Slot game

Gangster World păcănele gratis Descriere Slot

Inspirat din filmele cu gangsteri, la fel ca și slotul Peaky Blinders, Gangster World este un joc de păcănele revoluționar, creat de producătorul de jocuri Apollo Games în octombrie 2018, pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată fixe. Jocul ca la aparate vine cu o gamă largă de caracteristici bonus, cum ar fi rotiri gratuite, simboluri Wild cu multiplicatori, dar și alte funcții speciale aleatorii.

Gangster World vine cu o rată de câștig (RTP) peste media de piață, 96.64%, volatilitatea este medie, iar câștigul maxim ajunge undeva la 8000x miza totală/rotire. Mizele sunt accesibile – încep de la 0.50 RON și ajung la 300 RON. Joacă păcănele gratis Gangster World pe site-ul nostru! 

Simboluri

Simbolurile pe care le vei găsi pe tamburi includ clasicele cărți de joc A, K, Q și J, proiectate frumos, cu chipurile gangsterilor, fiind cele de valoare scăzută. Apoi, avem simbolurile specifice tematicii, precum Insignă Polițist, Bani, o Pușcă și o Ladă cu Whiskey, fiind următoarele ca valoare. Cele de valoare scăzută sunt o Doamnă Elegantă și un Cocktail Molotov. Wild-ul este reprezentat de un Gangster cu o pușcă în mână, care înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului (mașină de epocă), dar și multiplică câștigul cu x2.

Tabel de plată păcănele Gangster World:

  • 5 X Cocktail Molotov = 200 x miza
  • 5 X Doamnă= 80 x miza
  • 5 X Bani = 32 x miza
  • 5 X Insignă = 32 x miza
  • 5 X Ladă Whiskey = 16 x miza
  • 5 X Pușcă = 16 x miza
  • 5 X A, K = 8 x miza
  • 5 X Q, J = 4 x miza
Gangster World păcănele gratis
Gangster World păcănele gratis – Simboluri și plăți.

Caracteristici bonus Gangster World păcănele gratis

Free Spins

3 simbluri Bonus aflate oriunde pe role în aceeași rotire inițiază secvența cu rotiri gratuite la păcănele. Vei primi 10 runde bonus, dar înainte de a începe va trebuie să selectezi una din cele 3 hărți disponibile pentru a câștiga premii suplimentare între 10x și 50x sau rotiri suplimentare (între 2 și 5). Alte 3 simboluri Bonus oferă 10 runde gratuite, numărul lor fiind nelimitat. 

Caracteristici Bonus Aleatorii

Random Wild Apear

Aceasta presupune că oricând în timpul jocului de bază, în mod aleatoriu, simbolurile de pe role pot fi înlocuite cu Wild-uri, pentru a forma noi combinații câștigătoare.

Cocktail Molotov

Uneori, în mod aleatoriu, atunci când într-o combinației necâștigătoare apare simbolulul Cocktail Molotov, toate simbolurile de pe role pot fi eliminate pentru a fi înlocuite cu altele, până când nu mai există nici un simbol Cocktail Molotov.

Bat Smash

Această funcție presupune că oricând, pe role, poate apărea un Gangster cu o bâtă de Baseball, care va zdrobi simbolurile de pe o rolă aleasă la întâmplare și ele vor fi înlocuite cu altele.

ShotGun

Uneori, pe ecran poate apărea un Gangster cu o Pușcă în mână, care va trage în simbolurile vecine de pe role, făcând loc altor simboluri, pentru a realiza noi combinații câștigătoare.

Wanted

Orice combinație necâștigătoare îți poate aduce rotiri gratuite. Această funcție Wanted este declanșată atunci când mai multe simboluri J, Q, K și A apar pe grila de joc, dar nu formeză câștiguri. Astfel, în timpul lor, simbolurile Wanted vor rămâne blocate pe role, iar când nu mai cad simboluri Wanted pe tamburi, funcția se termină, iar câștigul se calculează.

Joc ca la aparate Gangster World cu dublaj

Poți juca orice câștig mic/mediu la dublaj, cu funcția de tip Gamble. După orice combinație câștigătoare, apasă click pe „Pariu”. Apoi, pe ecran vor apărea 5 cărți. Întoarce-o pe prima, iar apoi ghicește următoarea carte de valoare mai mare pentru a dubla câștigul. Poți supune fucției de dublaj și jumătate din suma totală. În cazul în care nu ghicești, vei pierde toată suma pariată.

Părerea noastră despre păcănele Gangster World

Îmi place tema cu Gangsteri, m-au fascinat funcțiile bonus, rotirile gratuite au potențial de plată bun, dar și cele 5 secvențe aleatorii. Sincer, l-am testat de două ori și nu am inițiat secvența cu runde gratuite de prea multe ori, însă am reușit mai mereu să dublez câștigurile – poate a fost o zi bună a mea. La fel ca sute de alte jocuri de pacanele gratis Gangster World este aici în variantă Demo. Dacă iîți place si vrei să-l joci pe bani reali, încearcă să o faci profitând de cele mai bune bonusuri la cazino online.

Unde poți juca cu mize reale Gangster World?

NetBet, Superbet și Fortuna Casino sunt cazinourile la care poți găsi jocul ca la aparate Gangster World, CLICK AICI.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1