buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.000 RON

Nume

Jocul ca la aparate Rainbow Queen

Producator

EGT

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

  • Producător: EGT
  • Volatilitate: Medie
  • RTP: 96.03%
  • Data lansării: 05.09.2014
  • Mize: 0.30 RON – 120 RON
  • Câștig maxim: 1.000 x miza
  • Rotiri Gratuite: DA
  • Dublaj: DA

Jocul ca la aparate Rainbow Queen – Prezentare Slot

 

Descoperă o pădure fantastică, plină de insecte magice, gata să îți ofere câștiguri de până la 1.000 x miza totală dintr-un singur Spin! Micile creaturi dispuse pe o grilă de joc cu 3 rânduri x 5 coloane și 30 linii de plată reglabile abia așteaptă să aterizeze pe role, așa că nu mai sta pe gânduri!

Jocul ca la aparate Rainbow Queenface parte din colecția EGT(cel mai cunoscut producător de păcănele 777) cu funcții speciale de top – rotiri gratuite, jackpot și dublaj -și are un potențial de plată promițător. RTP-ul este mai mult decât decent, 96.03%, iar volatilitatea este medie. Caută Aurul de la capătul Curcubeului și câștigă o mulțime de premii și bonusuri!

Jocul ca la aparate Rainbow Queen vine cu simboluri inspirate din natură

Pe grila de joc amplasată într-o pădure fantastică vei găsi simboluri specifice tematicii, o serie de creaturi mici, majoritatea în culorile Curcubeului – Omizi, Licurici, Gândaci și Lăcuste – oferă câștigurile cele mai mari. Nu lipsesc cărțile de joc A, K, Q, J și 10, frumos colorate, dar sunt cele care plătesc cel mai puțin. Regina este simbol Wild – apare doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (logo Rainbow Queen) și a simbolului Trifoi cu 4 Foi. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu tamburul din capătul stâng. Pentru a forma o combinație câștigătoare, ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri potrivite așezate pe o linie de plată activă.

Jocul ca la aparate: Rainbow Queen

Jocul ca la aparate: Rainbow Queen – Simboluri

Funcții speciale – rotiri gratuite, jackpot și dublaj

Pentru a iniția funcția Free Spins la jocul ca la aparate Rainbow Queen, ai nevoie ca pe tamburii 2, 3 și 4 să aterizeze simbolul Scatter – vei primi 20 rotiri gratuite + caracteristica Lucky Shamrock, dar și un premiu de 2x miza totală. Fiecare simbol Trifoi cu 4 Foi care aterizează pe tamburul 5, acesta este Wild și le înlocuiește pe toate celelalte, iar fiecare este adăugat într-un panou din partea stângă jos a ecranului. Atunci când cele 3 spații de lângă simbolul corespunzător se umplu, acel simbol devine Wild pe rolele 2, 3, 4 și 5. Poți obține până la 300 rotiri suplimentare.

Jackpot Cards de la EGT

După orice rotire efectuată la jocul ca la aparate Rainbow Queen, este posibil să ai norocul de a primi premiul special Jackpot. Vei fi condus pe un nou ecran, unde vei găsi 12 cărți de joc cu fața în jos. Pur și simplu începe să le alegi pentru a dezvălui premii instantanee – poți continua să alegi până când găsești 3 cărți de aceleași fel, iar unul din cele 4 jackpot-uri progresive va intra în contul tău. Vorbim despre un jackpot comun sloturilor EGT, deci sumele sumt frumușele, ajungând și la sute de mii de lei.

Jocuri ca la aparate cu dublaj: Rainbow Queen

Toate câștigurile mai mici de 35x miza totală pot fi, de asemenea, jucate la funcția Gamble, în care trebuie doar să ghicești dacă o carte va fi roșie sau neagră. Dacă selecția ta este corectă, premiu tău se va dubla, iar dacă ai greșit, pierzi toată suma riscată la jocul de noroc. Nu uita că poți întoarce maxim 5 cărți sau ai posibilitatea de a colecta câștigul, chiar și după prima carte corectă.

Jocul ca la aparate: Rainbow Queen

Jocul ca la aparate: Rainbow Queen – Funcție Specială

Jocul ca la aparate Rainbow Queen – păreri 

Nu este un joc rău, chiar dacă în jocul de bază nu avem rezultatele pe care le-am dori, dar funcția bonus cu rotiri gratuite merită cu adevărat așteptată, deoarece are capacitatea de a provoca momente frumoase și un profit consistent. Totuși, dacă ne uităm la alte jocuri ca la aparate de la provider-ul EGT, observăm sloturi mult mai interesante, mai distractive, cu potențial mai mare de plată, cum ar fi Wonder Tree, un joc cu free spins și multiplicator x3.

Unde poți juca pe bani reali Rainbow Queen?

Acest joc vine cu un număr decent de caracteristici interesante, care fac o experiență de joc destul de distractivă. Dacă vrei să simți emoția și plăcerea maximă pe care jocul le poate oferi pe bani reali, atunci îl poți testa cu mize cuprinse între 0.30 RON și 120 RON la NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, 888 casino și Superbet.

Dacă eviți tranzacțiile prin bancă, e bine să știi că la Superbet poți efectua ușor depuneri și retrageri prin agențiile stradale. Deschide cont din acest link special și profită de un bonus consistent + rotiri gratuite la jocuri ca la aparate EGT.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0