Slot game

Păcănele Amatic Book of Aztec – prezentare

Alătură-te Exploratorului din jocul de Păcănele Amatic Book of Aztec pentru a descoperi secretele Piramidelor (rotiri gratuite) și poți pune mâna pe comori în valoare de până la 5.000X miza totală! Acest joc ca la aparate Amatic este dispus pe o grilă de joc standard, cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată ajustabile, pe care vei găsi simboluri din Egiptul Antic. Pornește în aventură de pe desktop sau de pe dispozitive mobile iOS și Android!

Cum câștigi la jocul de Păcănele Amatic Book of Aztec?

Toate câștigurile vin de la stânga dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur pentru 2, 3, 4 și 5 simboluri identice așezate pe o linie de plată activă. Cele mai mari premii se obțin cu simbolurile Explorator și Piramide, în timp ce Peștele și Tigrul sunt cele de valoare medie. Cărțile de joc A, K, Q, J și 10 oferă cele mai mici câștiguri. Cartea este atât Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cât și Scatter – 3 X activează Free Spins.

Tabel de plată pentru jocul de Păcănele Amatic Book of Aztec

  • 5 x Explorator = 500 x miza
  • 5 x Piramide = 200 x miza
  • 5 x Pește = 75 x miza
  • 5 x Tigru = 75 x miza
  • 5 x A, K = 15 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza
Păcănele online Book of Aztec
Tabel de plăți și simboluri – Book of Aztec

Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil + dublaj!

Asemenea multor jocuri ca la aparate din Egiptul Antic, 3 sau mai multe simboluri Scatter în aceeași rotire, oriunde pe matrice, activează funcția Rotiri Gratuite. Vei primi 10 runde bonus și o plată de 2x, 20x sau 200x miza totală, în funcție de numărul de Cărți. Înainte de a începe, va fi ales în mod aleatoriu un simbol special expandabil – ori de câte ori apare în timpul funcției, acesta se extinde pe întregul tambur, indiferent dacă simbolurile sunt pe role consecutive, pentru a forma combinații câștigătoare. Poți obține 10 rotiri suplimentare, dacă urmezi același proces, numărul de posibile rotiri câștigate fiind nelimitat.

Păcănele online Book of Aztec
Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil – Book of Aztec

Jocuri ca la aparate cu dublaj

Fiecare câștig mai mic de 400X miza totală, poate fi supus funcției de dublaj. Aici, ai două opțiuni:

  • Ghicește culoarea cărții (Roșu, Negru) și suma pariată se va dubla. Poți întoarce până la 5 cărți sau poți colecta câștigul și după prima carte întoarsă corect.
  • Alege culoarea corectă a cărții (Inimă, Caro, Pică, Treflă) și câștigul se va înmulți cu 4.

De asemenea, poți juca la dublaj jumătate din premiul câștigat per rotire sau poți risca întreagă sumă. Nu uita că prima selecție greșită face că totul să se piardă.

Păcănele Amatic Book of Aztec – părerea noastră

Book of Aztec nu este atât de atractiv din punct de vedere vizual, dar impresionează prin cele două funcții speciale – nu sunt cele mai moderne, dar, de cele mai multe ori, cheia către succes sunt cele clasice, simple (rotiri gratuite cu simbol special expandabil și dublaj), dar cu potențial – până la 5.000X miza totală dintr-un Spin. Noi apreciem acest slot, mai ales că mizele sunt pentru toate buzunarele și poate fi încercat atât de jucătorii cu vechime, cât și de începători.

Unde poți juca pe bani reali Book of Aztec?

NetBet este singurul cazino online licențiat ONJN, unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Book of Aztec, cu mize cuprinse între 0.10 RON și 90 RON. Deschide cont din acest LINK SPECIAL și primești un bonus fără depunere!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1