Slot game

Păcănele EGT Amazing Amazonia – Prezentare Slot

Explorează pădurile tropicale amazoniene și, pe lângă priveliștea uimitoare, poți câștiga premii de până la 10.000x miza totală! Descoperă o mulțime de animale sălbatice, inclusiv Leoparzi, Leneși, Șopârle sau Broaște pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată fixe! Călătoria până în Amazon a fost posibilă cu ajutorul celor de la EGT Interactive, care au creau slotul în luna iulie a anului 2014, cu un RTP de 96.16% și o volatilitate medie spre ridicată. Experimentează tot ceea ce jungla are de oferit în slotul Amazing Amazonia!

Simbolurile jocului de păcănele Amazing Amazonia

2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie de plată activă, așezate de la stânga la dreapta, începând cu tamburul din capătul stâng, formează o combinație câștigătoare. Pe matrice vei întâlni simboluri cărți de joc colorate A, K, Q și J, dar și simboluri cu animale – Broască, Șopârlă, Papagal, Colibri, Castor, Leneș și Leopard, cele din urmă fiind cele mai valoroase. Wild-ul est reprezentat de o imagine superbă cu Râul Amazon – le înlocuiește pe toate celelalte cu excepția Scatter-ului (Fluture), iar 2, 3, 4 sau 5 acordă de 1x, 25x, 250x sau 1.000x miza totală. Partea interesantă este că atunci când un Wild face parte dintr-o combinație câștigătoare, câștigul se dublează.

Tabel de plată la păcănele Amazing Amazonia

  • 5 x Leopard, Leneș = 75 x miza
  • 5 x Castor = 40 x miza
  • 5 x Papagal, Colibri = 25 x miza
  • 5 x Broască, Șopârlă = 12.5 x miza
  • 5 x A, K, Q, J = 10 x miza
Păcănele EGT Amazing Amazonia
Păcănele EGT Amazing Amazonia – Tabel Simboluri

Caracteristici bonus – rotiri gratuite cu multiplicator x3, jackpot și dublaj

Rotiri Gratuite

Pentru a câștiga 20 rotiri gratuite cu multiplicator x3, ai nevoie ca oriunde pe tamburi, în aceeași rotire, să aterizeze simbolul Scatter. Pe lângă jocuri, vei primi și o plată de 5x, 20x sau 500x miza totală pentru 3, 4 sau 5 Fluturi. 3 x Scatter acordă alte 20 rotiri suplimentare, fără limite.

Funcția Gamble

Amazing Amazonia este un joc de păcănele EGT, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca funcția Gamble să îți deschidă porțile către câștiguri mari – este un joc de risc, unde poți dubla fiecare câștig per rotire, ce nu depășește 35 x miza totală, dacă ghiceșți culoarea cărții roșu/negru, dar la fel de bine poți să pierzi tot. Poți juca de până la 5 ori înainte de a reveni la jocul principal sau poți colecta câștigurile în orice moment. 

Jackpot Cards

Un jackpot misterios poate fi declanșat aleatoriu în timpul jocului de bază. Odată ce a fost inițiat, pe ecran vor apărea 12 cărți așezate cu fața în jos, unde colectarea a trei de un fel, determină câștigarea jackpot-ului corespunzător. Bonusul Jackpot Cards este alcătuit din 4 niveluri de valori diferite, pe care le poți vedea permanent deasupra grilei de joc. 

Păcănele EGT Amazing Amazonia
Păcănele EGT Amazing Amazonia – Caracteristici Speciale

Păcănele EGT Amazing Amazonia – părerea noastră

Este unul dintre jocurile de păcănele EGT care nouă ne plac, deoarece este un slot cu potențial, iar funcția Rotiri Gratuite (20 de jocuri bonus inițial) cu multiplicator x3 pot acordă cu adevărat câștiguri mari la aparate. De asemenea, există și șansa de a “lovi” un Jackpot, ceea ce ne face să ne întoarcem la acest joc. Dacă vrei mai mult de la un slot cu tematică animală, atunci îți recomandăm Buffalo King Megaways de la Pragmatic Play, joc cu funcții moderne.

Unde poți juca pe bani reali Amazing Amazonia?

Amazing Amazonia este un slot popular și este disponibil la multe cazinouri online cu un pariu minim de 0.20 RON și unul maxim de 200 RON. Poate fi încercat pe bani reali la Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Superbet, Fortuna, 888casino, Unibet și Vlad Cazino. La Maxbet poți juca slotul din banii casei Click aici dacă vrei 50 RON fără depunere!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0