Slot game

Kangaroo Land EGT gratis – Prezentare Slot

 

Activează 15 rotiri gratuite și obține până la 3 role complet Wild, iar câștigul poate ajunge până la 1.000 x miza totală într-o singură rotire! Călătorește în însorita Australie cu jocul de păcănele EGT Kangaroo Land și descoperă frumusețea animalelor sălbatice și a tradițiile aborigenilor locali! Jocul a fost lansat în iulie 2014 pe o matrice clasică, de 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată ajustabile (1, 5, 10, 15, 20). RTP-ul este peste media de piață, de 96.16%, iar volatilitatea este medie. Bucură-te de un joc bonus Jackpot și o funcție Gamble!

Ce simboluri sunt în slotul online Kangaroo Land?

Călătoria în Australia pe această grilă de joc vine cu simboluri specifice tematicii, o serie de animale sălbatice – Kakadu, Ornitorinc, Struț, Koala și Cangur – are rol de Wild și poate ateriza normal sau stivuit, le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Bumerang) și apare doar pe tamburii 2, 3 și 4. Cei doi aborigeni locali australieni sunt simbolurile care oferă câștigurile cele mai mari (Bărbat și Femeie).

Tabel de plată la păcănele Kangaroo Land

  • 5 x Bărbat = 50 x miza
  • 5 x Femeie = 25 x miza
  • 5 x Koala = 17.5 x miza
  • 5 x Struț = 17.5 x miza
  • 5 x Kakadu = 10 x miza
  • 5 x Ornitorinc = 10 x miza
  • 5 x A = 6.25 x miza
  • 5 x Q, K, 10 = 5 x miza
Kangaroo Land EGT gratis

Kangaroo Land EGT gratis – Tabel SImboluri

Funcții speciale – rotiri gratuite, jackpot și dublaj

Cu cel puțin 3 simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotire, vei iniția runda bonus cu rotiri gratuite. Pe lângă un premiu de 5x, 20x sau 100x, vei primi și 15 rotiri gratuite, în timpul cărora simbolurile Wild pot ateriza mai des pe matrice.

Zodiac Wheel este un joc de păcănele EGT, deci dispune de o funcție de dublaj – Gamble. Poți încerca să dublezi fiecare câștig de maxim 35x miza. Ghicește până de 5 ori culoarea cărții – roșu/negru și dublează fiecare combinație câștigătoare sau colectează întreaga sumă pariată. Dacă selecția roșu/negru nu este corectă, vei pierde întreaga sumă riscată la jocul de noroc.

Jackpot Cards

Un jackpot de tip mystery poate fi declanșat în orice moment al jocului. Atunci când ai câștigat, urmează să alegi 3 cărți de aceeași culoare din cele 12  întoarse cu fața în jos, iar unul dintre cele 4 jackpot-uri va fi al tău – sumele sunt formate din 2, 3, 4, 5 sau chiar 6 cifre.

Kangaroo Land EGT gratis

Kangaroo Land EGT gratis – Jackpot Cards

Kangaroo Land EGT gratis  – părerea noastră

Ne place jocul ca la aparate EGT Kangaroo EGT pentru că are secvență Bonus rotiri gratuite cu Wild-uri stivuite, dar ar fi fost buni și niște multiplicatori de câștig, așa cum poți descoperi în slotul The Explorers – poți câștigă până la 25 rotiri gratuite cu multiplicator de x5. Noi l-am încercat pe bani reali și virtuali și nu putem spune că suntem fanii acestui joc, dar considerăm că EGT are o colecție impresionantă de sloturi cu potențial mai mare – click aici pentru mai multe păcănele EGT.

Unde poți juca pe bani reali Kangaroo Land?

NetBet, Betano, Magic Jackpot, Maxbet, Superbet, Fortuna, Unibet și Vlad Cazino sunt cele 8 cazinouri online unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate EGT Kangaroo Lang cu mize cuprinse între 0.20 RON și 100 RON.

Dacă vrei să joci sloturi EGT cu cel mai mare bonus de bun venit din România, atunci îți recomandăm NetBet, un cazino cu multe promoții atractive.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1