buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Rich Wilde and the Amulet of Dead

Producator

Play'n Go

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Play n Go
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.29%
 • Data lansării: 01.04.2021
 • Mize: 0.50 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 250.000 monede
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Da

Rich Wilde and the Amulet of Dead – Descriere Slot

 

Celebrul aventurier Play’n Go s-a întors din nou în Egiptul Antic, gata să descopere noi comori în jocul de păcănele online Rich Wilde and the Amulet of Dead! Caut-o pe Zeița Thoth pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile pentru a juca cu multiplicatori de până la x5! Cu un RTP de 96.29% și o volatilitate ridicată, în acest slot poți câștiga până la 250.000 de monede într-o singură rotire. Activează rotiri gratuite nelimitate și bucură-te de o aventură pe care nu o vei uita prea curând!

Simboluri din Egiptul Antic

Simbolurile de pe grila de joc includ cărțile de joc A, K, Q, J și 10, acestea fiind cele de valoare scăzută. Urmează simbolurile egiptene Tutankhamon, Anubis Horus și Rich Wilde – oferă cele mai mari câștiguri. Există două simboluri Wild – Thoth, Zeul Înțelepciunii este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Ochiul lui Horus) și Ochiul lui Horus – le va substitui pe toate, în afară de de simbolul special expandabil și oferă plăți de 1.000 monede pentru 5 de un fel.

Tabel de plată la jocul păcănele Rich Wilde and the Amulet of Dead

 • 5 x Rich Wilde = 1.000 monede
 • 5 x Tutanhamon = 400 monede
 • 5 x Anubis = 150 monede
 • 5 x Horus = 150 monede
 • 5 x A, K = 30 monede
 • 5 x Q, J, 10 = 20 monede
Rich Wilde and the Amulet of Dead

Rich Wilde and the Amulet of Dead – Simboluri Slot

Descoperă un slot cu Multiplicatori x2, x3 sau x5, Dublaj și Rotiri Gratuite cu simbolul special expandabil

Funcția Thoth Multiplier

Caută simbol Wild Thoth pe tamburii 2, 3 sau 4 și activează un multiplicator! Cu cât Wild-ul apare complet pe mai multe role, cu atât este mai mare multiplicatorul:

 • 1 Wild complet aplică un multiplicator de 2x
 • 2 Wild-uri stivuite vin cu un multiplicator de 3x
 • 3 Wild-uri Thoth complet acordă un multiplicator de 5x

Acest multiplicator este apoi aplicat tuturor câștigurilor din rotirea curentă.

Rich Wilde and the Amulet of Dead

Rich Wilde and the Amulet of Dead – Thoth Multiplier

Funcția Rotiri Gratuite

10 rotiri gratuite sunt activate atunci când pe matrice cad 3 sau mai multe simboluri Scatter. Pe lângă rundele bonus, vei primi și un câștig de 2x, 20x sau 200x miza totală. Înainte de a începe, este ales aleatoriu un simbol special expandabil – acesta se extinde pe întreaga rolă atunci când va oferi o combinație câștigătoare. Partea bună este că acest simbol va plăti în stilul Scatter – de exemplu, ai putea ateriza acel simbol pe rolele 1, 3 și 5 și ti se va oferi un câștig.

Funcția Thoth Multiplier este activă în timpul Free Spins, ceea ce poate genera câștiguri cu adevărat mari.

Jocuri ca la aparate cu dublaj

După fiecare combinație câștigătoare, poți alege să obții plăți suplimentare, făcând click pe “Joc de Noroc”, unde ai două variante:

 • Selectează culoarea Roșu sau Negru, iar suma pariată se va dubla, dacă alegerea ta este corectă
 • Ghicește Suita Inimă roșie, Romb, Treflă sau Inimă neagră, iar suma pariată se va înmulți cu 4, dacă ghicești cartea ce urmează

Poți colecta câștigul după prima carte întoarsă corect sau poți risca în continuare, dar nu uita că prima selecție greșită duce la pierderea întregului câștig.

Rich Wilde and the Amulet of Dead free play  – părerea noastră

Din punctul nostru de vedere, alături de Book of Dead, slotul Rich Wilde and the Amulet of Dead este unul dintre cele mai bune păcănele cu acest aventurier neînfricat. Spunem asta, deoarece, pe lângă funcția Rotiri Gratuite clasică, se adaugă Wild-uri stivuite multiplicator de 2x, 3x și 5x, acesta fiind un plus major. Cu siguranță, merită să arunci o privire și să încerci jocuri ca la aparate gratis cu Rich Wilde pe site-ul nostru, fără să riști nici un leu.

Unde poți juca pe bani reali Rich Wilde and the Amulet of Dead?

Betano, NetBet, Maxbet și Superbet sunt cele 4 cazinouri online licențiate ONJN în România, unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Rich Wilde and the Amulet of Dead, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 500 RON.

Considerăm că un slot cu Rich Wilde merită încercat oricând și de oriunde, iar la Betano îl poți juca de pe una dintre cele mai bune aplicații mobile direct de pe dispozitivul tău mobil Android / iOS. Deschide cont din acest link special – CLICK AICI și bucură-te de un bonus consistent la prima depunere!

Bonus 1.000 RON
5,0 rating
5.0