Slot game

Păcănele EGT The White Wolf – Descriere Slot

 

Descoperă lumea fascinantă a nativilor americani cu jocul de păcănele The White Wolf și cunoaște una dintre cele mai captivante culturi care au existat vreodată pe planetă! Caută-l pe Lupul Alb și Totem-ul pe o matrice cu 3 rânduri x 5 role și 10 linii de plată ajustabile pentru a câștigă până la 10.000x miza totală într-o singură rotire!

EGT Interactive a creat acest joc în iulie 2015, inspirat de această poveste a nativilor americani și a adăugat puțină adrenalină cu Rotiri Gratuite, Jackpot și Gamble. Ești pregătit de acțiune?

Ce simboluri sunt în slotul online The White Wolf?

Tabelul de plată al jocului de păcănele The White Wolf cuprinde cărțile de joc A, K, Q, J, 10 și 9, dar și simboluri specifice tematicii – Vultur american, o imagine simbolică cu Piele, Blană și Topoare, doi Bărbați care dansează în jurul unui foc, un Bărbat și o Femeie din America nativă. Lupul Alb este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Totem), dublează câștigurile când face parte dintr-o combinație câștigătoare și oferă plăți de 1.000x pentru 5 de un fel pe o linie de plată activă.

Cât plătește fiecare simbol?

  • 5 x Bărbat, Femeie = 75 x miza
  • 5 x Bărbați care dansează = 40 x miza
  • 5 x Vultur, Simbolul nativilor = 25 x miza
  • 5 x A, K = 12.5 x miza
  • 5 x Q, J, 10, 9 = 10 x miza
Păcănele EGT The White Wolf

Păcănele EGT The White Wolf – Simboluri

Caracteristici bonus – Jackpot, Gamble și Rotiri Gratuite cu Multiplicator x3

3 x Scatter oriunde pe matrice acordă 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. În funcție de numărul de Scatter, primești inițial un premiu de 2x, 5x, 20x sau 500x miza totală pentru 2, 3, 4 sau 5. Poți obține rotiri suplimentare în același mod în care ai inițiat secvența bonus, numărul lor fiind nelimitat.

Jackpot Cards

Există 4 jackpot-uri progresive, iar șansa de a câștiga unul ține doar de noroc, deoarece îl poți obține în mod aleatoriu. Desigur, cu cât joci mai mult, iar mizele sunt mai mari, șansele tale cresc. Odată inițiat, va trebui să colectezi 3 cărți identice din cele 12 întoarse cu fața în jos pentru a intra în posesia jackpot-ului corespunzător (valoarea fiecăruia apare deasupra grilei).

Gamble

Jocurile de păcănele EGT vin cu un joc de noroc – Gamble, cu ajutorul căruia îți poți dubla câștigurile. Este un joc cu șanse 50/50, unde trebuie să alegi culoarea următoarei cărți –  Roșu sau Negru. În cazul în care selecția ta este corectă, suma pariată se va dubla – o poți colecta sau continua la dublaj, iar dacă este greșită, pierzi tot. Suma maximă pe care o poți supune acestei funcții nu poate fi mai mare de 35 X miza totală.

Păcănele EGT The White Wolf

Păcănele EGT The White Wolf – Gamble

Păcănele EGT The White Wolf  – părerea noastră

Slotul The White Wolf este destul de simplu, dar cu potențial – până la 10.000x miza totală. Ne place funcția Free Spins, deoarece multiplicatorul de x3 ne-a adus ceva profit – pe o miză de 4 RON am obținut o plată de 80x – 90x pariul total. Să nu uităm de cele 4 Jackpot-uri progresive, care pot fi câștigate la orice rotire sau de funcția Gamble, o modalitate excelentă, dar de risc, de a obține câteva premii suplimentare. Un alt joc de păcănele EGT interesant este Amazing Amazonia, un slot cu 20 rotiri gratuite și multiplicator x3. Încearcă-le și tu pe bani virtuali pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali The White Wolf?

NetBet, Betano, Maxbet, Superbet, Magic Jackpot, 888casino, Unibet și Vlad Cazino sunt cazinourile online licențiate ONJN unde poți testa jocul de păcănele The White Wolf, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 100 RON, fie pe pe laptop, PC (versiunea desktop), fie pe dispozitivele mobile iOS, Android.

Dacă vrei să încerci jocuri ca la aparate oriunde te-ai afla, de acasă sau chiar din mers, una din cele mai bune alegeri este Betano Cazino, deoarece vine cu cea mai bună aplicație mobilă de pe piață și cu o interfață ușor de controlat.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1