buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele noi Emerald King Rainbow Road

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.71%
 • Data lansării: 18.01.2021
 • Mize: 0.80 RON – 960 RON
 • Câștig maxim: 20.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

Păcănele noi Emerald King Rainbow Road – Prezentare Slot

 

Hai într-o aventură cu super premii! Caută comoara de la capătul curcubeului – 20.000x miza – în jocul de păcănele Emerald King Raibow Road! Călătoria în Ținuturile de Smarald se desfășoară pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată fixe. Pragmatic Play a creat acest joc ca la aparate pe 18 ianuarie 2021 cu un RTP excelent, de 96.71% și o volatilitate foarte ridicată. Încearcă păcănele gratis Emerald King Rainbow Road pe site-ul nostru și descoperă un joc distractiv, cu multe posibilități de a câștiga premii mari!

Ce simboluri sunt în slotul online Emerald King Rainbow Road?

Grila de joc a slotului Emerald King Rainbow Road este neobișnuită, formată în mare parte din simboluri cărți de joc A, K, Q, J și 10. Cel mai bine plătit simbol este logo-ul Emerald King Rainbow Road. Wild-ul este reprezentat de o Monedă cu Trifoi cu 4 Foi – le înlocuiește toate celelalte. Simbolurile speciale sunt un Spiriduș (activează caracteristica Calea Curcubeului) și o Oală cu monede de Aur (declanșează Bonusul Scatter Eliminator).

Cât plătește fiecare simbol pentru o linie de 5?

 • 5 X logo Emerald King Rainbow Road = 25 X miza
 • 5 X A, K = 15 X miza
 • 5 X Q, J, 10 = 10 X miza
Păcănele noi Emerald King Rainbow Road

Păcănele noi Emerald King Rainbow Road – Simboluri Slot

Descoperă un joc de păcănele cu multe funcții speciale, cu premii în numerar de până la 20.000x miza totală

Funcția Calea Curcubeului

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Spiriduș pe tamburi în aceeași rotire, vei iniția funcția. Există 22 de puncte, unde fiecare punct acordă un premiu în bani sau o rotire la Mini Slot (poate oferi până la 6 puncte sau Colectează). Tot ce trebuie să faci este să aduni puncte și să avansezi pe hartă, până la ultimul punct Big Money, care vine cu o valoare aleatorie de 50x, 60x, 70x, 80x, 90x, 100x, 125x, 150x, 200x, 300x, 400x, 1.000x sau 20.000x.

Bonusul Scatter Eliminator

Cu minim 3 simboluri Oală cu monede de Aur vei declanșa bonusul. Apoi, urmează un joc în stilul „Pick Me”, unde va trebui să apeși pe fiecare Scatter pentru a obține un premiu în bani – doar ultima alegere va determina câștigul. Premiile variază în funcția de numărul de Scatter care au declanșat funcția, după cum urmează:

 • 3 Scatter oferă un premiu cuprins între 5x și 20x miza totală
 • 4 Scatter acordă un câștig cuprins între 10x și 40x miza totală
 • 5 Scatter vin cu un bonus curprins între 50x și 200x miza totală

Funcția Mini Slot

La orice rotire din jocul de bază, tamburii pot obține un fundal verde. Când toate cele 5 role devin de culoare verde, funcția Mini Slot este activată. Poți câștiga până la 5 mini-slot-uri, toate fiind compuse din simbolul 7 de culori și valori diferite, respectiv:

 • 3 X Șeptari roșii = 15 X miza
 • 3 X Șeptari galbeni = 10 X miza
 • 3 X Șeptari albaștri = 5 X miza
 • 3 X Șeptari de toate culorile = 1 X miza

Funcția Mini Slot se încheie atunci când nu se mai formează combinații câștigătoare, iar fiecare Mini Slot va fi eliminat pe rând de pe tamburi.

Păcănele noi Emerald King Rainbow Road

Păcănele noi Emerald King Rainbow Road – Mini Slot

Păcănele noi Emerald King Rainbow Road  – părerea noastră

Este un slot online destul de simplu și, sincer, ne așteptam la mai mult din partea celor de la Pragmatic Play din punct de vedere grafic, iar dacă ar fi să încercăm un joc cu tematică norocul irlandezului, am opta mai degrabă către 9 Pots of Gold de la Microgaming, un slot extrem de interesant. Una peste alta, considerăm că merită câteva rotiri, în special pentru potențialul uriaș de plată, de 20.000x miza totală, pentru că, cine știe, poate într-una dintre sesiuni, norocul va fi de partea noastră.

Unde poți juca pe bani reali Emerald King Rainbow Road?

Tematica cu norocul irlandezului prietenos este una destul de populară la păcănele, astfel că, jocul ca la aparate Emerald King Rainbow Road poate fi testat pe bani reali la Betano, Maxbet, Maxbet, PokerStars, NetBet, Unibet și Vlad Cazino cu mize cuprinse între 0.80 RON și 960 RON.

La Maxbet ai parte de un pachet de bun venit fabulos și multe promoții și bonusuri atractive. Ia acum 50 RON gratis!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0