Slot game

Jocul ca la aparate Faust – Prezentare Slot

Legenda lui Faust, savantul german care a făcut pact cu Diavolul, nemulțumit de viața sa, este acum transpusă în jocul ca la aparate Faust. Povestea scrisă de Johann Wolfgang von Goethe este dispusă pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile, care poate fi redată și pe dispozitivele mobile Android/Apple. Slotul a fost lansat de producătorul de jocuri Novomatic în noiembrie 2015. RTP-ul este scăzut, de 95.10%, iar cavolatilitate este destul de ridicat. Să sperăm căputem tranforma tragedia într-o poveste cu final fericit în jocul ca la aparate Faust, mai ales că plata maximă într-o singură rotire ajunge la 5.000 x miza totală!

Ce simboluri sunt în slotul online Faust?

Simbolurile de pe role includ cărțile de joc A, K, Q, J și 10, acestea fiind și cele care plătesc mai puțin, dar și simboluri specifice tematicii – Bogații (au aceeași valoare), Gretchen (iubita lui Mephisto) și pe însuși Faust (este cel mai bine plătit simbol). Diavolul Mephisto are rol atât de Wild și le înlocuiește pe toate celelalte simboluri, cât și rol de Scatter – 3, 4 sau 5 inițiază Free Spins.

Tabel de plată în jocul ca la aparate Faust

  • 5 x Faust = 400 x miza
  • 5 x Gretchen = 200 x miza
  • 5 x Bogații = 75 x miza
  • 5 x A, K = 15 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza
Jocul ca la aparate Faust
Jocul ca la aparate Faust – Simboluri

Păcănele Faust – Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil și dublaj

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter oriunde pe role în aceeași rotire vei primi un câștig de 2x, 20x sau 20x miza totală și vei declanșa funcția Free Spins. Înainte de a începe, un simbol este ales aleatoriu pentru a deveni simbol special expandabil – de fiecare dată când apare pe tamburi, acesta se va extinde pentru a umple întreaga rolă. Poți obține rotiri suplimentare (nelimitate), la minim 3 simboluri Mephisto oriunde pe grila de joc.

Faust este un joc ca la aparate cu dublaj – Gamble. Grație acestei funcții, poți dubla orice câștig ce nu depășește 500x miza. Ghicește culoarea cărții – Roșu/Negru și dublează fiecare câștig sau în cazul în care selecția ta nu este corectă, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

Jocul ca la aparate Faust
Jocul ca la aparate Faust – Joc Bonus

Jocul ca la aparate Faust – părerea noastră

Slotul Faust este destul de asemănător cu alte jocuri de păcănele Novomatic, cum ar fi Golden Ark sau Book of Ra Deluxe, atât din punct de vedere grafic, cât și în ceea ce privește caracteristicile bonus. Nouă ne place acest joc, mai ales că există o poveste destul de interesantă în spatele lui, dar în special pentru câștiguri – 30 de rotiri gratuite au plătit de 250x miza totală (1 RON), cu simbol special expandabil Femeia (Gretchen). Încearcă-l și tu!

Unde poți juca pe bani reali Faust?

Dacă simți nevoia să încerci jocul ca la aparate Faust pe bani reali, noi ți-am făcut o lista completă cu toate cazinourile online cu licență ONJN unde îl poți juca: Superbet, Fortuna, Maxbet, NetBet, Betano, Unibet și Vlad Cazino.

La NetBet Cazino ai posibilitatea să-l joci pe bani reali, alături de aproape 2.000 de alte jocuri. Deschide cont la NetBet Cazino și ai cel mai mare bonus la prima depunere din România – 3.000 RON + 300 rotiri gratuite. Dacă ai deja cont, consultă oferta de bonusuri a celorlalte cazinouri legale în România.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1