Slot game

Jocuri ca la aparate Crazy Cows

 

Hai la ferma plină de animale de la păcănele Crazy Cows și distrează-te alături de Vaci, Câini și Tauri! Este un slot de la Play n Go extrem de distractiv, plin de culoare și adrenalină, ce are loc pe o grilă cu 5 role X 3 rânduri și 15 linii de plată ajustabile. Există caracteristici bonus cu potențial mare de plată, precum rotiri gratuite și multiplicatori, ce îți pot aduce până la 2.500 X miza totală pe rotire. Începe prin a juca gratis Crazy Cows pe pagină noastră!

Cum câștigi la păcănele Crazy Cows?

Toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului (plătește oricum) oferă premii de la stânga la dreapta pe role adiacente începând cu prima rolă, atunci când 3, 4 sau 5 aterizează pe o linie de plată activă – Wild-ul, reprezentat de Taur este de departe cel mai valoros simbol (5 de un fel acordă 2.500 de monede). În funcțiile bonus există șanse mai mari de a încasa recompense consistente, deoarece există și multiplicatori.

Premii pentru 5 x simbol

  • 5 x Vacă de culoare gri = 750 de monede
  • 5 x Vacă de culoare albă = 500 de moned
  • 5 x Vacă de coloare crem = 250 de monede
  • 5 x Porumb = 150 de monede
  • 5 x C = 150 de monede
  • 5 x R = 125 de monede
  • 5 x A = 125 de monede
  • 5 x Z = 100 de monede
  • 5 x Y = 100 de monede

Jocuri ca la aparate Crazy Cows

Funcții speciale

Dacă pe rola din mijloc apare un simbol Joker extins (Taur), iar pe rolele 2 și 4 aterizează Scatter-ul (Colierele inimă) se activează Re-Spins. Vei primi 5 re-rotiri, iar rola Wild rămâne blocată în poziție pe toată durata funcției. Poți obține rotiri gratuite suplimentare, dacă simbolul Colierele inimă apar pe rolele 2 și 4.

Cu 3 simboluri Scatter (Șopron) vei activa jocul Bonus. Urmează să selectezi Vaca care vrei să facă o scufundare, ca mai apoi Câinele să îți ofere până la 30 de rotiri gratuite și până la 150x pariul total. Urmează ca runda bonus cu rotiri gratuite să înceapă cu un multiplicator inițial de x2, iar fiecare alte două simboluri Scatter pe role cresc multiplicatorul până la maxim x5.

Jocuri ca la aparate Crazy Cows

Păreri Crazy Cows de la Play n Go

Crazy Cows este un slot grozav, ce te poate binedispune. Conține elemente amuzante, suprarealiste, ce te pot scoate din rutina zilnică. De asemenea, jocul poate genera și câștiguri mari, de până la 2.500 X miza totală pe rotire. Te poți distra cu multe funcții bonus, cum ar fi cu rotiri gratuite și multiplicatori. Cu siguranță, merită să încerci păcănele gratis Crazy Cows atunci când vrei să te distrezi în timp ce câștigi.

Unde poți juca pe bani reali Crazy Cows?

Vrei să încerci păcănele Crazy Cows pe bani reali și nu știi unde? Betano, Maxbet, Magic Jackpot, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Winbet sau Winmasters au în oferta acest joc că la apărare. Noi îți recomandăm Mr Bit, un operator care dispune de o colecție atractivă de jocuri exclusive și sloturi cu jackpot, dar vine și un bonus cu rotiri gratuite și premii cash.