AMATIC Industries

Păcănele Amatic Book of Aztec
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Păcănele 777 Amatic Fire And Ice
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Păcănele Amatic Billy s Game
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Jocul ca la aparate Book of Fortune
5.0/5
buton joc pacanele gratis
Jocul ca la aparate Grand Casanova
5.0/5
buton joc pacanele gratis

AMATIC Industries reprezintă un nume cu vechime pe piața jocurilor de noroc de pe mapamond. Compania își are originile în 1993, atunci când a făcut primii pași în această industrie. De atunci, s-au strâns peste 25 de ani, în care AMATIC a furnizat produse de calitate pentru cazinourile din întreaga lume.

Scopul principal al AMATIC Industries – descris chiar de conducere – este acela de a îmbina producția de calitate cu tehnologiile de ultimă generație. Tocmai de aceea, acest furnizor austriac îndeplinește cele mai bune standarde internaționale.

Portofoliul companiei este unul variat

AMATIC se poate lăuda cu sisteme Multiplayer (precum ruleta electronică), terminale de loterie și diferite aparate video. De-a lungul timpului, austriecii au furnizat diferite soluții pentru jackpot-urile cazinourilor, dar și sisteme de management modulare. Cum sfera jocurilor de noroc online este din ce în ce mai dezvoltată, AMATIC nu putea să nu producă sloturi online. În prezent, sunt aproximativ 200 de angajați care încearcă săptămânal să îmbunătățească produsele și calitatea lor.

Cele mai importante sloturi ale celor de la AMATIC sunt disponibile online

Toate sloturile de la AMATIC sunt dezvoltate în HTML5, fapt pentru care acestea pot fi jucate atât pe desktop cât și pe platformele mobile. Aici vorbim de toate dispozitivele: iOS, OS X, Android, Windows sau BlackBerry. Trebuie menționat faptul că toate produsele acestei companii austriece sunt testate offline înainte de a fi lansate în mediul online.

Gama de jocuri online este una destul de mare și întâlnim diferite tematici. Printre cele mai populare sloturi online produse de AMATIC Industries se numără:

  • Book of Aztec
  • Billionaire
  • Wild Respin
  • All Ways Fruits
  • Eye of Ra
  • Book of Fortune
  • Diamond Monkey

Diamond Monkey

Este un titlu apărut în Martie 2017, ce s-a bucurat instant de succes. Tematica este una mitologică, centrată pe zeitatea indiană Hanuman (maimuță). Dispunerea acestui joc este pe 4 linii și 5 coloane, iar RTP-ul este de 97.49% – unul peste medie. Drept simboluri, întâlnim elemente din mitologia indiană. Vorbim aici de diamante prețioase dispuse pe mai multe culori. De asemenea, există un elefant, o broșă aurită, un cufăr al comorilor și un palat din frumoasa Indie. Simbolul Wild este reprezentat de o maimuță, iar Scatter-ul chiar de Hanuman – personajul de care aminteam anterior.

AMATIC Industries este un membru al celebrei platforme ”Leitbetriebe Austria” – un gigant austriac recunoscut peste tot. Compania continuă să se bazeze pe experiența ultimelor două decenii și sa ofere utilizatorilor o experiență cât mai plăcută.