Slot game

Păcănele cu șeptari 5 Juggle Fruits – Prezentare Slot

 

Îți plac jocurile de păcănele retro cu funcții bonus interesante? Încearcă 5 Juggle Fruits, un slot distractiv, care le combină pe ambele și vine cu Rotiri Gratuite, Multiplicatori și Simboluri Transformatoare. Fructele și Șeptarii sunt dispuse pe o matrice cu 3 rânduri x 3 role și 5 linii de plată fixe, cu un RTP puțin cam mic și o volatilitate medie. EGT Interactive a dezvoltat jocul de păcănele 777 în mai 2019 inspirat de cazinourile din Vegas, singură diferență este că producătorul bulgar a inclus bonusuri grozave și acces la Jackpot Cards. Citește recenzia noastră completă și vezi dacă jocul de Păcănele cu șeptari 5 Juggle Fruits merită atenție!

Simboluri la păcănele cu șeptari 5 Juggle Fruits

Cele mai bine plătite simboluri sunt, desigur, Șeptarii – cel Roșu și cel Alb. Apoi, avem simboluri Clopoțel de culoare Galben și Turcoaz, Prune Albastre și Verzi. Cele mai mici câștiguri sunt oferite de Cireșe – Roșii și Albastre. Există și un simbol Wild, reprezentat de o Stea – plătește cel mai bine – 3x oferă de 800 de ori miza totală și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului.

Tabel de plată la păcănele 777

  • 3 x Șeptari = 16 x miza
  • 3 x Clopoțel = 8 x miza
  • 3 x Prune = 4 x miza
  • 3 x Cireșe = 2 x miza
Păcănele cu șeptari 5 Juggle Fruits

Păcănele cu șeptari 5 Juggle Fruits – Tabel Simboluri

Rotiri gratuite, multiplicator x2, dublaj, jackpot și simboluri transformatoare la jocul de păcănele cu șeptari 5 Juggle Fruits

Multiplicator x2

Dacă reușeșți să umpli toate pozițiile cu același simbol, adică pe matrice să fie 9 simboluri identice (Prune, Cireșe, Clopoțel, Șeptari), câștigul total se înmulțește cu 2, iar premiile pot fi incredibile.

Caracteristica Simboluri Transformatoare

Cunoscută ca și Funcția de Jonglare, această se declanșează atunci când umpli grila de joc cu simboluri diferite și se transformă după cum urmează:

  • Un ecran complet cu Șeptari Roșii + Albi sau Wild = toate simbolurile devin Șeptari Roșii
  • Un ecran complet cu simboluri Clopoței Albaștri + Galben sau Wild = toate se transformă în Clopoței Galbeni
  • Un ecran complet cu Prune Verzi + Albastre sau Wild = toate simbolurile devin Prune Albastre
  • Un ecran plin cu Cireșe Roșii + Albastre sau Wild = toate se transformă în Cireșe Roșii
  • Un ecran complet cu același simbol + Wild = toate simbolurile devin simbolul de pe ecran

Funcția Rotiri Gratuite

Cu 3 simboluri Scatter vor declanșa runda bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 15 jocuri gratuite și un premiu inițial de 2x miza totală. Pentru a obține rotiri suplimentare, ai nevoie de alte 3 Scatter oriunde pe tamburi în aceași rotire.

Jocuri ca la aparate cu dublaj – Gamble

După fiecare câștig, poți face click pe Gamble, dacă plata nu este mai mare de 35 X miza totală – vei vedea un rând de cărți cu fața în jos, cu două opțiuni Roșu/Negru. Selectează una dintre culori pentru a dezvălui cartea ascunsă și pentru a-ți dubla câștigul. Dacă ai succes, vei avea altă șansă de a-ți încerca norocul, de până la 5 ori, dar, dacă greșeșți, vei pierde toate câștigurile. De asemenea, e bine să știi că poți colecta oricând câștigul, chiar și după prima carte întoarsă corect.

Jackpot Cards

Cu jocul de păcănele cu șeptari 5 Juggle Fruits, ai șansa ca la orice rotire câștigătoare sau necâștigătoare să poți câștiga unul din cele 4 jackpot-uri progresive EGT. Odată declanșat, pe ecran vor apărea 12 cărți de joc cu fața în jos, iar tu trebuie să alegi, până când găseșți 3 de același fel. Există 4 culori, pe care le poți observa permanent în partea de sus a ecranului, fiecare cu o valoare diferită, de până la 6 cifre.

Păcănele cu șeptari 5 Juggle Fruits

Păcănele cu șeptari 5 Juggle Fruits – Jackpot Cards

Păcănele 777: 5 Juggle Fruits  – părerea noastră

Considerăm că 5 Juggle Fruits este joc complet, având că funcții speciale mai tot ceea ce ți-ai dori, inclusiv rotiri gratuite, multiplicatori x2, jackpot și dublaj. Poate nu este cel mai atractiv joc ca la aparate cu fructe și Șeptari din punct de vedere vizual, cum ar fi Wild Boster de la Pragmatic Play, dar structura 3×3 old school și cele 5 linii de plată fixe arată destul de bine, iar mizele sunt pentru toate buzunarele. Nouă ne place, mai ales că Șeptarii sunt la putere în acest slot, pe care îl poți încerca în mod gratuit pe site-ul nostru, pe bani virtuali. 

Unde poți juca pe bani reali 5 Juggle Fruits?

5 Juggle Fruits este unul dintre jocurile de păcănele populare, care poate fi jucat pe bani reali la NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Betano, Superbet, 888casino, Unibet și Vlad Cazino, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 100 RON. Fii printre primii care își fac cont la Magic Jackpot, o platforma nouă pe piață din România, și profită de bonusul consistent de bun venit și rotiri gratuite, dar și de o selecție excelentă de sloturi de top.

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0