buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele gratis Lucky Buzz

Producator

EGT

Rating

Sending
5 / 5 (3 voturi)

 • Producător: EGT
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 96.15%
 • Data lansării: 25.03.2016
 • Mize: 0.20 RON – 120 RON
 • Câștig maxim: 1.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: DA

Păcănele gratis Lucky Buzz – Prezentare Slot

 

Lucky Buzz este un joc de păcănele cu Jackpot, Dublaj și Free Spins, dezvoltat de producătorul de jocuri EGT în martie 2016. Jocul are 5 role X 3 rânduri și 20 linii de plată ajustabile, bazat pe o tematică cu insecte. Mizele sunt accesibile pentru orice buzunar – începe de la 0.20 RON și ajung la 120 RON, disponibil și într-un cazino pe mobil, direct în browser sau în aplicațiile mobile. RTP-ul este de 96.15%, iar ca volatilitate este mediu. Câștigă până la 1.000x miza totală într-o singură rotire în jocul de păcănele online Lucky Buzz!

Ce simboluri are jocul de păcănele gratis Lucky Buzz?

Grila de joc este alcătuită dintr-o serie de insecte, precum o Omidă care mănâncă o frunză, un Țânțar cu un pahar de vin, o Lăcustă care servește cina, o Furnică și o Gărgăriță într-o mașină. Apoi, găsim cărțile de joc A, K, Q și J, acestea sunt cele care plătesc mai puțin. Există și simboluri speciale, precum Wild-ul, reprezentat de o Molie, care apare doar pe rolele 2,3 și 4 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Albina).

Tabel de plată la păcănele Lucky Buzz

 • 5 X Furnică = 50 x miza
 • 5 X Gărgăriță = 25 x miza
 • 5 X Lăcustă = 12.5 x miza
 • 5 X Țânțar = 10 x miza
 • 5 X Omidă = 10 x miza
 • 5 X A = 7.5 x miza
 • 5 X K, Q, J = 5 x miza
Păcănele gratis Lucky Buzz

Păcănele gratis Lucky Buzz – Simboluri și plăți

Funcții speciale

Free Spins

3 simboluri Scatter pe rolele 2, 3 și 4 inițiază secvența bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 3 jocuri gratuite, în timpul cărora ai garantat 3 role Wild stivuite la ultima învârtire, ceea ce generează câștiguri consistente. Poți obține o rotire suplimentară, dacă pe rola 1 aterizează simbolul Buburuză.

Joc ca la aparate cu dublaj

Fiecare câștig mic și mediu poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Această presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar, dacă selecția este greșită, atunci suma pariată se pierde. Poți dubla orice câștig care nu depășește 35 X miza.

Jackpot Cards EGT

Lucky Buzz este un joc creat de EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpotul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de norocul tău și de miza pe care joci. Chiar dacă, în teorie, ai șanse să prinzi jackpotul uriaș cu 6 cifre chiar și pe 0.20 RON/runda, cel mai des acesta e acordat în urma unor rotiri pe bani ceva mai mulți.

Păcănele gratis Lucky Buzz

Păcănele gratis Lucky Buzz – Jackpot Cards

Pacanele gratis Lucky Buzz – părerea noastră

Lucky Buzz nu impresionează din punct de vedere grafic, dar este un joc de păcănele care nu te lasă se te plictisești. Câștigurile vin des, însă nu te aștepta la cine știe ce sume mari. Totuși, runda bonus cu rotiri gratuite poate fi extrem de profitabilă, mai ales cu 3 role complet Wild. Cele 4 jackpot-uri progresive pot fi câștigate oricând, iar funcția Gamble reprezintă o modalitate bună de a obține câștiguri suplimentare, dar pe termen lung, nu e indicat să joci la dublaj – citește aici de ce.

Unde poți juca pe bani reali Lucky Buzz?

EGT este unul dintre cei mai cunoscuți provideri, care oferă jocuri de păcănele excelente, precum Lucky Buzz. Astfel, nu este de mirare că acesta poate fi jucat la cele mai importante cazinouri online din România: NetBet, Betano, Superbet, Fortuna – partenerul oficial al naționalei de fotbal a României – sau Maxbet.

Oricare ar fi alegerea ta, nu uita să practici un joc responsabil și să profiți de bonusurile de bun venit! Dacă nu ai cont la Maxbet, poți profita de un bonus de 50 RON la înregistrare, fără depunere și un bonus fabulos de până la 1.800 RON!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0