buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Christmas Carol Megaways free

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.58%
 • Data lansării: 26.11.2020
 • Mize: 0.80 RON – 400 RON
 • Câștig maxim: 20.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

Christmas Carol Megaways free – Descriere Slot

 

Sărbătorile de iarnă vin mai devreme cu jocul de păcănele Christmas Carol Megaway! Slotul Pragmatic Play este inspirat din povestea lui Charles Dickens A Chritsmas Carol, iar pe grila de joc cu 8 rânduri x 6 coloane și până la 200.704 linii de plată câștigătoare îi vei găsi pe Ebenezer Scrooge, bătrânul cu inimă de piatră, Bob Cratchit, baiețulul bolnav cu suflet mare și, desigur, cele trei Fantome ale Crăciunului. Este un joc de volatilitate mare, cu un RTP peste media de piață, de 96.58%. Pornește într-o aventură de poveste și poți câștiga până la 20.000x miza totală într-o singură rotire!

Simboluri și tabel de plată la jocul de păcănele Christmas Carol Megaways

Pe lângă simboluri clasice cărți de joc A, K Q, J și 10, acestea fiind cele de valoare mai mică, pe matrice avem și simboluri specifice tematicii – Bob Cratchit, Tinny Tim și 3 Fantome ale Crăciunului (Trecut, Prezent și Viitor). Ebenezer Scrooge este simbolul Wild – apare doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5 pe rândul de sus și le înlocuiește toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Ceas de aur).

Tabel de plată Christmas Carol Megaways free

 • 6 X Fantomă Viitor = 50 X miza
 • 6 X Fantomă Prezent = 5 X miza
 • 6 X Fantomă Trecut = 2.5 X miza
 • 6 X Bob Cratchit = 2 X miza
 • 6 X Tinny Tim = 1.5 X miza
 • 6 X A, K = 1.5 X miza
 • 6 X Q, J, 10 = 1 X miza
Christmas Carol Megaways free

Christmas Carol Megaways free – Tabel simboluri

Descoperă un joc ca la aparate cu multe funcții speciale – Rotiri Gratuite, Multiplicatori, Câștiguri în Cascadă și Buy Free Spins

După fiecare combinație câștigătoare, se va activa funcția Câștiguri în Cascadă. Simbolurile câștigătoare sunt eliminate de pe tamburi, iar alte noi le vor lua locul, ceea ce înseamnă că poți obține victorii succesive în aceeași rotire, până când nu mai obții simboluri potrivite/identice.

Rotiri Gratuite

Cu 4 sau mai multe simboluri vei iniția runda bonus cu rotiri gratuite. În funcție de numărul de Scattere, ai posibilitatea de a alege numărul rotiri gratuite și multiplicatorul inițial:

 • 4 simboluri Scatter acordă 15, 10 sau 5 rotiri gratuite cu un multiplicator de început de 1x, 5x sau 10x
 • 5 simboluri Scatter oferă 19, 14 sau 9 rotiri gratuite cu un multiplicator inițial de 1x, 5x sau 10x
 • 6 simboluri Scatter vin cu 23, 18 sau 13 rotiri gratuite cu un multiplicator de pornire de 1x, 5x sau 10x.

De asemenea, poți opta pentru un număr aleatoriu de rotiri gratuite și multiplicator inițial. 3 x simboluri Scatter acordă încă 5 rotiri suplimentare, lucru pe care îl poți obține la nesfârșit, fără limite.

Christmas Carol Megaways free

Christmas Carol Megaways free – Descriere Rotiri gratuite

Caracteristica Ante Bet

Cu un click pe butonul „Ante Bet”, ai șansa de a dubla șansele de a iniția runda Rotiri Gratuite, deoarece pe matrice vor cădea mai multe simboluri Scatter. Dacă optezi pentru această caracteristică, miza per rotire va crește cu 25%  – de exemplu, pe o miza de 4 RON, vei juca pe 5 RON.

Jocuri ca la aparate unde poți cumpăra „speciala”

Oricând, după orice rotire, poți cumpăra rotiri gratuite la jocul de păcănele Christmas Carol Megaways, dacă plătești de 100 de ori miza totală. La următorul Spin, funcția se va declanșa și vei beneficia de aceleași opțiuni, cu multiplicatori și jocuri bonus.

Cele mai noi păcănele la care poți cumpăra speciala

Păcănele Christmas Carol Megaways  – părerea noastră

Christmas Carol Megaways free sau pe bani reali este un joc cu potențial – 20.000x miza totală, perfect de încercat în perioada Crăciunului și nu numai. Ne place acest slot, deoarece îți oferă libertatea de a alege modul de Rotiri Gratuite – cu 3, 4 sau 5 Scatter îți acordă 4 opțiuni. Noi am inițiat caracteristica cu 3 Scatter și am ales 5 rotiri gratuite cu multiplicator inițial 10x – am obținut un câștig de 120x-130x miza totală cu factor de multiplicare 22x. Poți obține mai mult ca noi? Încearcă păcănele gratis Christmas Carol Megaways pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali Christmas Carol Megaways?

Te poți bucura de jocul ca la aparate Christmas Carol Megaways în orice perioada a anului la Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, PokerStars, 888casino și Superbet, cu mize cuprinse între între 0.80 RON și 400 RON de pe desktop sau de pe dispozitivele mobile iOS / Android.

Noi l-am testat la Superbet, deoarece ne place să încercăm jocuri ca la aparate și atunci când nu suntem acasă, iar aplicația mobilă rulează perfect. Pe lângă asta, ne plac promoțiile acestui site de jocuri de noroc, cu cerințe minime de rulaj. Deschide cont din acest link special și ai bonus fără depunere cash sau rotiri gratuite!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0