Slot game

Păcănele gratis EGT Wonder Tree – Prezentare Slot

 

Descoperă un slot magic, plin de creaturi misterioase și pregătește-te să intri într-o lume de basm, în care premiile mari pot ajunge în buzunarul tău, după doar câteva rotiri! Câștigă până la 5.000 x miza totală dintr-un singur Spin în timpul Free Spins sau, dacă ești destul de norocos, poți lovi un Jackpot chiar și din 6 cifre! Jocul de păcănele EGT Wonder Tree a fost lansat în februarie 2017 pe o grilă de joc clasică, cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată ajustabile. RTP-ul este excelent, de 96.18%, iar volatilitate este medie. Descoperă un slot cu o grafică de înaltă calitate, într-o atmosfera de joc fascinantă!

Ce simboluri sunt în slotul online Wonder Tree?

Așezată într-o pădure magică, grila de joc vine cu simboluri specifice – Ciuperci magice, Unicorni, Spiriduși, Prințese și Vrăjitori – toate au aceeași valoare. De asemenea, vei întâlni și simboluri carți de joc A, K, Q și J, acestea fiind cele care oferă câștiguri de valoare ceva mai mică. Wild-ul este reprezentat de o Casă – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Arborele Minunilor) și oferă câștiguri de 5x, 50x sau 250x pentru 3, 4 sau 5 de un fel pe o linie de plată activă.

Tabel de plată în jocul ca la aparate EGT Wonder Tree

 • 5 x Vrăjitor = 50 x miza
 • 5 x Prințesă = 50 x miza
 • 5 x Spiriduș = 50 x miza
 • 5 x Unicorn = 50 x miza
 • 5 x Ciuperci = 50 x miza
 • 5 x A, K = 7.5 x miza
 • 5 x Q, J = 5 x miza
Păcănele gratis EGT Wonder Tree

Păcănele gratis EGT Wonder Tree – Simboluri Și Scatter

Caracteristici bonus – rotiri gratuite cu multiplicator x3, jackpot și dublaj

Pentru a câștiga 12 rotiri gratuite cu multiplicator x3, ai nevoie ca pe tamburii 2, 3 și 4, în aceeași rotire, să aterizeze simbolul Scatter. Pe lângă jocuri, vei primi și o plată de 2 x miza totală. Fiecare simbol Scatter care aterizează pe rolele menționate, acordă două rotiri suplimentare.

Gamble

O mulțime de sloturi și în general jocurile de păcănele EGT au opțiuni de joc disponibile pentru a crește divertismentul. De obiecei, formatul presupune ghicitul culorii cărților, iar Wonder Tree respectă această normă. După ce ai obținut un câștig, poți da click pe Gamble, unde vei observa o serie de cărți întoarse cu fața în jos – ghicește ce carte urmează, roșu/negru și dezvăluie corect cartea ascunsă. Dacă ai succes, îți vei dubla câștigul, iar dacă selecția este greșită, vei pierde toate suma pariată. Poți spune funcției câștigurile doar premiile mici și mari.

Joc de păcănele cu Jackpot

Ca și alte jocuri EGT, Wonder Tree se mândrește cu un Jackpot misterios pe 4 niveluri, declanșate complet la întâmplare. Dacă ai norocul să obții acces la jocul Jackpot Cards, pe ecran vor apărea 12 cărți de joc cu față în jos, împărțite în 4 culori – Dezvăluie 3 de același fel și câștigă jackpot-ul corespunzător, care este deasupra rolelor.

Păcănele gratis EGT Wonder Tree

Păcănele gratis EGT Wonder Tree – Jackpot Cards

Păcănele gratis EGT Wonder Tree – părerea noastră

Este un joc EGT decent, cu rotiri gratuite și multiplicator x3, dar parcă ne place mai mult slotul Forest Tale – poți obține până la 20 rotiri gratuite cu multiplicator x5 și ai parte și de un joc bonus cu premii cash. Partea bună este că arată bine din punct de vedere vizual, slotul fiind perfect de redat și pe dispozitivele mobile Android/iOS. Încearcă-l și tu și spune-ne părea ta printr-un vot. Mulțumim!

Unde poți juca pe bani reali Wonder Tree?

Pe păcănele-gratis.ro avem o vesiune demo a slotului Wonder Tree și alte sute de jocuri pe care le poți încerca pe bani virtuali. Dacă te uiți în lista noastră cu cele mai bune cazinouri online, vei găsi site-ul perfect pentru a juca slotul Wonder Tree pe bani reali, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 120 RON. Nu uita să citești recenziile noastre!

 • NetBet
 • Betano
 • Superbet
 • Maxbet
 • Magic Jackpot
 • Unibet
 • Vlad Cazino

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1