Slot game

Păcănele BF Games Book of Gods – Prezentare Slot

Îți plac jocurile de păcănele inspirate din Egiptul Antic? Atunci ar trebui să încerci slotul Book of Gods pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe. Aici te bucuri de Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil și funcția de dublaj, simboluri egiptene și o grafică impecabilă. Rata de câștig (RTP) este foarte bună, de 96.12%, iar volatilitatea este spre ridicată, așa că fii atent la miza folosită. Pornește jocul și poți câștiga până la 5.000X miza totală într-o singură rotire!

Cum câștigi la păcănele BF Games Book of Gods?

Grila de joc standard și cele 10 linii de plată fac acest slot unul simplu și ușor de înțeles. O combinație câștigătoare se formează atunci când obții cel puțin două simboluri potrivite (Explorator, Tutankhamon, Anubis, Scarabeu) și minim trei (A, K, Q, J, 10) de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu prima. Câștigurile mari vin pentru 5X simbol și, de cele mai multe ori în timpul funcției Rotiri Gratuite.

Premii la slotul Book of Gods

  • 5 x Explorator = 500 x miza
  • 5 x Tutankhamon = 200 x miza
  • 5 x Anubis = 75 x miza
  • 5 x Scarabeu = 75 x miza
  • 5 x A, K = 15 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza

Cartea, care are rol atât de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte simboluri, cât și de Scatter are un rol esențial în ceea ce privește formarea de câștiguri. Să nu uităm că 5x oferă de 200 de ori pariul.

Păcănele BF Games Book of Gods
Păcănele BF Games Book of Gods – Simboluri

Jocuri ca la aparate cu dublaj și rotiri gratuite cu simbol special expandabil

3 sau mai multe simbol Scatter (Carte) inițiază secvența bonus cu rotiri gratuite. Vei primi inițial 10 runde bonus și un premiu de 2x, 20x sau 200x miza totală. La începutul rotirilor gratuite apare Cartea Zeilor, care dezvăluie în mod aleatoriu simbolul special expandabil pe durata funcției. Aterizarea altor 3 Scatter în timpul bonusului va acorda aceleași 10 rotiri la cele existente.

Funcția de dublaj

Book of Gods prezintă, de asemenea, un joc de noroc, cunoscut ca și Gamble – există două cărți întoarse cu fața în jos, iar tu trebuie să decizi ce culoare arată următoarea (Roșie sau Neagră). Dacă selecția ta este corectă, îți vei dubla suma pariată, iar în caz contrar, vei pierde totul. 

Păcănele BF Games Book of Gods
Păcănele BF Games Book of Gods – Gamble

Păcănele BF Games Book of Gods  – părerea noastră

Există multe jocuri ca la aparate inspirate din Egiptul Antic și, din păcate, Book of Gods nu vine cu nimic special. Există aceeași funcție cu Rotiri Gratuite și simbol special expandabil și Gamble, ceea ce este mult prea puțin pentru noi, mai ales că există o gamă largă de unde putem alege. De exemplu, un slot pe care noi îl apreciem este Egyptian King de la iSoftBet. Încearcă-le și tu în mod gratuit aici și vezi care îți place mai mult. Nu uită să acorzi o notă! Mulțumim! 

Unde poți juca pe bani reali Book of Gods?

Book of Gods se regăsește în oferta bogată a 4 cazinouri online:

  • NetBet
  • Maxbet
  • Unibet
  • Vlad Cazino

Mizele sunt pentru toate buzunarele – încep de la 0.50 RON și ajung la 1.000 RON, iar dacă vrei să joci păcănele din banii casei, fără să riști nimic de la tine, atunci îți recomandăm Maxbet – Click aici dacă vrei gratis 111 RON!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0