Slot game

Jocul ca la aparate Rumpel Wildspins – Prezentare Slot

 

În slotul Rumpel Wildspins te așteaptă câștiguri de poveste! Bazat pe basmul Rumpelstiltskin al fraților Grimm (Fata morarului), jocul ca la aparate Rumpel Wildspins te provoacă să cauți aur în valoare de până la 10.000x miza totală. Jocul a fost dezvoltat de producătorul Novomatic în iulie 2014 pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată câștigătoare ajustabile, așezată într-o lume mistică, sub clar de Lună. RTP-ul este de 95.10%, mai mic decât media de pe piață, iar volatilitatea este medie. Caută-l pe Rumpelstilskin în timpul funcției Free Spins și bucură-te de simboluri lipicioase până la finalul rotirilor gratuite!

Ce simboluri sunt în slotul online Rumpel Wildspins?

Rolele negre, simple includ simboluri de valoare mai mică, așa cum sunt cărțile de joc A, K, Q, J și 10, dar și tematice. Următoarele ca valoare sunt un Colier de Aur, un Inel cu Diamante, Lingouri de Aur și o Prințesă. Rumpelstilskins este simbolul Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Broască) și oferă câștiguri de 5x, 10x sau 50x pentru 3, 4 sau 5 pe o linie de plată activă.

Tabel de plată în jocul ca la aparate Rumpel Wildspins

  • 5 x Prințesă plătește de 25 de ori miza
  • 5 x Lingouri de Aur plătește de 25 de ori miza
  • 5 x Inel cu Diamante plătește de 15 ori miza
  • 5 x Colier de Aur plătește de 15 ori miza
  • 5 x A, K plătește de 10 ori miza
  • 5 x Q, J, 10 plătește de 5 ori miza
Jocul ca la aparate Rumpel Wildspins

Jocul ca la aparate Rumpel Wildspins Simboluri plăți

Caracteristici bonus – Rotiri Gratuite cu Wild-uri lipicioase

Cu cel puțin 3 simboluri Scatter (Broască), în aceeași rotire, oriunde pe tamburi, vei iniția runda bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 15 jocuri gratuite, în timpul cărora fiecare simbol Wild care aterizează pe role va rămâne blocat pe poziție până la sfârșitul funcției.

De la un cazino online la altul, există și funcția Gamble, unde poți dubla ultimul câștig obținut într-o rundă prin dezvăluirea culorii următoarei cărți. Ea poate fi roșie sau neagră, iar indicarea corectă dublează câștigul pariat, în caz contrar vei pierde suma respectivă. Poți supune funcției de dublaj orice câștig ce nu depășește 500 x miza totală.

Jocul ca la aparate Rumpel Wildspins

Jocul ca la aparate Rumpel Wildspins – Joc Bonus

Jocul ca la aparate Rumpel Wildspins  – părerea noastră

În povestea fraților Grimm, totul s-a încheiat rău pentru Rumpelstilskin, dar nu este și cazul nostru în jocul ca la aparate Rumpel Wildspins. Nu este cel mai bun slot cu temă de basm -poți încerca Beauty and the Beast de la Yggdrasil  un joc cu multe funcții speciale și o grafică de top – dar ne-a impresionat prin caracteristica Free Spins – Wild-urile lipicioase creează multe combinații câștigătoare. Încearcă-l și tu pe bani virtuali pe site-ul nostru, iar dacă vrei să-l joci pe mize reale, citește paragraful de mai jos. 

Unde poți juca pe mize reale Rumpel Wildspins?

Superbet, NetBet, Betano, Unibet și Vlad Cazino sunt cele 5 cazinouri online legale din România unde poți testa jocul ca la aparate Rumpel Wildspins pe bani reali, cu mize cuprine între 0.80 RON și 200 RON. Dacă ajungi pentru prima dată într-un cazino online, îți recomandăm Vlad Cazino, un operator cu specific românesc, la care primești 101 Rotiri Gratuite și un bonus la prima depunere de 999 RON, dar ai parte și de alte facilități și promoții.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0