Slot game

Păcănele Novomatic Golden Ark – Prezentare Slot

 

Descoperă jocul de păcănele online Golden Ark și găsește asemănările cu celebrul slot Book of Ra Deluxe. Noi am găsit rapid una, iar aceea este că plata maxim într-o singură rotire este de 5.000 x miza totală (0.04 RON – 200 RON). Lansat de producătorul de jocuri Novomatic în decembrie 2014, Golden Ark este dipus pe o matrice clasică, de 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile (între 1 și 10). RTP-ul este destul de mic, de 95.10%,  iar ca volatilitate este mediu. Călătorește alături de un altfel de Explorator în Egiptul Antic și descoperă comorile demult pierdute, chiar și pe dispozitivele mobile Android și iOS!

Ce simboluri sunt în slotul online Golden Ark?

Pe matrice vei întâlni simboluri specifice sloturilor egiptene – click aici pentru mai multe jocuri inspirate din Egiptul Antic, precum Scarabei, Ochiul lui Horus, Războinici Egipteni, Femeie Explorator, acesta fiind simbolul de valoare ridicată. Nu puteau lipsi cărțile de joc A, K, Q, J și 10 – sunt cele de valoare mai mică. Simbolul Carte are atât rol de Wild și le înlocuiește pe toate celelalte, cât și rol de Scatter (minim 3 declanșează Free Spins). De asemenenea, 5 x Carte oferă de 200 de ori miza totală.

Cât plătește fiecare simbol la păcănele Golden Ark?

  • 5 X Explorator = 500 X miza
  • 5 X Războinic = 200 X miza
  • 5 X Ochiul lui Horus = 75 X miza
  • 5 X Scarabei = 75 X miza
  • 5 X A, K = 15 X miza
  • 5 X Q, J, 10 = 10 X miza
Păcănele Novomatic Golden Ark

Păcănele Novomatic Golden Ark – Simboluri Plăți

Rotiri gratuite cu simbol special expandabil, dublaj la păcănele

Funcția Free Spins este inițiată atunci când 3 sau mai multe simboluri Scatter aterizează pe tamburi în aceeași rotire. Vei fi răsplătit cu 10 rotiri gratuite, iar înainte de a începe, un simbol este ales în mod aleatoriu pentru a fi special expandabil. Cu cel puțin 3 simboluri Carte obții rotiri suplimentare, numărul lor fiind nelimitat.

După orice rotire câștigătoare, poți opta pentru o funcție de noroc – Gamble. Poți alege să o foloseșți, iar de fiecare dată când ghicești culoarea cărții – roșu/negru, suma totală va fi dublată, în timp ce, dacă selecția ta este greșită, vei pierde toată suma pariată și te vei întoarce la jocul principal. Câștigul maxim pe care îl poți juca la dublaj nu poate depăși 500 x miza totală.

Păcănele Novomatic Golden Ark

Păcănele Novomatic Golden Ark – Joc Bonus

Păcănele Novomatic Golden Ark  – părerea noastră

Întotdeauna mi-au plăcut genul acesta de păcănele simple, dar în același timp atractive și cred că nu sunt singurul. Este mai puțin cunoscut ca Book of Ra Deluxe, dar vine cu aceleași caracteristici și chiar arată mai bine din punct de vedere grafic. Noi l-am testat și nu am rămas dezamăgiți, deoarece am inițiat destul de repede runda bonus cu rotiri gratuite, ba chiar am obținut și o “prelungire”, iar cele 20 de rotiri gratuite au dus la o platăde aproximativ 140x-150x miza totală (1 RON). Un alt slot interesant este și Book of Ra Mystic Fortunes, deoarece ai șansa de a câștiga un jackpot la orice rotire. Încearcă-le pe ambele în mod gratuit pe site-ul nostru și nu uita să le dai un vot! Mulțumim!

Unde poți juca pe bani reali Golden Ark?

Jocul de păcănele Novomatic Golden Ark este disponibil pe bani reali la următoarele cazinouri licențiate ONJN în România: NetBet, Betano, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Magic Jackpot și Maxbet.

O recomandare bună ar fi acum Magic Jackpot, un cazino la început de drum, dar la care poți încasa până la 1.500 RON bonus și 100 de rotiri gratuite la Book of Dead, unul dintre cele mai populare sloturi Play’n GO – un slot care oferă frecvent câștiguri excelente la păcănele și arătă foarte bine din punct de vedere grafic.Deschide cont acum și profită de un bonus consistent!

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0