buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele EGT Dorothy s Fairyland

Producator

EGT

Rating

Sending
3.67 / 5 (3 voturi)

 • Producător: EGT
 • Volatilitate: Scăzută - Medie
 • RTP: 96.17%
 • Data lansării: 22.12.2020
 • Mize: 0.30 RON – 120 RON
 • Câștig maxim: 1.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: DA

Păcănele EGT Dorothy s Fairyland – Descriere Slot

 

Călătorește înapoi în timp cu acest super joc ca la aparate, până în vremea copilăriei, mai exact până pe tărâmul magic Oz, acolo unde visele prind contur și totul este posibil! Povestea Vrăjitorul din Oz scrisă de L. Frank Baum este sursă de inspirație pentru filme, desene animate, iar acum și pentru pentru jocul de păcănele EGT Dorothy s Fairyland. Creat în decembrie 2020, pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 30 linii de plată reglabile, jocul vine cu rotiri gratuite, 4 jackpot-uri progresive și dublaj. Caută-l pe Vrăjitor și câștigă până la 1.000 x miza totală dintr-un singur Spin cu un joc ca la aparate EGT remarcabil.

Simboluri de poveste la păcănele Dorothy s Fairyland

Tabelul de plată din acest joc conține simboluri clasice, comune, pe care le-ai întâlnit și în alte sloturi – A, K, Q, J, acestea fiind cele care oferă câștigurile cele mai mici. Apoi, avem simboluri cu personajele noastre preferate Vrăjitorul din Oz – un Balon zburător, Sperietoarea, Omul de Tinichea, Leul cel fricos și Dorothy (este cel mai bine plătit). Vrăjitorul este simbol Wild – are valoarea cea mai mare, apare pe toate cele 5 role și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (minim 7 pe tamburii 2, 3 și 4 declanșează free spins).

Bonus cu până la 30 rotiri gratuite, wild-uri stivuite, jackpot și dublaj la Jocul de Păcănele EGT Dorothy s Fairyland

Pentru a declanșa runda free spins, ai nevoie ca pe tamburii 2, 3 și 4 să aterizeze în aceeași rotire minim 7 simboluri Scatter. În funcție de numărul de Castele (Scatter) vei obține:

 • 7 Scatter acordă 7 rotiri gratuite
 • 8 Scatter vin cu 15 rotiri gratuite
 • 9 Scatter oferă 30 rotiri gratuite

În timpul funcției, pe matrice vor ateriza mai multe simboluri Wild stivuite, ceea ce duce la crearea de mai multe combinații câștigătoare. Din păcate, funcția nu se poate redeclanșa, deci nu poți obține rotiri suplimentare.

Păcănele EGT Dorothy s Fairyland

Păcănele EGT Dorothy s Fairyland- Simboluri

Jackpot Cards

La orice rotire, câștigătoare sau necâștigătoare, poți câștiga unul din cele 4 jackpot-uri progresive EGT. Odată declanșat, pe ecran vor apărea 12 cărți de joc cu fața în jos, iar tu trebuie să alegi, până când găsești 3 de același fel. Există 4 culori, pe care le poți observa permanent în partea de sus a ecranului, fiecare cu o valoare diferită, de până la 6 cifre.

Gamble

După fiecare rundă câștigătoare, poți face click pe Gamble – vei vedea un rând de cărți cu fața în jos, cu două opțiuni Roșu/Negru. Selectează una dintre culori pentru a dezvălui cartea ascunsă și pentru a-ți dubla câștigul. Dacă ai succes, vei avea altă șansă de a-ți încerca norocul, de până la 5 ori, iar dacă greșești, vei pierde toate câștigurile. De asemenea, e bine să știi că poți colecta oricând câștigul, chiar și după prima carte întoarsă corect. Poți supune funcției orice plată, ce nu depășește 35 x miza totală.

Păcănele EGT Dorothy s Fairyland

Păcănele EGT Dorothy s Fairyland – Jocuri Gratuite

Păreri Joc de Păcănele EGT Dorothy s Fairyland

Jocul ca la aparate EGT Dorothy s Fairyland ne amintește un pic de slotul Amazon s Battle – funcția principală Free Spins se declanșează în același mod, iar Wild-urile stivuite creează într-adevăr multe combinații câștigătoare. Noi preferăm jocul prezent, deoarece povestea din spatele lui ne aduce aminte de copilărie și ne mai scoate din rutina zilnică, pentru câteva momente. Nu uita că pe site-ul nostru poți testa sute de păcănele gratis, inclusiv cele două jocuri EGT + multe alte sloturi de la cei mai populari provideri.

Unde poți juca pe bani reali Dorothy s Fairyland?

Dacă vrei să simți magia acestui slot și pe bani reali, asta după ce l-ai testat în varianta demo pe site-ul nostru, află că Jocul ca la aparate EGT Dorothy s Fairyland poate fi încercat cu mize cuprinse între 0.30 RON și 120 RON la NetBet, Betano, Maxbet, Superbet, Unibet și Vlad Cazino.

Îți place să joci sloturi pe mobil, de oriunde te-ai afla? Descarcă aplicația mobilă de la Vlad Cazino și bucură-te de o colecție impresionantă de sloturi, promoții foarte atractive zilnice/săptămânale și un pachet de bun venit consistent.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
5,0 rating
5.0