Slot game

Aparate gratis Book of Spells

Câștigă până la 5.000 X miza totală per rotire la păcănele Book of Spells! Este un slot Fazi, dezvoltat în 2018 în jurul tematicii cu Vrăjitori, ce are loc pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată reglabile. RTP-ul este foarte bun, de peste 96%, volatilitatea este ridicată, în timp design-ul și coloana sonoră te aduc mai aproape de acțiune. Te bucuri de bonusuri cu rotiri gratuite și dublaj, atât de pe un laptop/PC, cât și direct din brower pe mobil. Află mai multe detalii interesante în recenzia noastră, inclusiv cum poți câștiga un jackpot.

jocul Aparate gratis Book of Spells

Cum câștigi la slotul Book of Spells?

Se câștigă de la stânga la dreapta, incepad cu prima rolă, atunci când 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată selectată (până la 10). Câștiguri mari vin pentru 5 x simbol, în special pentru Vrăjitor. Wild-ul, reprezentat de Carte te va ajută să obții mai multe recompense, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte și acordă plăti de până la 25 x miza totală pentru 5 bucăți. De asemenea, Wild-ul activează și Free Spins – aici premiile pot ajunge până la 5.000 X miza totală per rotire!

Cât plătește fiecare simbol?

  • 5 x Vrăjitor = 50 x miza
  • 5 x Castel = 20 x miza
  • 5 x Bufniță = 7.5 x miza
  • 5 x A, K = 1.5 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 1 x miza
tabelul de plata al jocului Aparate gratis Book of Spells

Caracteristici bonus

Simbolul Wild (Carte) activează Free Spins. Cum declanșezi rotiri gratuite? Ei bine, ai nevoie ca 3, 4 sau 5 simboluri Carte să cadă simultan pe role. Urmează să primești 12 rotiri gratuite – se va alege un simbol aleatoriu din tabelul de plăți, ca mai apoi acesta să se extindă complet pe rolă pentru a face plata (nu trebuie să aterizeze pe role adiacente pentru a forma combinații câștigătoare, ci formează câștiguri și de pe tamburii 1, 3 sau 5). Poți obține rotiri gratuite suplimentare, dacă pe grilă aterizează cel puțin 3 simboluri Wild.

Joc ca la aparate cu dublaj

Opțional, poți juca la dublaj. Aici, pentru a dubla premiul dintr-o rotire, trebuie să ghicești ce culoare are cartea întoarsă cu fața în jos – ea poate fi neagră sau roșie. Dacă selecția ta este corectă, poți întoarce altă carte, dar în caz contrar, pierzi toată suma riscată la jocul de aparate gratis Book of Spells.

Aparate gratis Book of Spells – Jackpot

Există 3 Jackpot-uri de câștigat la păcănele Book of Spells. Fiecare dintre ele are o sumă stabilită – un procent din pariul per rotire este distribuit jackpot-ului, iar când se adună suma câștigului jackpot există șansa de a încasa, în funcție de noroc (din punctul nostru de vedere, șansele sunt destul de mici).

Book of Spells păreri

Aparate gratis Book of Spells este o copie a celebrului joc de păcănele Book of Ra, deci nu ne surprinde cu nimic. Acțiunea se desfășoară în același fel, adică rotiri gratuite cu simbol special expandabil și dublaj. Din punct de vedere vizual, slotul nu impresionează, însă are potențial bun de plată – până la 5.000 X miza totală per rotire (tablou cu Vrăjitor în Free Spins). Dacă ești fan păcănele în stil “carte”, atunci joacă gratis Book of Spells pe site-ul nostru, fără să riști niciun ban din buzunarul tău.

Unde poți juca pe bani reali Book of Spells?

NetBet Casino este o alegere excelentă, dacă vrei să joci păcănele online pe bani reali. Pariurile sunt pentru toate buzunarele – încep de la 0.10 RON și ajung la 200 RON. Îl poți testa atât de pe versiunea desktop, cât și din aplicația de mobil Android sau iOS. Partea bună este că la acest cazino online poți încasa bonusuri fără depunere. Cum faci asta? Deschide cont din acest LINK SPECIAL și revendică premile tale!