu există nimic clar în acest sens. Poate că vei prinde o perioadă câștigătoare, însă va fi doar o coincidență. Orice joc are un RTP (Return to Player), așa că va plăti în cele din urmă ce are el stabilit să plătească. Doar că totul e complet aleatoriu.

O altă idee eronată este că dacă te joci la un slot și vezi că trec multe runde fără să plătească nimic, atunci e momentul să îl schimbi, fiindcă e pe “luat”. Cum spuneam și mai sus, astfel de perioade sunt normale atunci când ai un generator de numere aleatorii. Nu are nimic de-a face cu probabilitatea de câștig sau de pierdere. La fel stau lucrurile și atunci când trec foarte multe runde necâștigătoare … apare ideea că sigur trebuie să dea în curând. Greșit și în acest caz. Poate nu în totalitate, deoarece este normal să prinzi un bonus o dată la 2-300 de rotiri în medie, însă, după cum bine știi, poți avea și sesiuni în care prinzi bonus după bonus, dar și sesiuni lungi fără să vezi măcar un singur bonus (iar când în sfârșit vine, primești un premiu de 2x miza).

Partea frumoasă este că apar tot mai multe păcănele la care poți cumpăra speciala. Citește aici dacă merită să cumperi bonus la aparate!

2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
5,0 rating
5.0

„Cum știi când păcănelele sunt gata să dea câștiguri?”- Nu știi!

Sunt multe superstiții atunci când vine vorba de jocuri de noroc, dar nu există dovezi științifice care să susțină aceste teorii. În absența acestor dovezi, e limpede ca lumina zilei că oamenii nu pot prezici viitorul nici atunci când joacă la sloturi. Nu poți nici măcar să faci o presupunere inteligentă.

Cu părere de rău îți spunem, dar impresia că sunt “serii” care se repetă la dublajele Roșu/Negru e una eronată. Vor fi momente când RNG-ul te va ajuta și vei câștiga, însă totul e aleatoriu, fără nicio implicare reală din partea ta.

Cum știi când păcănelele sunt gata să dea câștiguri

Dublaj Rosu Negru la sloturi

Desigur, îți poți mări șansele de câștig cu un bonus fără depunere oferit de cazinourile licențiate ONJN!

VEZI CE OFERTE FĂRĂ DEPUNERE SUNT VALABILE AZI

Top Cazinouri
2.200 lei + 680 Free Spins
100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
100 % pana la 3.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite
Bonus 3.000 lei + 777 Rotiri Gratuite
2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Cele Mai Noi Păcănele
Jocul ca la aparate Star Pops
Jocul ca la aparate Star Pops

Jocul ca la aparate Star Pops. Joacă gratis unul dintre cele mai noi sloturi de la Relax Gaming, Câștiguri în cascadă, Cumpără Speciala.

Jocul ca la aparate Plunderland
Jocul ca la aparate Plunderland

Jocul ca la aparate Plunderland. Servește ceaiul alături de Alice in Țara Minunilor, in slotul de la Relax Gaming. Cumpără Speciala. Rotiri Gratuite.

Jocul ca la aparate Jurassic Party
Jocul ca la aparate Jurassic Party

Încearcă gratis jocul ca la aparate Jurassic Party de la Relax Gaming! Slot nou, simboluri cu dinozauri, Cumpără Speciala, Rotiri Gratuite.

Păcănele NoLimit City Misery Mining
Păcănele NoLimit City Misery Mining

Păcănele NoLimit City Misery Mining. Aventurează-te in adâncurile minei și descoperă comori fabuloase! Cumpără Speciala, 70.000 x miza / rotire.

Jocul ca la aparate Punk Toilet
Jocul ca la aparate Punk Toilet

Jocul ca la aparate Punk Toilet. Nimeni nu putea mai bine să creeze o asemenea capodoperă graffiti inspirată din toalete. Cumpără Speciala.