Slot game

Păcănele EGT 40 Almighty Ramses II – Descriere Slot

 

Hai pe tărâmul lui Ramses II, unul dintre cei mai puternici faraoni egipteni și câștigă premii de până la 5.000x miza totală într-o singură rotire! Descoperă frumusețea Egiptului Antic cu jocul de păcănele 40 Almighty Ramses II pe o grilă de joc cu 4 rânduri x 5 role și 40 linii de plată fixe! Călătoria în timp vine cu un RTP de 96% și o volatilitate medie, dar și cu funcții speciale de top Rotiri Gratuite, Jackpot și Gamble. Descoperă puterea lui Ramses II și frumusețea soției sale, Nefertari!

Simboluri din Egiptul Antic

Simbolurile regale A, K, Q și J oferă premii mici, în timp ce Horus, Anubis, Sfinx-ul și Nefertari sunt simbolurile de valoare mai mare. Cel mai bine plătit este însuși Ramses II. Piramida este simbol Wild – le substituie pe toate celelalte, în afară de Scatter – Templul de la Abu Simbel (3x activează free spins).

Ce valoare are fiecare simbol pentru 5 de un fel?

  • 5 x Ramses II = 20 x miza
  • 5 x Nefertari = 10 x miza
  • 5 x Sfinx = 10 x miza
  • 5 x Anubis = 7.5 x miza
  • 5 x Horus = 7.5 x miza
  • 5 x A, K = 5 x miza
  • 5 x Q, J = 2.5 x miza
Păcănele EGT 40 Almighty Ramses II

Păcănele EGT 40 Almighty Ramses II – Simboluri

Caracteristici bonus EGT + Rotiri Gratuite cu Simboluri Mobile

Principala funcție specială este Rotiri Gratuite – 3 X Scatter pe tamburii 2, 3 și 4 activează 10 jocuri gratuite și un câștig de 2x miza totală. În timpul funcției, ai parte de caracteristicA Simboluri Mobile – dacă un simbol apare complet pe tamburul 1 și pe orice poziție pe rolele 2, 3, 4 sau 5, pozițiile de pe rândul dintre ele vor fi umplute cu acel simbol, care se va extinde. Alte 3 simboluri Scatter adaugă 10 rotiri suplimentare, fără limite.

Jackpot Cards

40 Almighty este conectat la Mystery Jackpot Cards EGT – pe orice miză, la orice joc, poți declanșa și câștiga unul din cele 4 jackpot-uri. Tot ce trebuie să faci este să întorci 3 cărți identice (Inimă roșie, Inimă neagră, Romb sau Treflă) din cele 12 întoarse cu fața în jos pentru a intra în posesia lui.

Funcția Gamble

O altă caracteristică EGT este funcția de dublaj – este un joc de risc, unde poți dubla fiecare câștig per rotire, ce nu depășește 35 x miza totală, dacă ghiceșți culoarea cărții roșu/negru, dar la fel de bine poți să pierzi tot. Poți juca de până la 5 ori înainte de a reveni la jocul principal sau poți colecta câștigurile în orice moment.

Păcănele EGT 40 Almighty Ramses II

Păcănele EGT 40 Almighty Ramses II – Gamble

Păcănele EGT 40 Almighty Ramses II  – părerea noastră

Chiar dacă nu este cel mai inovator joc de păcănele cu Egiptul Antic, cum este, de exemplu, Rich Wilde and the Amulet of Dead, nouă ne place. Funcția Rotiri Gratuite cu Simboluri Mobile este interesantă, nu o întâlnești des – pe o miza de 2 RON am inițiat caracteristica și am beneficiat de 20 rotiri gratuite în total, ceea ce ne-a făcut o plată de 160x – 180x pariul total, un câștig decent. Vrei mai multe jocuri ca la aparate egiptene? Click Aici!

Unde poți juca pe bani reali 40 Almighty Ramses II?

Călătoria în Egipt alături de slotul 40 Almighty Ramses II o poți avea cu Betano, NetBet, Superbet, 888casino, Magic Jackpot, Vlad Cazino și Unibet. Această experiență este pentru toate buzunarele, deoarece miza este cuprinsă între 0.40 RON și 80 RON. După ce ai testat păcănele gratis 40 Almightyt Ramses II pe site-ul nostru și vrei să îți încerci norocul și pe bani reali, considerăm că o opțiune excelentă în acest moment este NetBet, deoarece vine cu un bonus fabulos de bun venit + rotiri gratuite.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0