Slot game

Joacă aparate online Chilli Festival, un slot cu tematică mexicană de la Skywind! Jocul te provoacă să mănânci ardei iuți pentru a câștiga până la 1.000 X miza totală pe rotire. Acțiunea are loc pe o matrice cu 3 role X 5 rânduri și 30 de linii de plată fixe într-o atmosferă distractivă, în stil mexican. Volatilitatea este medie spre ridicată, RTP-ul este peste media de piață, de 96.86%, iar pariurile sunt accesibile pentru toți amatorii de păcănele. Joacă gratis Chilli Festival pe pagina noastră atât de pe un mobil Android, cât și de pe un IOS!

Cum câștigi la slotul Chilli Festival?

Pentru a forma un câștig, trebuie ca simbolurile să aterizeze pe role consecutive de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur – 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel așezate pe una din cele 30 de linii de plată formează un premiu. Cel mai bine plătit simbol este Wild-ul (Ardei) – 5 bucăți oferă 500 de monede. Mai există un Wild (Craniu), care le înlocuiește pe toate celelalte pictograme și care activează Rotiri Gratuite.

Tabel de plată pentru 5 bucăți

 • 5 x Ardei roșu = 250 de monede
 • 5 x Ardei verde = 200 de monede
 • 5 x Ardei galben = 150 de monede
 • 5 x Pălărie = 100 de monede
 • 5 x Maracas = 100 de monede
 • 5 x Limonadă = 75 de monede
 • 5 x A, K, Q = 60 de monede
 • 5 x J, 10 = 50 de monede

Aparate online Chilli Festival

Funcții speciale

Dacă pe grilă de joc aterizează simultan 6, 7, 8 sau 9 simboluri Cranii, se va declanșa runda bonus cu rotiri gratuite. Apoi, va trebui să alegi una dintre opțiunile de pe ecran. Există un amestec de wild-uri și rotiri gratuite în raport cu numărul de Cranii de pe grilă:

 • Ardeii galbeni devin Wild și câștigi între 15 și 60 de rotiri gratuite;
 • Ardeii verzi și galbeni devin Wild și câștigi între 8 și 32 de rotiri gratuite;
 • Toți ardeii devin Wild și câștigi între 5 și 20 de rotiri gratuite.

Aparate online Chilli Festival

Păreri aparate online Chilli Festival

Chilli Festival este slot decent, cu multe rotiri gratuite, însă fără un multiplicatorul, acțiunea este destul de plictisitoare. Nici din punct de vedere vizual nu impresionează. Credem că Chilli Heat de la Pragmatic Play este o opțiune mai bună, dacă preferi să joci păcănele mexicane pline de surprize și distracție.

Păcănele cu tematică mexicană

Ai aici căteva titluri din aceeași tematică pe care le poți încerca gratuit pe pagina noastră:

Unde poți juca pe bani reali Chilli Festival?

Chilli Festival poate fi jucat pe bani reali în mai multe cazinouri de top din țara noastră, cum ar fi Betano, NetBet, Frank Casino, Mr Bit, SlotV sau Superbet. Oricare dintre aceste platforme vin cu bonusuri generoase, însă Superbet iese în evidență prin bonusuri fără depunere cu rotiri gratuite și bani cash. Nu ai cont? CLICK AICI ȘI ÎNCASEAZĂ!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0
Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5.0